Dodaj do ulubionych

Płyta w ŻS.

21.07.06, 13:43
Warto kupić ŻS (bez kryptoreklamy). Wita i żegna marszałek Struzik.
O Siedlcach można się dowiedzieć,że nad miastem góruje Atlas zwany Jackiem.
Siedziba władz miasta znajduje się w pałacu Ogińskich znajdującym się w
kompleksie parku zwanym "Aleksandrówkiem". Niektórzy nazywaja nasz park
Aleksandrią ale tam wiedzą lepiej. Ciekawe czy przyznają się do błędu?
Obserwuj wątek
    • partyzant76 Re: Płyta w ŻS. 21.07.06, 16:17
      W którym miejscu są takie kwiatki? Bo k***, próbuję już ósmy raz przejrzeć tą
      płytkę i ciągle mi się zawiesza. Albo zaraz po wstępie Struzika, albo tuż po nim.
      • krzycho1252 Re: Płyta w ŻS. 21.07.06, 16:35
        Po Struziku kliknąłem na "film" i łapką na kwadracie przejechałem do końca. Po
        Sierpcu są Siedlce. Dwa zdania, kilka zdjęć i Liw. Życzę powodzenia. Wiersze
        jeszcze polecam. "Tekstów" nie słuchałem ale wolnym czasem napewno się z nimi
        zapoznam.
        • ito25ms Re: Płyta w ŻS. 21.07.06, 20:32
          Jak zwykle region siedlecki potraktowano "per noga" (przy opisie trasy spływu
          Bugiem zero zdjęć, choć okolice Płocka obfotografowano z każdej możliwej
          strony, a w filmiku o Siedlcach najdłuższe ujęcie to ludzie na pasach przy
          starostwie, o naszej zacnej uczelni też nie wspomnieli).
          Dobrze że zauważono drewniane kościółki z naszych okolic (b. fajne zdjęcia z
          Oleksina).
          Tak na marginesie, słów wstępnych i pożegnalnych Struzika nie można sobie
          skrócić (żaden klawisz w komputerze nie reaguje). A już zdjęcia marszałka
          przechadzającego się po lesie w okolicach bodajże Pomiechówka to istna perełka
          (pierwsze skojarzenie - Kim Ir Sen).
          • bialas.bolek Re: Płyta w ŻS. 24.07.06, 08:12
            To typowa płyta wyborcza, Marszałęk, na piechotę, na rowerze. Ciekawe kto za to
            wszystko zapłacił (mam na myśli produkcje płyty).
    • emektb Re: Płyta w ŻS. 24.07.06, 09:27
      Jak znam życie to pan, zapłacił, pan zapłacił, ja zapłaciłem....:)
    • k_j_g Re: Płyta w ŻS. 24.07.06, 14:49
      > O Siedlcach można się dowiedzieć,że nad miastem góruje Atlas zwany Jackiem

A co - nieprawda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka