Dodaj do ulubionych

Radio Maryja lepsze niż KRP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:32
Tak mówi mój tato. I od jakiegoś czasu kibicuje Ojcowi Rydzykowi w zdobyciu
orderu. Wałęsa to wróg dyrektora a u nas udziela wywiadów. Jeszcze chwila a
cofną koncesję.
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz Re: Radio Maryja lepsze niż KRP IP: *.aster.pl 18.11.05, 22:13
      daj "se" siana Ted bo te Twoje komentarze na temat radia są żenujące
      • Gość: Ted Telewizja Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:07
        Pójdź gdzieś do ludzi starszych i zobacz czego teraz słuchają. Ewidentnie
        wszyscy przerzucili się na Radio Maryja. I nie są to jakieś sfałszowane sondaże
        ale badanie wykonane przez ośrodek badań Teda. Myślę, że pomogła Ojcowi
        Rydzykowi telewizja Trwam, którą to ogląda się bardzo przyjemnie. Zapytam
        kolegów z telewizji Vectra może oni też coś zrobią na wzór Trwam bo zupełnie
        już blisko wyświetlają.
        • Gość: yess Re: Telewizja Trwam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:15
          nie no fajnie
          Podstawowo różnica polega na tym, żę RM jest radiem politycznym a KRP nie. Ale
          tego ani Ty ani Twój ojciec tego nie zauważacie. Cóż klapki nie mają zasłaniać
          mają ograniczać pole widzenia.
          • emektb Re: Telewizja Trwam 18.11.05, 23:23
            radio maryja jest fajne i kul. mentor tadeus powiedziałby, że część z was ma
            zapalenie wyobraźni. sąsiad pana józefa ze szczecina co głosował na tuska ma.
          • Gość: Alex Re: Telewizja Trwam IP: 80.50.250.* 18.11.05, 23:30
            do yess. Jeżeli KRP wg ciebie wogóle nie jest radiem politycznym, to ja
            mieszkam w NY a nie w Siedlcach.
            • emektb Re: Telewizja Trwam 18.11.05, 23:32
              KRP jest neutralne światopoglądowo:))))))))))
            • Gość: Ted Re: Telewizja Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:34
              To oni zbudowali granice
              To oni zbudowali mur
              To oni podzielili nas
              To oni patrzą na nas z góry
              Nie wierzę politykom nie!!!!!!!!!!!
            • Gość: Ted Re: Telewizja Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:38
              Pod przykrywką wiary szerzą prawicowe poglądy i stąd podziały i stąd wojny.
            • Gość: yess Re: Telewizja Trwam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 10:29
              A jeśli RM jest wolnym głosem katolickim w Polsce i do tego radiem neutralnym
              (cokolwiek ten wyraz oznacza w tym miejscu) to w NY mieszkamy obok siebie.
    • Gość: kobra dobra Chyba Cię lubię TED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:52
      Chyba Cię lubię TED. Jesteś taki oryginalny i masz takie interesujące
      spojrzenie na otaczającą Cię rzeczywisość. Ciekawe w jakim ty środowisku żyjesz
      mam nadzieję że nie w dżunglii. W każdym razie chciałbym Cię poznać. Może byśmy
      tak tego tam.......
      • Gość: Ted Re: Chyba Cię lubię TED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 00:01
        Siedzę zaczerwieniony. Proponuję w katoliku się styknąć może jakiegoś
        wywiadziku udzielimy.
        • Gość: yess Re: Chyba Cię lubię TED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 10:28
          "Katoliku" to potoczna nazwa jednej z siedleckich szkół nie iwedziałem że można
          tam udzielać wywiadów. Chyba tylko do gazetki szkolnej. Jeśłi jest takowa.
    • horus8 Re: Radio Maryja lepsze niż KRP 19.11.05, 12:21
      Kocham radiomaryja i uważam, że jest najlepsze. Ojciec dyrektor mógłby wpaść do
      KRP i zrobić tu porządek. Chociaż ostatnio słyszałem, że KRP zacznie puszczać
      jazz, a to by mnie nawet rajcowało. Tylko w jakich godzinach będą puszczać? Oby
      nie w nocy.
      Wyobrażacie sobie swingowanie w tle podczas ich audycji? Może stary Jimmy
      Smith? Może Coltrain? A może trochę fanky? Oj, by sę zdało parafianom!
      Wtedy pokochałbym KRP a przestał kochać radiomaryja.
      • Gość: a-37 Re: Radio Maryja lepsze niż KRP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:58
        Wygląda na to, ze w ogóle nie słuchasz Radia Podlasie a Twoje opinie to wyssane
        z palca banialuki
    • Gość: horus8 Re: Radio Maryja lepsze niż KRP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:24
      Słucham radiamaryja co łykend. Dobre radio. Tata poety ma rację, dobre radio.
      Banialuki? To znaczy, że jazzu nie będzie? Szkoda, lubię jazz i uważam,że KRP
      powinno go puszczać, to przecież nie grzech (chyba, że jednak...).
      Skoro jesteś taki zorientowany to napisz czemu ....zdrowaś mario, łaskiś
      pełna... recytują same starsze panie, i chyba wszystkie ze wsi? Nie mogłyby
      tego recytować jakieś laski? Albo profesjonalni lektorzy z ładnym głosem, w
      typie A. Meżerycki i tym podobni. A może chór miasta siedlce mógłby? Warto
      podnieść poziom artystyczny tej audycji.
      • Gość: a-37 Re: Radio Maryja lepsze niż KRP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:48
        Nie odwracaj kota ogonem! Bądź czujny i słuchaj uważnie! Wyłączam sprzet .
    • Gość: Waldi Re: Radio Maryja lepsze niż KRP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 15:12
      Ted weż się kopinij w ... ucho. Bredzisz jakby Cię wykopali z Samoobrony lub
      LPR-u. Przeczytaj to piszesz na tym forum. Koniunktoralisto jeden
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka