Dodaj do ulubionych

Ale to forum to kicha !!!!!!!!!

08.02.06, 20:38
Kolesie mówili , ze tu można poczytać o Siedlcach , poczytałem i stwierdzam
ze to gg dla paru kolesiów kreujących się na myślicieli, podpierający się
wiadomościami z encyklopedii ,kończą posty filozoficznymi cytatami ,
sprowadzają każdy temat do partyjnej wymiany uszczypliwości, sorki,
wychodzę , nie wrócę, szkoda czasu.Wielka kicha.
Obserwuj wątek
    • veesper Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 08.02.06, 21:35
      no to cześć
    • swiertojka Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 08.02.06, 21:46
      a znasz może lepsze o Siedlcach ??
      • ugzniakl Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 08.02.06, 23:36
        nie chce mi się z Wami gadać . Bez odbioru !
    • emektb Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 08.02.06, 23:50
      ugzniakl napisał:

> , sorki,
      > wychodzę , nie wrócę, szkoda czasu.Wielka kicha.
      • zaba_gertuda Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 08.02.06, 23:56
        MA RACJE. MOZE NIE CAŁĄ, ALE DUŻO. TO JEST MOJE ZDANIE.
      • siedlczanin13 Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 08.02.06, 23:57
        pewnie mądrze napisał , tylko kto się przyzna że dotyczy to Jego wpisów,
        • bambii Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 09.02.06, 00:37
          a śmialutko niech moją ci będzię zasługą ;)))))

moje dni juz policzone w tym mieście
          • teofano1 Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 09.02.06, 00:52
            Czyzby polowała na osobę jegomości jakaś banda ABS-ów.?
            • bambii Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 09.02.06, 08:25
              he he nie (nie wiem czy na szczescie czy niestety), ciezko tu zyc, brak
              sensownej pracy, brak perspektyw,trudno zrealizowac tutaj biznes jakikolwiek no
              bo i kto by z tego korzystal, zapomniane miasto, niedlugo pewnie całkiem
              opuszczone, a swiat czeka :)
              Na co czekac ?
    • mlody965 Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 10.02.06, 09:26
      Racja jak dwie butle po 50% , szczególnie wpisy bambi i teofano psują każdy
      temat, rada , wejdżcie na gg jeśli się tak kochacie. Mój głos - forum to kica.
      • bambii Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 10.02.06, 10:26
        > Racja jak dwie butle po 50%

chłopie nie pij tyle od tego mozna oslepnac :>

> Mój głos - forum to kica.

powiedzial mlody965 pierwszy raz zabierajac glos :>
        Napisz pare watkow , wez udzial w innych podnies swoja osobowoscia poziom forum,
        albo pisz gdzies indziej.
        Wpisywanie nie jest obowiązkowe, tak jak czytanie. ;)
        • mlody965 Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 10.02.06, 11:19
          widzisz biedaku i to Twój styl nie do tematu ,tylko komentarz o osobie lub jego
          wpisie ,
          • dr_flick Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 10.02.06, 17:58
            Podpisuję się: siedleckie forum to maxymalna kicha!! Tego samego zdania byłem
            kilka miesięcy temu, zresztą nie tylko ja. Wypięte dupki, towarzystwo adoracji
            wzajemnej, polityczny kolage komunistyczno-tuskowy, mędrkowanie i pouczanie
            innych, przekonanie o własnej wyższości, lekceważenie, wyśmiewanie się itd.
            Parę pierdoł uważa się za elitkę i z pietyzmem kreśli własne głupoty.
            Drodzy siedleccy drobnomieszczanie! Dogryzałem wam swego czasu wyłącznie z
            powyższych powodów.
            A ty bambii jedź sobie,nie żałuj. Miasto już umiera, a bez ciebie umrze całkiem.
            Tylko ty wnosisz tu myśli sensowne, uwagi taktowne. A gdzie emigrujesz? Do
            stolicy? No to kiepski jesteś. Prawdziwy biznesmen poradzi sobie nawet na wsi.
            Tam będziesz szpanował swoją starą terenówką? Tam tego nikt nie zobaczy, a tutaj
            mogłeś się chwalić nią na forum. Zastanów się może. Po co miałbyś się sam
            skrzywdzić?
            Współczuję tamtejszymforumowiczom. Bo teraz oni będąmusieli czytaćtwoje popisy
            intelektualne krótkiejmiary.
            • mlody965 Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 10.02.06, 18:14
              podnosisz poprzeczkę , ja mówiłem kicha ,Ty mówisz max, określmy "kichowiczów"
              nr 1 teofano nomen omen 1 , obok jego osesek bambi,
              • krzycho1252 Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 10.02.06, 18:17
                mlody965 napisał:

> nr 1 teofano nomen omen 1 , obok jego osesek bambi,

teofano1 to kobieta i wniosła dużo ciepła na forum, szczególnie w te mroźne dni.
                a bambii coż, on nie jej osesek chyba?
                • mariano_d Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 10.02.06, 18:19
                  Młody, to i błądzi.
                  • dr_flick Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 10.02.06, 22:15
                    No widzisz? Od razu odezwał się autorytet! Źle bo młody, tak jakby nie było na
                    forum starych idiotów. Osobiście wolę być młody i głupi, niż być starym idiotą.
                    Niech będzie liderem (na razie) cesarzowa Teofania Pierwsza, bambii-osesek
                    oczywiście jako drugi (za moralny instruktarz wysokich lotów i POartyjne
                    nawiedzenie). A co myślisz o emtrzaskalskiej? Też niezły autorytet jej wyrósł w
                    międzyczasie. A mariano? On ma w sobie coś z proroka. Może by go tak
                    skarykaturować?
                    • emektb Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 10.02.06, 22:17
                      a ja to co?
                      • dr_flick Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 10.02.06, 22:51
                        Ty nie.
                        • emektb Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 10.02.06, 23:41
                          ja sobie wypraszam. a dlaczego nie? nigdy nie byłem w żadnej paczce, kole
                          adoracji i jeszcze ktoś gotów pomyśleć, że się z flickiem i horuskiem w kólku
                          różańcowym spotykam. wstyd będzie na mieście, że nie wiem.
    • kate_mail Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 11.02.06, 11:50
      Witajcie ,
      Dla mnie to forum bardzo często(ale nie zawsze) ma charakter plotkarski i to w
      wydaniu najczęściej męskim.Typowe wątki to : kogo zwolnić , za co zwolnić , kto
      jest niekomtentny (głównie w urządach) itp. plotkarskie tematy jak na ...

Często przypomina mi gazetę F...

Pozdrawiam

• mastiff777 Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 11.02.06, 12:37
        Tak jest. Narzekać potrafią, ale nie mają żadnych pomysłów. Niezrealizowane
        autorytety.
        • misinka81 Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 14.02.06, 10:46
          Zgadzam się z Tobą. Narzekać jest najprościej, bo zawsze znajdzie się coś, co
          można skrytykować. W Siedlcach nie zawsze się dużo dzieje i nie zawsze forum
          będzie miało super tematy. Nie jest to grupa znajomych (chociaż niektórzy się
          znają), ale forum publiczne, gdzie każdy może napisać, co myśli. Nie oczekujmy
          więc, że każdy post i wpis będzie odzwierciedlał nasze poglądy. Nie wszyscy
          muszą nam się podobać i nie ma sensu też przypodobywanie się innym, bo to nie
          kółko wzajemnej adoracji (chociaż niestety czasami miewam takie wrażenie).
          Zawsze można założyć swoje forum.
          Pozdrawiam :)
          • no_login Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 14.02.06, 11:00
            > Nie oczekujmy więc, że każdy post i wpis będzie odzwierciedlał nasze poglądy.
            Nie oczekuję że każdy post bedzie odzwierciedlał moje poglądy.
            Ale dobrze byłoby gdyby post odzwierciedlał poglsdy autora.
            Jakiekolwiek, aby były...
            > Nie wszyscy muszą nam się podobać i nie ma sensu też przypodobywanie się innym
            ale szanować innych forumowiczów trzeba, a tego niektórzy nie potrafią
            > Zawsze można założyć swoje forum.
            zajmuje to jakieś 2-3 minuty
            zakłedając je w kategorii "Ukryte" decydujesz kogo na nie wpuścić
            i w każdej chwili możesz wyrzucić chamskiego usera.
            • kate_mail Re: Ale to forum to kicha !!!!!!!!! 17.02.06, 11:03
              Dokładnie swoje poglądy a nie krytykę opini osoby , która również wypowiedziała
              się na forum .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka