rafal.live 19.07.10, 09:26 Witam, poszukuję mechanika/warsztatu (NIE ASO) posiadającą komputer do Renault z programem CLIP. niestety pozostałe programy nie wykazują w moim samochodzie przyczyny problemu który na pewno istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedding_planner1 Re: komputer do renault 19.07.10, 16:06 borki koło radzynia - mają programy do wielu aut zadzwoń i zapytaj 0- 602-534-939 Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: komputer do renault 19.07.10, 17:40 Generalnie większość usterek powinno się pojawić w sterownikach ABS, Silnika , Poduszek etc. a te można odczytać np. KTS'em. Nie wiem co tao sie dzieje ale polecam forum RLKP a tak docelowo to sugeruje (jako były wlasciciel Renault) sprzedaż auta :). Mi się nie udało przez 4 lata znależć kogoś z CLPEMP poza serwisem ale może nie miałem takiej determinacji jak Ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: komputer do renault 19.07.10, 17:42 >ale polecam forum RLKP załozylem ze masz Lagune :) >znależć kogoś z CLPEMP CLIPEM miało być Odpowiedz Link Zgłoś
setnefer Re: komputer do renault 19.07.10, 19:26 Romanówka jadąc od ul. Garwolińskiej po prawej stronie vis a vis bloku nr1. Elektryk posiada oryginalny komputer serwisowy renault Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: komputer do renault 19.07.10, 20:17 setnefer napisał: > Romanówka jadąc od ul. Garwolińskiej po prawej stronie vis a vis bloku nr1. > Elektryk posiada oryginalny komputer serwisowy renault Ten pan to Krzysztof Konopka. Znam go od lat i nie słyszałem jeszcze, aby z jakimś komputerem nie mógł sobie poradzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.live Re: komputer do renault 20.07.10, 14:28 bardzo dziękuje za odzew. a moze posiadasz jakiś kontakt do niego w celu umówienia sie z nim? czy tam można tak z marszu podjechać i sie sprawę załatwi od ręki ? Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: komputer do renault 20.07.10, 17:21 Qrczątko, nie znam tego pana ale czy nie szybciej znajdziesz kontakt samodzielnie? Zobacz: dawna Clusty tinyurl.com/39q4dyq kolejna: www.cuil.com/search?q="krzysztof+konopka"%2Bsiedlce i nawet podglądacz Gugiel tinyurl.com/33hb5ud Odpowiedz Link Zgłoś