21.12.14, 20:57
Ładnych kilkanaście lat temu porzuciłem internet z vectry - który z uwagi na "średniowieczne" pingi do zagranicznych serwerów w grze, nazywałem internetem na korbkę.
Podpisałem umowę z Domtelem.
Przez dłuższy czas grając w gry online, często zapytywany byłem, cóż za wspaniały internet posiadam. Faktycznie, pingi do polskich serwerów w granicach od 7 do 15 ms, do brytyjskich czy holenderskich stało jak wół, zawsze 50. Ameryka.. .
Teraz też mnie ciągle pytają, cóż za internet posiadam. Bo po jakże długim pościgu, Domtelowi udało się doścignąć Vectrę. Pingi 150-300, to codzienność.
Dodam że nawet na świeżo zainstalowanym windowsie, bez routera.
Brawo Domtel !!!
Ale cp tu się dziwić, skoro nałapali już tylu klientów, że w piwnicach pękają gdzieniegdzie osłonki, którymi doprowadzane są do domów przewody.

Obserwuj wątek
    • aro333 Re: DOMTEL 22.12.14, 02:56
      Hmmm w sumie nie gralem juz z 4 lata. Jestem fanem COD. Ale ostatnio po zmiane lapka z lepszym prockiem , pogrywam w WOT netowo. I tak ping mam cały czas 20-30 a klatek srednio 40-50. Nie wiem gdzie jest serwer world of tanks ale pewnie nie u nas w kraju. Generalnie gra smiga extra. Syn nawala w CS-a i inne pierdoly netowe i to w tym samym momencie co ja i spoko jest. Oczywiscie domtel pakiet 35
      • miyatoto Re: DOMTEL 22.12.14, 13:02
        aro333 napisał:
        > Hmmm w sumie nie gralem juz z 4 lata. Jestem fanem COD. Ale ostatnio po zmiane
        > lapka z lepszym prockiem , pogrywam w WOT netowo. I tak ping mam cały czas 20-3
        > 0 a klatek srednio 40-50. Nie wiem gdzie jest serwer world of tanks ale pewnie
        > nie u nas w kraju. Generalnie gra smiga extra. Syn nawala w CS-a i inne pie...
        > y netowe i to w tym samym momencie co ja i spoko jest. Oczywiscie domtel pakiet
        > 35

Ping 20-30 to super sprawa, ale może to polskie serwery ?
        Tutaj sprawdzisz najlepiej
        Wystarczy że wpiszesz IP. Pozdrawiam.
    • cps_se Re: DOMTEL 22.12.14, 12:41
      Nie wiem kolego co to za serwer ale ja do serwera w stanach mam 45 ms wiec jak dla mnie rewelacja.
      • miyatoto Re: DOMTEL 22.12.14, 13:03
        cps_se napisał:
        > Nie wiem kolego co to za serwer ale ja do serwera w stanach mam 45 ms wiec jak
        > dla mnie rewelacja.

Jesteś pewien że to serwer w USA ?
        Śmiem wątpić, bo to naprawdę niemożliwe :)
        Pozdrawiam.

• zzz34 Re: DOMTEL 05.01.15, 11:33
      Jestem weteranem gier Call of Duty, a także World of Tanks. Od wielkości pingu zależy m.in. miejsce w którym znajduje się serwer. Gdy gram na serw CoD, które mieszczą się w Warszawie mam ping 12 - 20, natomiast na serwerach w Niemczech pingi od 50 do 150. W wot mam kiepskie pingi, już lepiej nie będę pisał :P
      • v3esta Re: DOMTEL 05.01.15, 18:35
        mógłbyś podać ip serwerów do tych gier? najlepiej kilka + przykładowe pingi z domtelu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka