nocny.gosc pieprzyć reklamy 30.09.12, 12:42 z weeb.tv A tak serio to TV jest do bani :D Odpowiedz Link Zgłoś
marcinsiedlce Re: pieprzyć reklamy 30.09.12, 13:00 haha widać pełną kulturę u Ciebie czytając temat. Z web.tv to możesz mieć w neozdradzie. Przeczytaj uważnie na ich stronie: ...." W związku z brakiem wyboru alternatywnego operatora sieci kablowej w Siedlcach postanowiliśmy uruchomić Cyfrową Platformę Multimedialną IPTV." Dostajesz multimedialny dekoder. Skąd wiesz że do bani, skoro z twoich innych postów wynika że masz od innego operatora usługę? Odpowiedz Link Zgłoś
malu.6 Re: pieprzyć reklamy 30.09.12, 13:47 WYdaje mi sie, ze chodzilo o to, ze ogolem TV jest do bani, a nie wasza usluga. Sa szanse na symetryki w ofercie internet 5ghz? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinsiedlce Re: pieprzyć reklamy 30.09.12, 13:52 hmm tylko co ma pytanie scanic21 do ittmedia? widocznie źle zrozumiałem. malu.6: są realne symetryki na 5ghz, aczkolwiek to nie takie proste. Po światełku tak naprawdę nie masz ograniczeń pasma, w radiu jest. I tu jest cały problem. O ofertę na symetryki podpytuj operatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.gosc Re: pieprzyć reklamy 30.09.12, 22:36 " hmm tylko co ma pytanie scanic21 do ittmedia?" No właśnie? czemu w temacie jest ITTMEDIA? O TV chodziło mi oczywiście ogólnie,a nie że czyjaś tam oferta... Odpowiedz Link Zgłoś
scanik21 Re: ITT Media,Siedlce 01.10.12, 18:40 www.avios.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=3 Avios TV, czy opanuje Siedlecki rynek TV, jak myślicie jak dociera sygnał do naszych domów z Wrocławia ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinsiedlce Re: ITT Media,Siedlce 01.10.12, 20:03 scanik21 napisał: > www.avios.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=3 > Avios TV, czy opanuje Siedlecki rynek TV, jak myślicie jak dociera sygnał do na > szych domów z Wrocławia ? TAK, firma jak w temacie jest przedstawicielem na Siedlecki rynek Odpowiedz Link Zgłoś