Dodaj do ulubionych

PSS Spolem Siedlce _Biedronka

25.06.14, 15:44
Pawilon Pss Spolem ul Mlynarska -biedronka; Pawilon pss Spolem ul Warszawska-biedronka;Pawilon pss Spolem dawny bar przy PKP -biedronka Wszystkie te pawilony wyremontowane przez PSS Spolem Wyglada mi to na...... bez komentarza Moze by pan Prezes wyjasnil te zbiegi okolicznosci
Obserwuj wątek
    • kropla-atramentu Re: PSS Spolem Siedlce _Biedronka 25.06.14, 23:36
      Jasne jakby facet który jeszcze 2 lata temu był w społemie hydraulikiem potrafił korzystać z komputera
    • efaster Re: PSS Spolem Siedlce _Biedronka 26.06.14, 00:11
      za przebudowy ww. lokali płaci Jeronimo Martins Polska (Biedronka) PSS Społem jest wynajmującym z lokalami na Młynarskiej i Warszawskiej "dil" był taki, że w zamian za wynajem JMP da "finas" na rozbudowę Atlasu (efekt każdy zna budek ładny, najemcy beznadziejni). Przypomnę iż lokal przy pl. Zdanowskiego przez długie lata wynajmował Komfort, który nie dawno przeniósł się na 11 Listopada, zwalniając tym samym ten lokal, widocznie PSS uznał, iż bardziej opłaca się im wynająć JMP niż remontować obiekt we własnym zakresie, przyznam że z zewnątrz (jak na blaszak) wygląda nie najgorzej choć do tej pory Biedronka kojarzyła mi się z żółtym kolorem elewacji a tu zdziwienie małe szary :)

i tu ten sam problem co z Polomarketem czyli bardzo znikoma ilość miejsc parkingowych, ba na WP ich sklep ma 2 razy większy parking + utwardzony tłuczniem plac po dworku (grunt miejski) a wiecznie zajęte chodniki wokół (fakt 3/4 to wsiowe rejestracje) ale może by tak w końcu miasto wyciągnęło by z szuflady plan (pierwotny) strefy PP ?? Wtedy przynajmniej zarobi byśmy kilka zł. z parkometrów + ew. mandaty. A jeszcze jakby MPK unowocześniło by rozkład jazdy (który pamięta koniec lat 80-tych) to może kilka osób zostawiło by auto na rzecz komunikacji miejskiej a tak autobusy wożą powietrze i miasto musi co roku więcej dopłacać do interesu. Ale to marzenie ściętej głowy.

A wracając do PSS i sieci spożywczych takie czasy (globalizacja) bardziej opłaca się wynająć sieci handlowej lokal niż prowadzić samemu biznes, wystarczy popatrzeć na ceny np. w PSS a w sieciach handlowych (fakt dyskonty mają głownie swoje marki, ale większość z nich produkują znani producenci np. Mlekovita, Sokołów, itp.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka