Dodaj do ulubionych

krainabugu

23.10.12, 16:56
Nie wiem czy ktoś już o tym wydawnictwie pisał (pewnie tak), ale, jak dla mnie, naprawdę urokliwy kwartalnik.

krainabugu.pl/
Obserwuj wątek
    • diapanazy.nibek Re: krainabugu 23.10.12, 21:32
      A gdzieś to można kupić w Siedlcach? bo pierwszy numer kupiłem w Empiku w Warszawie,drugi i trzeci w Mielniku w restauarcji.A wydawnictwo faktycznie godne uwagi.
      • ito25ms Re: krainabugu 23.10.12, 23:10
        Też nabyłem w warszawskim Empiku (dawny Junior).
        W najnowszym czwartym numerze (lato/jesień 2012) jest sporo o Siedlcach choćby w rozmowie z o. Leonem Knabitem. A poza tym zdjęcia przyrodnicze (i nie tylko) są rewelacyjne.
        • diapanazy.nibek Re: krainabugu 24.10.12, 08:26
          Rażą mnie trochę krzywizny budynków na niektórych zdjęciach (na przykład w numerze trzecim, strony 30-31, środkowe zdjęcie w dolnym rzędzie).Ale to tylko moje zdanie,może jestem nadmiernym purystą? A poza tym duży plus,za zdjęcia,za teksty,za samo istnienie.Mały minus za trudność kupienia w Siedlcach.Tylko nie wiem czy ten minus to dla wydawnictwa czy dla mnie :D
          • brat_szczepana Krainabugu do kupienia w Kochanówce 24.10.12, 16:21
            Kwartalnik "Kraina Bugu" można nabyć w Kochanówce.
            • mukatil Re: Krainabugu do kupienia w Kochanówce 26.10.12, 19:39
              do kupienia w Siedlcach:

Zaścianek Polski, Restauracje przy Asłanowicza 17 i przy Browarnej 3
              Restauracja Kochanówka, Kochanowskiego 9

inne miejsca: krainabugu.pl/gdzie-kupic
    • mukatil Re: krainabugu 26.10.12, 19:29
      Kwartalnik jak najbardziej... ale sama kraina to prawdziwy RAJ!
      Moje ulubiore miejsce weekendowego "ładowania akumulatorów" na cały tydzień pracy (i nie tylko :)).
      Polecam.
      To przecież tak blisko :)
    • tomkap76 Re: krainabugu 12.11.12, 19:04
      Jest pięknie. Szkoda tylko że sama rzeka tak płytka i nie można normalnie popływać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka