Dodaj do ulubionych

same plusiki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 17:41
Tu będe pisał same superlatywy. Taki wątek będzie milutki i sympatyczny
samiutkie plusiki. zacznę od jutra jak ktoś chce się dołaczyć to zapraszam.

nie moge wytrzymać zaczynam od teraz ha ha ha

Obserwuj wątek
    • Gość: + Re: same plusiki IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 08:45
      + + + + + ;-)
      • Gość: anonim Re: same plusiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 23:45
        ziarenko ty moje 100 tysięcy wad i jeden duży +
    • Gość: ziarnkokau Kamelot +++++ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 13:18
      Z małym poślizgiem ale zaczynam:

Pierwszy plus dostaje Kamelot za tanie piwo butelkowe bo chyba najtańsze i
      papierosy po cenach "sklepowych" dostatecznie czyste łazienki jak na klientele
      która tam przebywa i za unikalny klimat muzyczny który jest niezmienny brawo.
      Dodatkowo za to że barman czyli Barney jest bardzo elastyczny mimo że wydaje się
      nadęty to jest spokojny i rozsądnie robi co do niego należy. PLUS
      Ogólnie knajpa biorąc pod uwagę obsługę ceny i oryginalny klimat dostaje piec
      plusów na 6 możliwych.

cdn
      • Gość: lukasz Re: Kamelot +++++ IP: *.aster.pl 10.11.05, 18:43
        A ode mnie dostaje plusa "Stokrotka" za świeze pieczywo :-) i hot - dogi z baru
        przy Dworcu PKP - to tak z tematyki żywnościowej.
        • Gość: kobitka Re: Kamelot +++++ IP: 80.50.250.* 10.11.05, 19:29
          + dla bramana z Mylnej tylko kto go wie jak się nazywa;)Wysoki z bardzo
          sympatycznym uśmiechem:):):):)
          • Gość: anonim Re: Kamelot +++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 00:14
            i + dla jego żony że go jeszcze puszcza do pracy:)
            • Gość: morfeusz one for me łan for ju IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.05, 02:25

A ło de mnie tesz masz pluszszszaaaa jak u dohtora wasermana bo;

+ i - to jedyne czym żyję
    • Gość: ziarnkokau daje plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 17:31
      Dnia dziesiejszego plusa daje Tedowi za szczere nękanie teatru ES. BRAWO
      • Gość: anonim Re: daje plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 17:55
    • Gość: anonim Re: same plusiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 17:56
      ja daje + też Tedowi za wierszyk dla mnie:)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=31840598&a=31857319
      • Gość: Ted Re: same plusiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 21:32
        Plusik dla mojego miasta nocą. Pada leciutki deszczyk. Latarnie. WWW. Muzeum
        Diecezjalne.
        • Gość: Ted Re: same plusiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:27
          Dzisiaj plusika dostaje Markiewicz, który ładnie pisze o sobie samym a to
          gorsze jest niż codzienna masturbacja.
          • Gość: hip Re: same plusiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 20:47
            fakt, ale plusa nie dam nikomu, bo chytry jestem
    • Gość: ziarnkokau Re: same plusiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:51
      plus dla tych co szanują zieleń a może i kazdy by tu pisał że szanuje to gó..
      to prawda.
      • Gość: Ted Re: same plusiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:58
        Staram się nie deptać. Wolę pielęgnować kaktusy.
        • Gość: Ted Re: same plusiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 00:48
          Dla mojego miasta w rejonie godziny 16. Nadaję z samochodu. Olbrzymia ilość
          żelastwa płynąca rzekami a wpada to wszystko do jeziora zwanego korek na
          Orzeszkowej, korek na Kochanowskiego, korek na Czerwonego Krzyża korek
          odkorkowany gdy dobra muzyka z radyjka leci w środku pojazdu. Dużo plusów za
          żółte światła, za reklamy kolorowe, za stare kaminice, za odnowione w połowie,
          kocham Cię moje miasto i krzywdzić Cię dalej nie mogę. Słyszę stukanie w
          konfesjonał.
    • Gość: ziarnkokau Re: same plusiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 00:47
      Plus dla Tych co wiedza wszystko

wreszcie i ja dostałem obiektywnie plusa miło az ciareczki mnie przeszyły
      • Gość: Ted prawdziwy Re: same plusiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 01:37
        Masz za szeroko otwarte płaty chłonące wszelką mądrość nadludzką. Tak jasna
        myśl zdaża się tylko w stanach rozszerzeń świadomości. Padał niedawno deszcz
        może coś zjadłeś trującego. Krasnoludy już dawno wszystko wiedziały nie wspomnę
        już o pasących się owcach, które zajadają smakowicie swoje przysmaki.
        • Gość: anonim Re: same plusiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:24
          + dla pogody, dziś piękne słońce i + dla kobiet tych uśmiechniętych, + dam
          jeszcze dla ludzi o pozytywnym myśleniu którzy dzielą się nim.
    • Gość: ziarnkokau Re: same plusiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:00
      Tak pogoda zasługuje nawet na dwa +
      • Gość: Regon Re: same plusiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:11
        Chyba 2 z plusem
        • Gość: Ted Re: same plusiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:14
          Plus dla wszystkich tych, którzy lubią moją odważną poezję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka