Dodaj do ulubionych

Argentyńczyk pomylił Pogonie

17.01.15, 07:32
Myślał, że zagra w ekstraklasie, wylądował w Siedlcach.
sport.tvn24.pl/pilka-nozna,105/ekstraklasa,106/argentynczyk-nico-chietino-myslal-ze-przejdzie-do-pogoni-szczecin-trafil-do-pogoni-siedlce,505999.html
Obserwuj wątek
    • avepawcio666 Re: Argentyńczyk pomylił Pogonie 17.01.15, 07:39
      Przecież to dziennikarska propaganda sam zawodnik wypowiadał sie na ten temat że to wyssana z palca wiadomość.
      • mpppm Re: Argentyńczyk pomylił Pogonie 17.01.15, 12:12
        avepawcio666 napisał:

> Przecież to dziennikarska propaganda sam zawodnik wypowiadał sie na ten temat ż
        > e to wyssana z palca wiadomość.

"Jeszcze 8 stycznia na hiszpańskim portalu hoy.es pojawił się artykuł o transferze Nico Chietiny z Meridy (czwarty poziom rozgrywkowy w Hiszpanii) do Pogoni Szczecin"
    • mpppm Re: Argentyńczyk pomylił Pogonie 17.01.15, 12:07
      www.facebook.com/MiastoPrzyjazne.Siedlce?ref=ts&fref=ts
      www.sport.pl/pilka/1,65044,17251517,Argentynczyk_myslal__ze_chce_go_Pogon_Szczecin__Trafil.html
      "Jeszcze 8 stycznia na hiszpańskim portalu hoy.es pojawił się artykuł o transferze Nico Chietiny z Meridy (czwarty poziom rozgrywkowy w Hiszpanii) do Pogoni Szczecin. Napisano, że to siódma drużyna polskiej Ekstraklasy, a grał w niej m.in. król strzelców MŚ Oleg Salenko. Sam piłkarz, który był mocno związany z Meridą, mówił: "Nie idę tam dla pieniędzy. Źle się z tym czuję, że odchodzę z Meridy, ponieważ czułem się tutaj jak nigdzie indziej. Brałem pod uwagę tylko grę w Meridzie albo powrót do Argentyny. W Hiszpanii nie chciałem grać nigdzie indziej. Niespodziewanie dostałem jednak szansę gry w polskiej Ekstraklasie, której nie chciałem zmarnować. To była najtrudniejsza decyzja w mojej karierze". Tę informację powieliły też niektóre polskie media."

Gdyby teraz nawet 10 razy zaprzeczał i tak nikt nie uwierzy.
      Nie zrobił też dobrej reklamy Siedlcom. Ale nasi już to odkręcają, manipulują.
      • mpppm Re: Argentyńczyk pomylił Pogonie 18.01.15, 21:38
        "Jeszcze 8 stycznia na hiszpańskim portalu hoy.es pojawił się artykuł o transferze Nico Chietiny z Meridy "
        Napisano o Szczecinie więc i suma była odpowiednia.
        Dlaczego nasze ..... media nic o tym nie piszą.
        Zakaz informowania?
        Kto za to płaci?
        Jeśli miasto, to Panie Rzeczniku proszę nagrać program w Pisowskiej TV.
        Ostatnio więcej tych transferów, za grosze tu nie grają.
    • przyjemny_gosc Re: Argentyńczyk pomylił Pogonie 18.01.15, 16:19
      Usłyszał, że I liga i mu się skojarzyło, że Ekstraklasa. Swoją drogą nazewnictwo jest do kitu.
      No trudno, będzie miał szansę pomóc Pogoni w utrzymaniu się w I lidze.
    • szwejk57 Re: Argentyńczyk pomylił Pogonie 19.01.15, 08:12
      Pogoń się wzmacnia, czyli chce się utrzymać w I lidze.Jeżeli to się uda to skąd wezmą pieniądze na maszty oświetleniowe niezbędne od nowego sezonu w I lidze.Żeby zdążyć z ich postawieniem,to już powinny rozpocząć się jakieś prace,a tu cisza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka