misiio 20.05.06, 18:36 wiadomosci.onet.pl/1325929,11,item.html Nic dodać nic ująć. Ciemnota wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacox Re: Ale wstyd! 21.05.06, 10:23 nie zapominajcie bojówkarze sld, że większych wpadek niż zaprezentowane przez waszego supermagistra to w kosmosie próżno szukać (dnia by zabrakło na ich wyliczanie) Odpowiedz Link Zgłoś
melisa333 Re: Ale wstyd! 21.05.06, 10:53 a mówisz może o wieku prezydentowej ? najpierw zobacz belkę w swoim oku a puźniej szukaj u innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
triwet Re: Ale wstyd! 21.05.06, 14:22 > a mówisz może o wieku prezydentowej ? a co ma do tego prezydentowa i aktualna i poprzednia to kwiatki do kożucha no chyba że to że łątwo jest krytykować kwestie powierzchowne Odpowiedz Link Zgłoś
misiio Re: Ale wstyd! 21.05.06, 13:39 jacox! mnie tyle samo interesuje sld co zeszłoroczny snieg. A ty się lecz, bo widzę, że dla ciebie każdy kto nie popiera kaczorów to bojówkarz sld. Jak szybko się za to weźniesz to podobno można to wyleczyć. Życzę udanej kuracji. Pomódl się za swoją psychkę, będzie teraz okazja. Nawet dzień wolny będziesz miał na to. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa333 Re: Ale wstyd! 21.05.06, 13:45 nie wiem jak inni ale ja nigdy nie byłem w sld :) Odpowiedz Link Zgłoś