no_login 23.01.05, 22:51 może zamiast karmić trole,lepiej wysłać zgłoszenie do abuse forum.abuse[at]gazeta.pl ja posłałem prośbę o wycięcie wszystkich wątków mińskiego trolla z jego wszystkimi nickami, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bambi Re: zgłoszenie do abuse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:36 > forum.abuse[at]gazeta.pl Just do it ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: zgłoszenie do abuse 24.01.05, 10:35 n_l, ale wiesz, ze w niektorych przypadkach abuse... no comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: zgłoszenie do abuse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:45 Ale to inny abuse... Ten już parę wątków wyciął,kilka zgłoszonych postów też raczył potraktować należycie... Hej,tebe,jabbur lub inny ludziu którego nicka nie znam,pleaseeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: zgłoszenie do abuse 24.01.05, 11:41 abuse też człowiek > Wspominanym trollom postaramy sie utrudnic dostep > do forum portalu, niestety nie zareagowali na upomnienia. Dzięki jabbur(?) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: zgłoszenie do abuse 25.01.05, 13:39 Oooo!!!Nowe wcielenie pana M.vel krzysztofplebs,vel szepiet, ver nikita,vel ereaser,vel obserwator idt... Nerwy puszczają?Nie dziwię się,wszędzie banują cię trollu, karp,gixera,na FoM zrobiło się o tobie głośno... Ale prędzej tobie zabraknie pomysłów na nowe nicki,niż mnie miejsca w KF`ie :-))) A jak i to forum przed tobą zamkną?gdzie ty będziesz się żywił?Gdańsk?Poznań?Wrocław?... Zawiodłeś mnie srodze,taki krótki tekst,bez wyzwisk; miałem nadzieję że na privie przynajmniej coś znajdę, ale tam też pusto :-( Trollu,liczę na ciebie bo w brak weny TFUrczej nie wierzę! Daj coś na priva,please,tam cie nikt nie wytnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś