Dodaj do ulubionych

balustrada na taras

15.04.12, 20:03
Witam

Mam taras ok 5m długości i potrzebuję żeby ktoś przyjechał wymierzył zrobił i zamontował ładną balustradę profesjonalnie za rozsądne pieniądze.

Kogo polecicie?
Obserwuj wątek
    • xfinlandia Re: balustrada na taras 15.04.12, 21:47
      Z perspektywy wykonawcy... coś mi to pachnie castingiem. Nie chciałbyś się ruszyć z domu i mieć podane czy pytasz tylko o wskazówkę?
      W Iganiach po lewej widziałem firmę która ma sporo ogrodzeń na placu - można dotknąć, pogadać.. wycenić pewnie też.
      • lukaszsiedlce Re: balustrada na taras 15.04.12, 22:50
        Nie no jutro pojeżdżę popytam bo nie jestem zorientowany, ale może ktoś już ma doświadczenie i i może kogoś polecić to będzie mniej ryzykownie
    • szkuner2 Re: balustrada na taras 17.04.12, 22:18
      www.balmet.net/index.html balustradę też zrobią
    • matiwia Re: balustrada na taras 21.04.15, 13:27
      Zdecydowanie polecam firmę Balustrady Budmax, pełny profesjonalizm. Zdecydowanie wiedzą co robią :) www.balustrady-budmax.pl/
      • janik138 Re: balustrada na taras 29.05.15, 09:23
        Również korzystałem z budmaxa, jestem bardzo zadowolony, dobra jakość i pomocna obsługa.
    • zenek2zenek2 Re: balustrada na taras 21.04.15, 18:18
      Bym cos napisał ale pozostawię to bez komentarza czasami jest to lepszy komentarz.
    • aleksandra.1986 Re: balustrada na taras 25.06.15, 16:15
      Witaj, ja rok temu z mężem zamówiłam balustradę na taras oraz balustradę schodową w firmie Eskatt z Katowic. Na początku dział handlowy wycenił nam balustradę, następnie pracownicy przyjechali na pomiar i w ustalonym terminie przyjechali ją zamontować. Wszystko odbyło się bez żadnych problemów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka