lukaszsiedlce 15.04.12, 20:03 Witam Mam taras ok 5m długości i potrzebuję żeby ktoś przyjechał wymierzył zrobił i zamontował ładną balustradę profesjonalnie za rozsądne pieniądze. Kogo polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xfinlandia Re: balustrada na taras 15.04.12, 21:47 Z perspektywy wykonawcy... coś mi to pachnie castingiem. Nie chciałbyś się ruszyć z domu i mieć podane czy pytasz tylko o wskazówkę? W Iganiach po lewej widziałem firmę która ma sporo ogrodzeń na placu - można dotknąć, pogadać.. wycenić pewnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszsiedlce Re: balustrada na taras 15.04.12, 22:50 Nie no jutro pojeżdżę popytam bo nie jestem zorientowany, ale może ktoś już ma doświadczenie i i może kogoś polecić to będzie mniej ryzykownie Odpowiedz Link Zgłoś
szkuner2 Re: balustrada na taras 17.04.12, 22:18 www.balmet.net/index.html balustradę też zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
matiwia Re: balustrada na taras 21.04.15, 13:27 Zdecydowanie polecam firmę Balustrady Budmax, pełny profesjonalizm. Zdecydowanie wiedzą co robią :) www.balustrady-budmax.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
janik138 Re: balustrada na taras 29.05.15, 09:23 Również korzystałem z budmaxa, jestem bardzo zadowolony, dobra jakość i pomocna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek2zenek2 Re: balustrada na taras 21.04.15, 18:18 Bym cos napisał ale pozostawię to bez komentarza czasami jest to lepszy komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.1986 Re: balustrada na taras 25.06.15, 16:15 Witaj, ja rok temu z mężem zamówiłam balustradę na taras oraz balustradę schodową w firmie Eskatt z Katowic. Na początku dział handlowy wycenił nam balustradę, następnie pracownicy przyjechali na pomiar i w ustalonym terminie przyjechali ją zamontować. Wszystko odbyło się bez żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś