weroni-ka007 19.04.10, 12:19 Czy ktoś miałby ochote przejść sie ze mną na spacer i porozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka-inka-inka Re: a może spacer... 19.04.10, 15:42 Siedź w domu Pył wulkaniczny opada Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: a może spacer... 19.04.10, 18:15 Odnoszę wrażenie, że Weroni-ka007 ma jakieś problemy emocjonalne i szuka tu pomocy, chciałaby chyba po prostu z kimś o tym porozmawiać. We wcześniejszym wątku prosiła o radę w wyborze psychologa. Przestańcie więc robić dziwne uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: a może spacer... 19.04.10, 21:25 A ja bym sie nie zdziwil gdyby Weronika miala wacka i lubił(a) chlopcow... Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: a może spacer... 20.04.10, 13:35 :) trzeba w goglach chodzić :) spacer... taka prosta rzecz a nie ma na to czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
m_magdziolek2 Re: a może spacer... 19.04.10, 21:37 jutro po południu mam czas jeśli potrzebujesz pogadać możemy pospacerować wspólnie. czasami najłatwiej się wygadać obcej osobie. mam doświadczenie zawodowe w takich rozmowach, więc chętnie się spotkam, wysłucham a może po prostu pomilczymy wspólnie. trzymaj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: a może spacer... 20.04.10, 15:49 Czy po spacerze w grę wchodzi coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: a może spacer... 20.04.10, 16:58 falszywy_klamca napisał: > Czy po spacerze w grę wchodzi coś więcej? Drugi spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
m_magdziolek2 Re: a może spacer... 20.04.10, 17:02 Tak, duże lody z bitą śmietaną, i żebyś nie miał kolejnych skojarzeń mam na myśli takie z cukierni, które nam babom poprawiają humor.A swoją drogą tobie też by się przydał spacer i to do Częstochowy sfrustrowany człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: a może spacer... 21.04.10, 09:49 Mhhhh.... lody i to jeszcze jak kobieta stawia... . Miodzio :) Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: a może spacer... 27.04.10, 16:44 i co weroni-ka007? znalazł sie ktos normalny do pogadania i na spacer? tu to jest jednak sporo idiotów...ale mam nadzieję, że choć 1 osoba ovroniła honor siedleckich forumowiczów. daj znać, jak sie spisaliśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś