serock2 03.09.06, 21:18 Witam! potrzebuje wynajć pokój dla 1 osoby. najlepiej gdzies w centrum. jeżli ktoś może mi pomóc to zostawiam adres e-mail: serock@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
portafortuna Re: !!wynajmę pokój!! 04.09.06, 17:37 polecam ogloszenia z tygodnika siedlcekiego tam jest ok 50 ogloszen o stancjach:) Odpowiedz Link Zgłoś
ettee Re: !!wynajmę pokój!! 05.09.06, 08:23 portafortuna napisała: > polecam ogloszenia z tygodnika siedlcekiego tam jest ok 50 ogloszen o > stancjach:) około 50? a policz tak pi razy drzwi ilu mamy studentów w mieście + inne osoby wynajmujace mieszkania? nie dziwię się szuakania przez internet bo każdy sposób jest dobry a ogłoszenia w ts to porażka, kto kiedykolwiek dzwonił ten wie powodzenia życzę szukającemu Odpowiedz Link Zgłoś
serock2 Re: !!wynajmę pokój!! 05.09.06, 17:25 obdzwoniłem prawie wszystkie ogłoszenia z 2 numerów Tygodnika Siedleckiego. łacznie ok 50 numerów, ale nikt nie chce wynająć pokoju dla 1 osoby. postanowiłem spróbować i zamieścić ogłoszenie na forum. w ciągu 8 godzin dostałem odpowiedź na maila, zadzowniłem i najprawdopodobniej pokoj jest już mój. fajnie co nie?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
irozwad Re: !!wynajmę pokój!! 05.09.06, 18:05 no patrz, a Ci co poszukuja nimfomanek, jeszcze nie znalezli. Odpowiedz Link Zgłoś