tramwajsiedlecki 06.07.05, 01:26 www.extragazeta.pl/07%202005%20extra%20online_content.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kredki maćka Re: Jest lipcowe EXTRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:51 coś ten link nie robi ale nie ma się co przejmować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A wydawać się mogł Re: Jest lipcowe EXTRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:28 A wydawać się mogł, że kredowy papier nie nadaje się do obłożenia kiełbachy. Zwłaszcza śmierdzącej, zwłaszcza wyborczej! Odpowiedz Link Zgłoś
goscxctfdqrx Re: Jest lipcowe EXTRA 06.07.05, 12:39 jak do tej pory Extra dało się czytać i było dobrze opracowane graficznie. teraz jednak ta okładka zepsuła wszystko. najpierw okładka z z młodą Jabłońską i ten numer z tym krawaciażem. To faktycznie się zrobiła gazeta wyborcza i kto chce to sobie ją kupuje. Wstyd że się redaktorzy tak sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
wierzyciel6 Re: Jest lipcowe EXTRA 06.07.05, 15:11 Trafił do mnie ostatni numer i oczom nie wierze kto znalazł się na okładce. I jeśli ta gazeta chce promować takich ludzi którzy pozostawili wielki smród po sobie to nie pozostaje mi nic innego jak tylko tej gazecie współczuć. Ciekawe jak zareaguje to pismo kiedy się dowie kogo tak naprawde promuje. Jeszcze raz lącze wyrazy współczucia Odpowiedz Link Zgłoś
wierzyciel6 Re: Jest lipcowe EXTRA 07.07.05, 13:47 Co ma na sumieniu człowiek który nawet na okładce waszej gazety nie moze spojrzeć ludziom w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
pigula5 Re: Jest lipcowe EXTRA 08.07.05, 11:39 Ale lipa. Proponuję zmianę tytułu na Fakt bis. Dziwię się, że takich ludzi się promuje. Lipa, lipa!!! A może JWK wstąpił do Samoobrony. Ostatnio to modne. Panie Januszu uważałam pana za bardziej rozsądnego, a tu taka wpadka. Nie chcę was nawet za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: Jest lipcowe EXTRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:58 ja mam o bohaterze okładki jak najlepsze zdanie, wiem, że pomógł wielu osobom. m.in moim znajomym, którzy są bardzo biedni i sfinasował dwutygodniowe kolonie.To mi przypomina polski kociołek, jak ktoś sie wybił to za wszelką cenę ściągnąc go do dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Jest lipcowe EXTRA IP: 81.15.159.* 08.07.05, 13:02 Jeżeli się wybijają mądrzy ludzie to dobrze, ale jeżeli tacy jak ten z okładki, to strach pomyśleć kto chce nami rządzić. Co on umie i na czym się zna??? Coś na ten temat wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jwkowalski Re: Jest lipcowe EXTRA 08.07.05, 13:39 Grzegorz Skwierczyński jest radnym wojewódzkim. Ktos go chyba wybrał, ktos na niego głosował. Nie wiem, co zrobił ten człowiek wam, którzy go krytykujecie. Jeśli chodzi o mnie, to przyszedł i zaproponował zorganizowanie konkursu - Moja mała Ojczyzna. W nagrode - zwyciężcy - uczniowie gimnazjum w Mokobodach wyjechali na wycieczkę do parlamentu, która on ufundował. Wiem, że są posłowie i radni lepsi od niego i gorsi, a jednak to on przyszedł i on to zrobił. Tylko on. Okładka w Extra dla każdego, kto chce zrobić cos dla innych. Tyle mam do powiedzenia. I jeszcze jedno - do Samoobrony nie wstąpiłem i nie wybieram się. Dziwię się jednak tym, których telewizja zbajerowała do tego stopnia, że w tej partii widzą tylko aferzystów. Porównajcie afery Samoocrony - np.: wysypywanie importowanego zboża i brak zwrotu zaciągniętych indywidualnie kredytów, z innymi aferami - prywatyzacją PZU i Orlenu, z aferą FOZZ, ze śmiercią byłego prezesa NIK i świadków tej śmierci, z prywatyzacją Banku Śląskiego, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Jest lipcowe EXTRA 08.07.05, 13:53 ... tym nie mniej nie jest to powód, aby faceta lokować od razu na okładce, chyba że jest sponsorem numeru. Zapłacił, czyli kupił sobie okładkę. Podważa to jednak zaufanie do EXTRA, któremu po pierwszym numerze wyraźnie czytelnicy udzielili. Nie ma w mieście już nikogo poza panem S. odpowiedniego na okładkę? Nie ma sensu porównywanie wielkości afer, bo każda afera jest aferą, czyli przestępstwem / wykroczeniem karnym, albo narusza dobre obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Jest lipcowe EXTRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:53 > Nie ma w mieście już nikogo poza panem S. odpowiedniego na okładkę? no własnie , czyżby nie było nikogo z Siedlec kto mógłby znaleźć się na okładce ? - nie chce mi się w to wierzyć. > albo narusza dobre obyczaje. dobre obyczaje nie mają tutaj nic wspólnego , jest to poprostu łamanie prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedlczanin_35 Re: Jest lipcowe EXTRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:00 gratuluje Januszowi Kowalskiemu oraz Tomkowi Jakubowskiemu wydawcom EXTRA za pokazywanieanie nowych twarzy, młodych aktywnych polityków. Z wielikm zaintersowaniem czytałem artykuł o młodej aktywistce Ligi Polskich Rodzin a teraz o człowieku który jest liderem Samoobrony na naszym terenie. Z wywiadów można wywnioskować, że te nowe przeciez partie potrafia zwerbować ciekawych ludzi, ludzi którzy potrafią w życiu coś osiągnąc. Inne wydawnictwa sa za bardzo powiązane ze starymi wyjadaczami dlatego też podziwiam waszą odwage i otwartośc. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Jest lipcowe EXTRA 08.07.05, 14:09 Radziłbym odwrotnie. Nie wplątywać się w wątpliwe znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
pigula5 Re: Jest lipcowe EXTRA 08.07.05, 16:28 A ja mimo sympatii (mocno nadszarpniętej po tej wpadce z okładką) do JWK dalej uważam, że to był błąd(jak z nami na zdjęciu o czystych broszkach). Jeżeli gazeta została przyjęta życzliwie przez wielu czutelników, to nie można robić tego co zrobiliście panie JWK. Szanujący się tytuł nigdy na okładce nie będzie reklamował populistów i ludzi pchających się do władzy, a nie mających do tego ani przygotowania, ani o tym pojęcia. Co najwyżej powinien pan takich wyśmiać. W tym przypadku pokazuje pan, że za kasę można wszystko. Nawet być "mądrym". Może wreszcie nadszedł czas żeby w parlamencie znależli się ludzie, którzy mają pojęcie na czym "posłowanie" polega i jaka ciąży na tym odpowiedzialność. Jeżeli chce pan dalszych, albo jeszcze większych afer, to niech pan głosuje na takich p-osłów, oraz na LPR i Samoobronę, razem w kupę wzięte - powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Jest lipcowe EXTRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:33 Gazety goszcząc polityków na swych łamach prezentują swoją myśl polityczną. Oczywiście są wyjątki bo od czasu do czasu trzeba kogoś odmiennego zaprezentować , tutaj jak widać tok myślowy jest ustalony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisniewski Re: Jest lipcowe EXTRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:41 po lekturze niektórych wpisów widzę, że jest gazeta jest EXTRA tylko wtedy kiedy pisze o Oleksym (zamieszanym w afere paliwową) albo o senatorze Borkowskim który za nasze podatników pieniądze wybudował sobie dworek i zmeliorował stawy. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Jest lipcowe EXTRA 08.07.05, 16:50 Nie przesadzaj i nie wpadaj w skrajność. Nikt nie ma pretensji do EXTRA, że pisze o tym czy o tamtym, wolna prasa - wolny wybór. Ale żeby eksponować na okładce gromkogłosych? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Jest lipcowe EXTRA 08.07.05, 16:56 O tych stawach i dworku było forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=262&w=25499058 ale nie wzbudziło zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Jest lipcowe EXTRA 08.07.05, 16:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=25499058 taki link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Jest lipcowe EXTRA IP: 81.15.159.* 08.07.05, 17:14 Józek, siedlczanin_35 i wiśniewski to ten sam człowiek. Kto wie czy nie ten z okładki. Nie rób sobie sam klaki. Odpowiedz Link Zgłoś
pigula5 Re: Jest lipcowe EXTRA 08.07.05, 17:26 Nie popieram Oleksego ale gdzie temu z okładki do łysego pod względem wiedzy? no i wykształcenia. Ten z okładki podobno ma średnie, czyli średnio pisze, średnio czyta. To stanowczo za mało na parlamentarzystę. Ja sobie nie życzę aby taki człowiek reprezentował okręg siedlecki w parlamencie, a inni niech robią co chcą. Tylko pamietaj wisniewski, żebyś nie narzekał, gdy tacy ludzie jak ten z okładki bedą tworzyli prawo między innymi dla ciebie. Odnośnie Borkowskiego, to bardzo dobrze - podobno - hoduje i przerabia świnie - i niech to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek z Ratusza Re: Jest lipcowe EXTRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 17:22 bez przesady, ja też mam IP: *.internetdsl.tpnet.pl swoją drogą widzę, że to ciekawy wątek się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
goscxctfdqrx Re: Jest lipcowe EXTRA 08.07.05, 20:17 na marketigu i promocji swojej osoby się zna, słyszałem jak roznosił tę gazetęna jakimś festynie swego kolegi senatora. swój chłop, pdsrywac juz potrafi-to "dobra cecha" polityka. Odpowiedz Link Zgłoś