emti1 06.05.11, 18:00 Wczoraj wieczorem internet na jakas godzine padl.Wieczorem lekko odzyl ale do tej pory ledwo dycha.Strony otwieraja sie kilka minut lub wcale. Tylko ja tak mam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asaj1 Re: Domtel - problemy z internetem. 06.05.11, 18:21 żadnych problemów śmiga jak szalony :) Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: Domtel - problemy z internetem. 06.05.11, 18:42 działał i działa bez problemu, ale podobno coś vectra padła Odpowiedz Link Zgłoś
wacek41.2 Re: Domtel - problemy z internetem. 06.05.11, 18:51 vectra działa i działała bez kłopotów Odpowiedz Link Zgłoś
cps_se Re: Domtel - problemy z internetem. 06.05.11, 21:41 Zero problemów wczoraj w domtelu Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Domtel - problemy z internetem. 06.05.11, 22:37 Musze pochwalic Domtel. Zadzwonilem kolo 19 na nr komorkowy podany na stronie,bez wiekszych w sumie nadziei na zalatwienie dzis czegokolwiek.Zglosil sie czlowiek i obiecal wyslac kogos do serwerowni na os. Warszawska. Efekt taki ze po ok godzinie net smigal juz normalnie.To sie nazywa podejscie do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
monian24 Re: Domtel - problemy z internetem. 07.05.11, 10:59 Ostatnimi czasy dość często zdarzają się problemy z internetem na oś. Warszawska, też wczoraj tak miałam. Zdarzało mi się także wcześniej interweniować u serwisantów. Odpowiedz Link Zgłoś
komanchu Re: Domtel - problemy z internetem. 09.05.11, 07:42 potwierdzam. u mnie w piątek w godzinach popołudniowych Internet także kiepsko chodził, ale wieczorem wszystko wróciło do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
error_400 Warto? 10.09.11, 11:24 Zastanawiam się nad przejściem do Domtelu. Nie potrzebuję wygórowanego internetu. Obecnie mam 2 Mb/s w Vectrze za 60 zł brutto. W Domtelu te same 2 Mb/s to koszt 35 zł brutto. W chwili obecnej szybszego neta nie potrzebuję. Połączenie jest stabilne, transmisje na żywo nie buforują. Ciekaw jestem jak jest w Domtelu. Wolę zapłacić więcej, ale mieć stabilne łącze o każdej porze dnia i nocy, niż skąpić kasę, ale się irytować, że nie ma 2 Mb/s, tylko połowa, albo, że są przerwy w połączeniu. I jeszcze jedna sprawa. Obecnie mam internet po kablu, ale zastanawiam się na WiFi. Jakaś różnica w jakości, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpap Re: Warto? 10.09.11, 12:55 error... musisz mieć starą jakaś umowę.. ja mam 8 mb w dzień , 16 wieczorem za 40 zł. Jeśli chodzi o WIFI nie ma różnicy aby tylko był dobry zasięg (bo rozumiem że mówisz o wifi routerze)... jak narazie przerwe w necie miałem 2 albo 3 razy przez jakieś 6 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Warto? 10.09.11, 14:09 jak narazie przerwe w necie miałem 2 albo 3 ra > zy przez jakieś 6 lat.... Sześcioletnia przerwa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adaptor3 Re: Warto? 10.09.11, 15:47 DOMTEL TV-już działa oferta , pakiet +net ciekawa . Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Warto? 10.09.11, 19:13 Moglbys na ten temat napisac cos wiecej?Bo na stronie nic nie znalazlem. Odpowiedz Link Zgłoś
adaptor3 emti1 10.09.11, 19:47 Wszystkie kanały Polsatu +HD wszystkie kanały Filmbox+HD jest tego sporo plus net PREMIUM + 32 Mb/s PREMIUM + 64 Mb/s daj namiary na gg wyślę ci wszystko . Odpowiedz Link Zgłoś
error_400 Re: Warto? 10.09.11, 17:15 Bo pewnie masz pakiet z telewizją i internet wychodzi wtedy faktycznie stosunkowo tanio. Ja mam sam internet i coś takiego mnie interesuje. Umowę zawierałem rok temu w listopadzie na 12 miesięcy. Jakieś 2 miesiące temu dzwoniła do mnie pani z infolinii sprzedaży Vectry i proponowała szybszy internet + pakiet TV z kanałami HD za ok. 80 zł. Faktycznie wtedy miałbym szybszy internet za niższą cenę... . Co z tego, skoro rachunek miesięczny wzrósłby o 20-30 zł. Po co mi to, skoro TV oglądam sporadycznie. Tak, chodzi mi o WiFi router. To spoko, że nie ma z WiFi problemów, jakoś tak nie miałem do tego przekonania i zawsze sądziłem, że co "po kablu", to "po kablu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpap Re: Warto? 10.09.11, 19:13 Po wifi odczujesz różnicę jeśli będziesz miał łącze szybsze niż 40-50 mb/s ;) no i jeśli jakieś zakłucenia na około to trzeba pamiętać o sprawdzeniu i ustawieniu odpowiedniego kanału co by się z sąsiadem nie gryzło ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś