cezyk 17.01.15, 07:32 Myślał, że zagra w ekstraklasie, wylądował w Siedlcach. sport.tvn24.pl/pilka-nozna,105/ekstraklasa,106/argentynczyk-nico-chietino-myslal-ze-przejdzie-do-pogoni-szczecin-trafil-do-pogoni-siedlce,505999.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avepawcio666 Re: Argentyńczyk pomylił Pogonie 17.01.15, 07:39 Przecież to dziennikarska propaganda sam zawodnik wypowiadał sie na ten temat że to wyssana z palca wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Argentyńczyk pomylił Pogonie 17.01.15, 12:12 avepawcio666 napisał: > Przecież to dziennikarska propaganda sam zawodnik wypowiadał sie na ten temat ż > e to wyssana z palca wiadomość. "Jeszcze 8 stycznia na hiszpańskim portalu hoy.es pojawił się artykuł o transferze Nico Chietiny z Meridy (czwarty poziom rozgrywkowy w Hiszpanii) do Pogoni Szczecin" Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Argentyńczyk pomylił Pogonie 17.01.15, 12:07 www.facebook.com/MiastoPrzyjazne.Siedlce?ref=ts&fref=ts www.sport.pl/pilka/1,65044,17251517,Argentynczyk_myslal__ze_chce_go_Pogon_Szczecin__Trafil.html "Jeszcze 8 stycznia na hiszpańskim portalu hoy.es pojawił się artykuł o transferze Nico Chietiny z Meridy (czwarty poziom rozgrywkowy w Hiszpanii) do Pogoni Szczecin. Napisano, że to siódma drużyna polskiej Ekstraklasy, a grał w niej m.in. król strzelców MŚ Oleg Salenko. Sam piłkarz, który był mocno związany z Meridą, mówił: "Nie idę tam dla pieniędzy. Źle się z tym czuję, że odchodzę z Meridy, ponieważ czułem się tutaj jak nigdzie indziej. Brałem pod uwagę tylko grę w Meridzie albo powrót do Argentyny. W Hiszpanii nie chciałem grać nigdzie indziej. Niespodziewanie dostałem jednak szansę gry w polskiej Ekstraklasie, której nie chciałem zmarnować. To była najtrudniejsza decyzja w mojej karierze". Tę informację powieliły też niektóre polskie media." Gdyby teraz nawet 10 razy zaprzeczał i tak nikt nie uwierzy. Nie zrobił też dobrej reklamy Siedlcom. Ale nasi już to odkręcają, manipulują. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Argentyńczyk pomylił Pogonie 18.01.15, 21:38 "Jeszcze 8 stycznia na hiszpańskim portalu hoy.es pojawił się artykuł o transferze Nico Chietiny z Meridy " Napisano o Szczecinie więc i suma była odpowiednia. Dlaczego nasze ..... media nic o tym nie piszą. Zakaz informowania? Kto za to płaci? Jeśli miasto, to Panie Rzeczniku proszę nagrać program w Pisowskiej TV. Ostatnio więcej tych transferów, za grosze tu nie grają. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjemny_gosc Re: Argentyńczyk pomylił Pogonie 18.01.15, 16:19 Usłyszał, że I liga i mu się skojarzyło, że Ekstraklasa. Swoją drogą nazewnictwo jest do kitu. No trudno, będzie miał szansę pomóc Pogoni w utrzymaniu się w I lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
szwejk57 Re: Argentyńczyk pomylił Pogonie 19.01.15, 08:12 Pogoń się wzmacnia, czyli chce się utrzymać w I lidze.Jeżeli to się uda to skąd wezmą pieniądze na maszty oświetleniowe niezbędne od nowego sezonu w I lidze.Żeby zdążyć z ich postawieniem,to już powinny rozpocząć się jakieś prace,a tu cisza. Odpowiedz Link Zgłoś