Dodaj do ulubionych

Konserwacja podwozi samomochodowych

05.07.11, 15:07
Konserwacja podwozia w samochodzie.
Kiedyś, popularna usługa. Teraz, nie mogę znaleźć wykonawcy.
Kiedyś robił zakład w Strzale, ale to już nie aktualne.
Oczywiście interesuje mnie profesjonalny zakład a nie Pan Józek dłubiący po godzinach. Z całym szacunkiem dla Pana Józka.
Więc ... kto wie ????
Obserwuj wątek
    • donvito52 Re: Konserwacja podwozi samomochodowych 06.07.11, 09:58
      Qrna, czy NIKT nie nie wie, nie zna odpowiedzi ? Czy zwyczajnie nikt mnie nie lubi ;-0 i nie chce odpowiedzieć.
      • mozart64 Re: Konserwacja podwozi samomochodowych 06.07.11, 13:09
        Ja robiłam u "pana józka" właśnie, tyle, że człowiek nie robi tego po godzinach, a tym się zajmuje. Na ulicy Artyleryjskiej.
        • donvito52 Re: Konserwacja podwozi samomochodowych 06.07.11, 15:55
          Czy Pan Józek wystawia faktury i najważniejsze, jaką technologią TO robi.
          I czy Pan/Kolega z Forum jest zadowolony z wykonanej pracy ?
          Oczywiste też, że proszę o ściślejsze dane adresowe.
          Z góry dziękuję.
          • mozart64 Re: Konserwacja podwozi samomochodowych 06.07.11, 16:34
            Przypuszczam, że skoro zakład jest zarejestrowany to zapewne istnieje możliwość wystawienia faktury. Nie towarzyszyłam panu przy pracy, więc nie wiem, jakich technik używał, ważne, że robota była wykonana na oko solidnie. Niestety nie mogę powiedzieć na jak długo wystarczyła, bo samochód został sprzedany po jakimś roku. Co do dokładnego adresu, nie pamiętam. Zakład nie znajdował się bezpośredni przy ulicy, ale zaraz za pierwszym zakrętem był zjazd w polną drogę i tam był ustawiony szyld. Kiedyś właśnie poszukiwaliśmy takiego zakładu i fartem, jadąc rowerami od ulicy bodajże Obozowej właśnie na niego trafiliśmy.
            Tyle tylko mogę pomóc.
            ps. koleżanka;)
            • donvito52 Re: Konserwacja podwozi samomochodowych 06.07.11, 16:40
              ps. koleżanka;)

Zauważyłem ;-)), ale ciut za późno, w trakcie wysyłania postu.
              Kłania się czytanie całostronicowe, czasem pewne rzeczy wtedy umykają. Jak płeć.
            • kerac32 Re: Konserwacja podwozi samomochodowych 06.07.11, 17:35
              Prawdopodobnie chodzi o zakład przy ul. Kruczej 14, właściciel Ireneusz Pawlaczyk.
              • mozart64 Re: Konserwacja podwozi samomochodowych 06.07.11, 17:45
                kerac32 napisał:

> Prawdopodobnie chodzi o zakład przy ul. Kruczej 14, właściciel Ireneusz Pawlacz
                > yk.
                Dokładnie o ten.
    • t_koziol83 Re: Konserwacja podwozi samomochodowych 25.09.21, 12:45
      konserwacja podwozia w styarych iganiach polecam ale terminy długie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka