Gość: kolec IP: *.*.*.* 15.10.02, 12:29 No i przybywa nam nowy obiekt handlowy w scisłym centrum przy super wyremontowanej ul. Sienkiewicza. Jak się podoba, jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muchawka Re: Nowy Dom Handlowy - Foto Jack 15.10.02, 20:23 Na oko wrazenie dobre, chociaż trochę drażni wstawienie pomiędzy zabytkowe kamieniczki ściany szkła. Jednak przedtem stał tam rozpadający się drewniak, a kiedyś w podwórzu fotograficzne atelier. W środku jeszcze nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Re: Nowy Dom Handlowy - Foto Jack IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 08:45 Z tego co mówią "na mieście" będzie tam pierwszy w Siedlcach 'bar tlenowy' - coś dla przemęczonych biznesmenów i dbających o piękną cerę dam. No, no!!!??!! Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Nowy Dom Handlowy - Foto Jack 04.11.02, 20:21 Gość portalu: turist napisał(a): > Z tego co mówią "na mieście" będzie tam pierwszy w Siedlcach 'bar tlenowy' - > coś dla przemęczonych biznesmenów i dbających o piękną cerę dam. No, no!!!??!! Czy ktoś moze objasnić, co to jest "bar tlenowy" i jak to działa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Re: Nowy Dom Handlowy - Foto Jack IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 09:17 Mozna o tym przeczytać w ostatnim wydaniu Życia Siedleckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetbrier Re: Nowy Dom Handlowy - Foto Jack 12.11.02, 19:23 > Gość portalu: turist napisał(a): > > > Czy ktoś moze objasnić, co to jest "bar tlenowy" i jak > to działa? Bar tlenowy to faktycznie atrakcja dla bogatych. Jest to rodzaj salonu piękności, siada się na wygodnym foteliku, zakłada maseczkę z dopływem czystego tlenu i relaksuje przy dźwiękach łagodnej muzyki. Na świecie taka forma odpoczynku robi furorę. ps. Czy Foto Jack jest zaopatrzony w artykuły, jak sama nazwa wskazuje, fotograficzne? Jeśli nie, to wybrano ją wyjatkowo nietrafnie. Budynek, w istocie - przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Nowy Dom Handlowy - Foto Jack IP: *.*.*.* 12.11.02, 20:44 Owszem takie stoisko jest. Poza tym: sklep ERY, stoisko papiernicze, meble rattanowe, dosyc eksluzywny damski biutik i ... sporo jeszcze wolnego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Bar tlenowy juz działa IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 08:28 Z tego co usłyszałem od znajomych działa już od soboty bar tlenowy (sam tam jeszcze nie byłem). Podobno całkiem nieźle to wygląda. Czy ktoś z was tam już był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Bar tlenowy juz działa IP: *.*.*.* 26.11.02, 12:58 Być nie byłem, ale też jestem ciekawy jak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Bar tlenowy juz działa IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 11:26 Kto się natlenił i jak mu jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Nowy Dom Handlowy - Foto Jack IP: *.mos.gov.pl / 194.181.152.* 06.12.02, 13:26 Jest tam też salon masażu. Ceny są bardzo przyzwoite (masażysta również). Byłam i polecam. Byłam także w solarium, bardzo przyjemnie urządzone wnętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Nowy Dom Handlowy - Foto Jack IP: *.*.*.* 06.12.02, 17:47 Czy masażystami są tylko panowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Nowy Dom Handlowy - Foto Jack IP: *.mos.gov.pl / 194.181.152.* 09.12.02, 10:08 Gość portalu: kolec napisał(a): > Czy masażystami są tylko panowie? Na razie tak. Ale podobno ma być także masażystka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Bar tlenowy i Salon masażu - to jest to! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 10:50 Z tego co piszecie, to tam jest full service. Natlenią, pomasują, pocieszą - czyli żyć nie umierać. Czekam z niecierpliwością na dalsze przekazy o życiu salonowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Re: Bar tlenowy i Salon masażu - to jest to! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 00:20 A jest jeszcze jakiś inny salon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Bar tlenowy i Salon masażu - to jest to! IP: *.*.*.* 09.12.02, 16:32 Najbardziej podoba mi się ten salon, o którym napisała Anna, a zwłaszcza to co zapowiedziała. Anno, od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Bar tlenowy i Salon masażu - to jest to! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.152.* 10.12.02, 12:17 Od kiedy będzie masażystka ? Niestety nie wiem, ale mogę przy okazji się dowiedzieć. I na pewno dam Wam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Bar tlenowy i Salon masażu - to jest to! IP: *.*.*.* 10.12.02, 12:50 To będzie ważna informacja (od razu zrobi się cieplej). Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Bar tlenowy i Salon masażu - to jest to! 12.12.02, 00:19 Wszystko to bardzo ładnie. Mam tylko pytanie, czy wobec tak dużej konkurencji są tam jacyś klienci? Odpowiedz Link Zgłoś