Gość: Ted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:32 Tak mówi mój tato. I od jakiegoś czasu kibicuje Ojcowi Rydzykowi w zdobyciu orderu. Wałęsa to wróg dyrektora a u nas udziela wywiadów. Jeszcze chwila a cofną koncesję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasz Re: Radio Maryja lepsze niż KRP IP: *.aster.pl 18.11.05, 22:13 daj "se" siana Ted bo te Twoje komentarze na temat radia są żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Telewizja Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:07 Pójdź gdzieś do ludzi starszych i zobacz czego teraz słuchają. Ewidentnie wszyscy przerzucili się na Radio Maryja. I nie są to jakieś sfałszowane sondaże ale badanie wykonane przez ośrodek badań Teda. Myślę, że pomogła Ojcowi Rydzykowi telewizja Trwam, którą to ogląda się bardzo przyjemnie. Zapytam kolegów z telewizji Vectra może oni też coś zrobią na wzór Trwam bo zupełnie już blisko wyświetlają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Telewizja Trwam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:15 nie no fajnie Podstawowo różnica polega na tym, żę RM jest radiem politycznym a KRP nie. Ale tego ani Ty ani Twój ojciec tego nie zauważacie. Cóż klapki nie mają zasłaniać mają ograniczać pole widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Telewizja Trwam 18.11.05, 23:23 radio maryja jest fajne i kul. mentor tadeus powiedziałby, że część z was ma zapalenie wyobraźni. sąsiad pana józefa ze szczecina co głosował na tuska ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Telewizja Trwam IP: 80.50.250.* 18.11.05, 23:30 do yess. Jeżeli KRP wg ciebie wogóle nie jest radiem politycznym, to ja mieszkam w NY a nie w Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Telewizja Trwam 18.11.05, 23:32 KRP jest neutralne światopoglądowo:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Telewizja Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:34 To oni zbudowali granice To oni zbudowali mur To oni podzielili nas To oni patrzą na nas z góry Nie wierzę politykom nie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Telewizja Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:38 Pod przykrywką wiary szerzą prawicowe poglądy i stąd podziały i stąd wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Telewizja Trwam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 10:29 A jeśli RM jest wolnym głosem katolickim w Polsce i do tego radiem neutralnym (cokolwiek ten wyraz oznacza w tym miejscu) to w NY mieszkamy obok siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra dobra Chyba Cię lubię TED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:52 Chyba Cię lubię TED. Jesteś taki oryginalny i masz takie interesujące spojrzenie na otaczającą Cię rzeczywisość. Ciekawe w jakim ty środowisku żyjesz mam nadzieję że nie w dżunglii. W każdym razie chciałbym Cię poznać. Może byśmy tak tego tam....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Chyba Cię lubię TED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 00:01 Siedzę zaczerwieniony. Proponuję w katoliku się styknąć może jakiegoś wywiadziku udzielimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Chyba Cię lubię TED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 10:28 "Katoliku" to potoczna nazwa jednej z siedleckich szkół nie iwedziałem że można tam udzielać wywiadów. Chyba tylko do gazetki szkolnej. Jeśłi jest takowa. Odpowiedz Link Zgłoś
horus8 Re: Radio Maryja lepsze niż KRP 19.11.05, 12:21 Kocham radiomaryja i uważam, że jest najlepsze. Ojciec dyrektor mógłby wpaść do KRP i zrobić tu porządek. Chociaż ostatnio słyszałem, że KRP zacznie puszczać jazz, a to by mnie nawet rajcowało. Tylko w jakich godzinach będą puszczać? Oby nie w nocy. Wyobrażacie sobie swingowanie w tle podczas ich audycji? Może stary Jimmy Smith? Może Coltrain? A może trochę fanky? Oj, by sę zdało parafianom! Wtedy pokochałbym KRP a przestał kochać radiomaryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-37 Re: Radio Maryja lepsze niż KRP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:58 Wygląda na to, ze w ogóle nie słuchasz Radia Podlasie a Twoje opinie to wyssane z palca banialuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horus8 Re: Radio Maryja lepsze niż KRP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:24 Słucham radiamaryja co łykend. Dobre radio. Tata poety ma rację, dobre radio. Banialuki? To znaczy, że jazzu nie będzie? Szkoda, lubię jazz i uważam,że KRP powinno go puszczać, to przecież nie grzech (chyba, że jednak...). Skoro jesteś taki zorientowany to napisz czemu ....zdrowaś mario, łaskiś pełna... recytują same starsze panie, i chyba wszystkie ze wsi? Nie mogłyby tego recytować jakieś laski? Albo profesjonalni lektorzy z ładnym głosem, w typie A. Meżerycki i tym podobni. A może chór miasta siedlce mógłby? Warto podnieść poziom artystyczny tej audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-37 Re: Radio Maryja lepsze niż KRP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:48 Nie odwracaj kota ogonem! Bądź czujny i słuchaj uważnie! Wyłączam sprzet . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: Radio Maryja lepsze niż KRP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 15:12 Ted weż się kopinij w ... ucho. Bredzisz jakby Cię wykopali z Samoobrony lub LPR-u. Przeczytaj to piszesz na tym forum. Koniunktoralisto jeden Odpowiedz Link Zgłoś