Dodaj do ulubionych

Lubiącym szybką jazdę

23.10.04, 19:29
link ten dedykuję
www.gougoule.com/crash_audi/
Obserwuj wątek
    • baaad Re: Lubiącym szybką jazdę 25.10.04, 13:20
      Wiedziałem, że z tymi poduszkami powietrznymi to jest pic
      • emektb Re: Lubiącym szybką jazdę 25.10.04, 13:25
        baaad napisał:

> Wiedziałem, że z tymi poduszkami powietrznymi to jest pic

Jaki tam pic. Jakby ich nie było to by wszyscy zginęli. A tak proszę raptem
        trzy osoby.
        • no_login Re: Lubiącym szybką jazdę 25.10.04, 14:54
          Kombinujcie,kombinujcie....
          Z niecierpliwością czekam na kolejne wpisy.
          • baaad Re: Lubiącym szybką jazdę 25.10.04, 15:57
            No to KOLEJNY WPIS
            • Gość: Pawełek Re: Lubiącym szybką jazdę IP: *.bci.net.pl 25.10.04, 18:09
              ciekawe co na to ekolodzy, przecież tamta sosna to już nie do uratowania.
              • partyzant76 Re: Lubiącym szybką jazdę 26.10.04, 13:25
                Nikt jeszcze nie zwrocil uwagi na to, ze radio w tym audiku wyglada na
                nieuszkodzone. A wiec nie jest jeszcze tak zle :-))
                • baaad Re: Lubiącym szybką jazdę 26.10.04, 13:27
                  Nie, całe radio we wraku świadczy, że wypadek nie miał miejsca w Polsce.
                  • partyzant76 Re: Lubiącym szybką jazdę 26.10.04, 13:30
                    Te alufelgi tez juz by zdazyli zakosic. Hej, no_loginie, wiesz gdzie byl ten
                    wypadek?
                    • baaad Re: Lubiącym szybką jazdę 26.10.04, 13:31
                      to istotne pytanie. Widać, że jest tam jeszcze radio i felgi
                      • partyzant76 Co wam to przypomina? 26.10.04, 13:38
                        Skoro juz eksplorujemy strone www.gougoule com, proponuje zajrzec na podstronke
                        oznaczona "afterparty".Czekam na opinie: czy ktos z Was balangowal jeszcze
                        ostrzej?
                        • emektb Re: Co wam to przypomina? 26.10.04, 13:57
                          partyzant76 napisał:

> Skoro juz eksplorujemy strone www.gougoule com, proponuje zajrzec na
                          podstronke
                          >
                          > oznaczona "afterparty".Czekam na opinie: czy ktos z Was balangowal jeszcze
                          > ostrzej?

Z racji misji społecznej jaką pełnię nie ustosunkuję się do twojej wypowiedzi.

z poważaniem

de beściak
                          • partyzant76 Re: Co wam to przypomina? 26.10.04, 14:02
                            I kto to mowi... Cicha woda czy za przeproszeniem, obludnik?
          • Gość: kuba Re: Lubiącym szybką jazdę IP: *.nestle.pl 26.10.04, 14:19
            hehe, a ja mam access blocked.
            Ale po co mam takie rzeczy ogladac, zeby sie stresowac?
            • no_login Re: Lubiącym szybką jazdę 27.10.04, 10:22
              Chyba naprawdę masz dostęp zabroniony,nie pytałeś się czyj to samochód :-))
              Ale to zdjęcie,zrobione chyba we Francji,jest zręczną mistyfikacją :-)
              Obok wraku leżą dwie białe szmaty,żywych inaczej pakuje się w czarne woreczki,
              nie tylko u nas.Nie ma śladu po poduszkach,nie widać krwi a być powinna
              bo przy takich zniszczeniach raczej pasażerów nie wyrzuciło z autka.
              Prędkościomierz pokazuje 90 km/h,przy tej prędkości Audi mogło się
              zteleskopować(steleskopować,poloniści-porawcie)a nie rozpołowić,no i brak
              kluczyka w stacyjce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka