kacperek111 30.03.06, 09:16 konkretne odpowiedzi proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambii Re: Kim jest ten bambii ?? 30.03.06, 09:42 Szpieg z krainy deszczowców, amator gumek do moherowych beretów Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kim jest ten bambii ?? 30.03.06, 09:47 nie sądzę żebyś kacperku dostał konkretną odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Kim jest ten bambii ?? 30.03.06, 09:56 konkretnie to nie wiem, więc zapewne mój post będzie nie na temat ale: - wydawało mi się, że to ekspedientka z mojego osiedlowego sklepu mięsnego ale po jego/jej ostatniej sygnaturce doszedłem do wniosku, że jednak to nie ona/ona - ona (ekspedientka) nie ma zapedów megalomańskich a tak poważnie to słyszałem, że to sympatyczny człowiek jest - podobno ale chyba pała do mnie jakimś uczuciem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
heja12 Re: Kim jest ten bambii ?? 30.03.06, 11:28 Bambii jest myślącym człowiekiem, bardzo przystojnym mężczyzną zresztą, niezwykle opiekuńczym - sądząc po tym jak trzyma na rękach przez niespełna godzinę malutką dziewczynkę(córeczkę?). Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kim jest ten bambii ?? 30.03.06, 12:03 > trzyma na rękach przez niespełna > godzinę malutką dziewczynkę No nie moge jej wytłumaczyć że to jest słaby pomysł ;), zreszą ten nick to przez nią ;) P.S. Chyba zaczne się rozglądać bardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Kim jest ten bambii ?? 30.03.06, 12:06 nie rozumiem tego: "wystarczy ?" co kolega/koleżanka miała na myśli ? Odpowiedz Link Zgłoś
heja12 Re: Kim jest ten bambii ?? 30.03.06, 14:04 ze wystarczą takie informacje o Bambim. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Kim jest ten bambii ?? 30.03.06, 17:58 bambii? bardzo porządny człowiek, potrafiący walczyć nie tylko o swoje, choć czasami upierdliwy. Ale to wielu tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
horus8 Re: Bambii doktor 30.03.06, 21:19 Bambii, a nie chciałbyś zostać prezydentem? Masz zadatki. No i masz ładniejsze imię niż Mirek. No i ładniejszą żonę (kiedyś widziałem - pokazali mi). A i dzieci chyba też? Ja Ciebie poprę, ale tylko duchowo, bom wawiak (chociaż z S.). Odpowiedz Link Zgłoś
kacperek111 Re: Bambii doktor 31.03.06, 08:29 przynajmiej imie jego gawiedzi pokażcie Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Bambii doktor 31.03.06, 08:57 W domu na mnie mówią Karol , mozecie juz ze mnie zejsc ? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Bambii doktor 31.03.06, 09:12 No moze starczy nie ? jak ktos ma ochote moze sie ze mna umowic na piwo w mylnej i po co takie podchody (jak wyzdrowieje ale dzisiaj ostatni dzien na zwolnieniu jestem i juz jest ok) Odpowiedz Link Zgłoś
horus8 Re: Bambii doktor 31.03.06, 17:27 Och,Ty Karol -nie wymyślaj sobie imion. Twoje jest dość ładne. A jak z tą żonką - zgadza się? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Bambii doktor 31.03.06, 18:00 > nie wymyślaj sobie imion mam dwa imiona, to drugie wole A co do tego wszystkiego ma moja TŻ ? I proponuje zakończyć temat bo niczemu on nie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
vaginarium Re: Bambii doktor 31.03.06, 18:26 ja wiem, to ten karolek co karaokie gra w Kubie Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Bambii doktor 31.03.06, 19:00 jak kulą w płot trafiłeś. ten od karaokie to kolega szczurek:: mówiąc inaczej prezenter muzyczny karol:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik2 Re: Bambii doktor 31.03.06, 22:36 bez przesady - PMK?? bambi moralista to jakiś mały frustrat, zapewne nauczyciel lub inny urzędnik państwowy - być może zaoczny prawnik, absolwent ciechanowa lub innego pcimia mniejszego. Bambelum oprócz pracy obecnie przesiaduje na studiach podyplomowych, ktore należy wyłacznie biernie odsłuchac podczas 4 zjazdów Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Bambii doktor 01.04.06, 01:17 Dajcie mu spokoj. To dobry i poczciwy czlowiek, a Wam nic do niego... Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: Bambii doktor 01.04.06, 09:30 Mały frustrat powiadasz - tia ... A przeczytaj jeszcze raz co napisałaś i jeżeli możesz to zastanów się chwilkę i .... już wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś