teofano1 03.10.06, 00:33 To jest to co tygrysy kochaja najbardziej :)) mnammmmmmm. Przydał by się kawałek gorzkiej czekolady, ale jak sie zeżarło ją w ciągu dnia trzeba cierpieć. Zostaje wstydliwie goła kofeina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator.ws Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 03.10.06, 00:34 Pewnie nie tylko kofeina goła :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 03.10.06, 00:35 jakąś kamerke mi tu zainstalowałeś czy cuś ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 03.10.06, 00:39 Wystarzy ruszyć betoniarką by cememt nie zastygł i juz wszystko wiadomo :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 03.10.06, 00:42 strach się bać:)) Facet z rozwiniętym zmysłem dedukcji? To się nie zdarza wam trzeba w obrazkach tłumaczyc. Może choć w poprzednim wcieleniu byłeś kobieta ;)) Tia, obserwator.ws była kobieta !!!Tak jak Kopernik:))Która też była kobietą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 03.10.06, 00:44 Nie. W poprzednim wcieleniu byłem motorowerem. Moj serdeczne kolega zaś znakiem drogowym. Bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 03.10.06, 00:46 Niestety nie wszyscy moga być Napoleonem Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 03.10.06, 00:48 Nic innego mi nie pozostalo, jak Ci pogratulowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 03.10.06, 00:49 A ten arszenik, którym mnie podtruwali na Elbie do tej pory mi się odbija :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 03.10.06, 00:52 Mam nadzieję, że Anglicy... to przez nich tam byłeś. Oficjalnie to rak żołądka był, więc? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 03.10.06, 00:54 Oficjalnie to ja jeszcze jak Elvis ciągle żyje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 03.10.06, 00:56 Elvis to przeżytek :) Ale Tupac żyje napewno... Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 03.10.06, 00:57 Witam Tupac, to jest nas dwóch :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 I kubek diabli wzieli:((( 03.10.06, 18:08 Kupiłam sobie kubeczek, kubunio na herbatę (taka pojemność na dwie szklanki:)) był taki sliczny z różami. Miał być wiernym towarzyszem przy jesiennych, wieczornych czytaniach książek, pogaduchcach przez siec. A tu guzik z petelką. Pękł przy pierwszym uzyciu. CZyli jutro znów trzeba tuptac na miasto z tą nadzieją, że następny nie bedzie felerny. Pogoda. Się jakos tak ciemno zrobiło. Uwielbiam jesień, ale nie tak smutną. Dobrze, że mam możliwość rozpalenia ogieka, który przez swą żywiołowośc i blask dodaje otuchy. Nie mówię tu o ognisku na środku pokoju;)) Tyle pisaniny nie politycznej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 13:49 Miałam wyszukac właściwy watek. Ale wyszukiwarka gazetowa marnie się sprawuje. Wlepiam więc link tu. fakty.interia.pl/galerie/fakty/zanim-byly-stringi/zdjecie/duze,313283,1 Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 14:49 teofano1 napisała: > Pękł przy pierwszym uzyciu. to paragon w garść i reklamować! ps. brak pisaniny politycznej się chwali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 15:45 widzę, że obie staramy się odwyknąc od G. jak długo wytrzymamy? :) czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 15:47 no ja pół dnia jak dotąd, ale mnie korciło żeby się schował za górkę, jak napisał: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=51751436&a=51761983 Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 15:48 Strinka wielce smakowita. Co tam kubek, kup sobie filiżankę prawdziwą. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 15:57 Podobają mi się szczególnie strona z katalogu dawnego. Mozecie mnie wyśmiac, ale uwielbiam rzeczy w dawnym stylu. Nie kopiowane wiernie, ale będące inspiracja. Dłuuuuuuugie sukienki, spódnice, gorsety (bez obowiązku wyszczuplania czyli bez wszytych deseczek) bluzki z zamaszystymi rękawami. Mnóstwo gadzecików wpiętych we włosy (motylki, kwiatki i takie tam) Bielizna też jest ładan. Z wyjątkiem gatek z klapą, ale to domena panów była ;)Z czasu na allegro udaje mi się żurnale z wykrojami znaleźc, takie pochodzące z początku wieku. Przepiękne rzeczy. wiem, mało praktyczne w użyciu w długich kieckach trzeba nauczyc się chodzi :). Ale sa strasznie kobiece. co do filiżanki. Mam ich cały zbiór. Chciałam miec solidny kubełek na herbatkę do nasiadówek wieczorno-nocnych. :) Cóz w nastepnym tygodniu uskutecznie polowanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 16:02 Nie wiem, cz na Mylnej nie mają przypadkiem firmowych kubków. Przystojnej kobiecie dobrze jest w każdym strojun, nawet w jakim szczątkowyn w ostateczności. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 16:04 Skąd wiesz jak wyglądam? Moze jestem starą, wyglądająca jak zawodniczka sumo babą. w nachalnym makijazu i tlenionych włosach. Poczte przejżał? Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 16:17 Nie przejrzał, bo wpadł na forum pobałaganić trochę, zanim nie poleci dalej. Nie wiem jak wyglądasz w życiu, ale tu wyglądasz pięknie i powabnie. W końcu to, co się w kobiecie liczy najbardziej, to jej dusza. Reszta nie wadzi, ale nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 16:20 A ja taki piękny i dłuuugi list napisałam. Mężczyźni staraj się dla nich. I nawet nie zobaczą. A co do duszy wiem jedno po tym jak schudłam 30 kilogramów. Że te gadki o duszy to sobie można wiesz gdzie włożyc. Liczą się elementy, których chłopaki z sąsiedztwa będą zazdrościc. Zupełnie nie w duchowym wymiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 16:29 Przeczytam wieczorem będąc już poza stosunkiem pracowniczym. Teraz to taki relaks myślowy. Mężczyźni wszystko widzą, do wszystkiego dochodzą, tyle że trwa to dłużej niż u kobiet, bo cierpią na "elephant syndrom". Dziewczynki wcześniej niż chłopcy zaczynają mówić i chodzić, i tak im już zostaje. W żadnem przypadku nie lekceważę sobie "elementów", pozwalają zachować właściwy środek ciężkości nawet w bliskości duchowej. Chodzi jednak o to, aby było jeszcze o czym gadać one day after. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 16:51 >Chodzi jednak o to, aby było jeszcze o czym gadać one day after. To samo dotyczy panów. Meska pięknośc z idiotycznym wyrazem pyska potrafi zirytowac straszliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 17:02 Aż się boję teraz popatrzec w lustro na własny pysk, bo diabli wiedzą jaki ma wyraz. Nie będę ryzykował. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 18:06 Kiedys gdzieś przeczytałam , że piękno tkwi w oku patrzącego. Tłumacząc na polski , każda powtora znajdzie swego amatora. Podobnie jest z umysłem. Dla jednych to wazny czynnik dla innych deczko mniej. Wystarczy , że tatus da urodę mamusia o intelekt się postara :) powiedzenie jednej ze znajomych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 18:15 muchawka napisał: > Nie wiem jak wyglądasz w życiu. Hmmmm no niewiem. Jakoś tak kogoś mi swoim stylem pisania przypominasz? Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 19:32 teofano1 napisała: > Skąd wiesz jak wyglądam? Moze jestem starą, wyglądająca jak zawodniczka sumo > babą. w nachalnym makijazu i tlenionych włosach. no z tymi tlenionymi włosami to troszke oszukałaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 19:34 Pewnie to wszystko nie prawda. Oj kokietka kobietka. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: I kubek diabli wzieli:((( 08.11.06, 20:37 bppieronek napisał: > no z tymi tlenionymi włosami to troszke oszukałaś ;) Zesz ty niedobry. :0 Że niby reszta sie zgadza? Jak Cie widzą tak cię piszą. Piorunek teraz przez Twoje wypisy będe sprawdzac w lustrze czy czasami to nie ejst prawda. A zaczynałeś mi się podobac. Co prawda po butelce wina, ale zawsze ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Kiedy koniec? 09.11.06, 23:19 Zawsze udawało mi się jakowyś watek polityczny elegancko wykoleic, by ludziska mogli na nim odetchąc. Ale teraz jakoś nie mogę. Za dużo ich jakies takie suche (takie jak by nie pisane przez ludzi a przez maszyny), hermetyczne. Ej. Do 12- tego listopada. Moze znów coś da sie wykoleic. :) Zdrówko skrzezcy i zamiast kawy jest herbatka. Ale z ciachem osobistej roboty. Dobre. Chyba :DD Odpowiedz Link Zgłoś
biel33 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 09.11.06, 23:52 w imię kobiecej forumowej solidarności będę Cie wspierac w wykolejaniu wątków politycznych i podtrzymywaniu tych, które poltykę omijają. Zagłębiając się w temat, kawa wieczorowa porą odpada, przede mna herbatka tzw. czerwona w kubachu glinianym we wzory ludowe:). Jego zaletą jest pojemność conajmniej dwóch eleganckich filiżanek. Nawiązując do Twojej dyskusji z muchawką meżczyźni to jedanka hipokryci z tym ględzeniem o duchowości kobiecej;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Różne 10.11.06, 08:38 Tyle to już dawno wiem. A szczególnie kiedy jak już wspominałam schudłam o blisko 30-ści kilogramó. Moje myśli dla panów,hmmm stały się głębsze i bardzo warte uwagi :)) Co do filiżanek jak mnie napadnie snobistyczny nastrój to racze się herbatą w eleganckiej porcelanie. Kiedy jednak napój musi byc zajęciem dla rąk. To funduję sobie duży kubas herbatki. Kawa też poranna dla obudzenia nie jest w wewrsji mini. :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Misiu :)) 10.11.06, 21:19 Yes,yes,yes :)) mam sliczny kubełek, który po chrzcie bojowym (zalanie wrzątkiem) nie pękł. Kubełek jest sliczny taki świąteczny. Motyw słodkiego misia w czerwonej czapeczce na nim widnieje. Pojemna bestia ceramiczna jest. Akurat na napój do nasiadówek na forum lub gadulcu. Koniec zachwytów, bo ludziska mogą z zawiści pęknąc ;) Ide jedzonko robic tak nie zdrowo na wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Misiu :)) 10.11.06, 21:39 Ja bym sobie chętnie zjadła wielgachną pizzę z podwójnym serem, wypiła do tego trochę czerwonego wina, zapaliła papierosa....ach..rozmarzyłam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Misiu :)) 10.11.06, 23:08 Wciągnęłam sterte kanapek. Zapite to wszystko mocną kawą. Papierochy będa jutro do wina :)) lub piwa zalezy od nastroju. Że ide na pogaduchy to jednak Warka Strong będzie buzowac w żyłach :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Misiu :)) 22.11.06, 18:45 A terraz tylko kofeina, bo tu jakoś tak cicho i spokojnie się zrobiło. Czyżby nie było drugiej tury wyborów :) Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 22.11.06, 23:38 Jak to chłopaki, jednak rano do domu wracają. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 23.11.06, 02:15 Z tego co widzę, to i chłopaki i dziewczyny chrapią, aż miło. Razem, czy osobno? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 23.11.06, 10:23 Eeee tam gdyby liczyły na wsparcie znajomków z forum to jak nic same. Bo wy takie jakieś nieśmaiłe chłopaki jesteście :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kawunia wieczorową porą :)))) O/T 23.11.06, 10:27 "Nie można połączyć się z serwerem pocztowym - PRZEPRASZAMY" :( więc nie wiem co do mnie piszesz :(, jakis urok zly, wczoraj mi padk laptop nie moge sie polaczyc z poczta, same nieszczescia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 25.11.06, 10:01 czyżby cesarzowa Teofano na dobre nas opuściła ? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 26.11.06, 18:48 bambii napisał: > czyżby cesarzowa Teofano na dobre nas opuściła ? Niestgety tak. Jeszcze nie wiem na jak długo. Ale bedzie okazja zrobić wypad na Mylną, by troszkę sobie na forum poswawolić :) Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Kawunia poranną porą :)))) 25.11.06, 10:26 Może czas zmienić porę dnia i przejść na kawę poranną? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia poranną porą :)))) 26.11.06, 18:49 westwind2 napisał: > Może czas zmienić porę dnia i przejść na kawę poranną? Nieee, poranna nie ma takiego uroku jak wieczorowa. Poranna to obowiązek by ostrość widzenia wróciła. Wieczorna, to sama przyjemnośc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Kawunia poranną porą :)))) 26.11.06, 20:29 Wieczorowa pora kawy to dla mnie max.16:00, bo inaczej później mam problemy z zaśnięciem :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Kawunia poranną porą :)))) 26.11.06, 20:52 > Wieczorowa pora kawy to dla mnie max.16:00, bo inaczej później mam problemy z > zaśnięciem :) Kiedyś myślałem, że kawa nie wpływa na mój sen, niestety wczoraj zafudowałem sobie ekspresso o 23 i niestety do 3 nie mogłem zasnąć. Chyba się starzeję :( Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Kawunia poranną porą :)))) 26.11.06, 20:53 Oj nie mów, bo ja nie taka stara ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Kawunia poranną porą :)))) 26.11.06, 21:03 > Oj nie mów, bo ja nie taka stara ;) EEE tam, Ty może jeszcze jeszcze nie osiągnęłaś takiej tolerancji na kofeinę, jaką mają dorośli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Kawunia poranną porą :)))) 26.11.06, 21:08 To jaka jest ta miara dorosłości? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Kawunia poranną porą :)))) 26.11.06, 21:11 > To jaka jest ta miara dorosłości? ;) Dawno to było i zapomniałem... Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Wino wieczorową porą :)) 26.11.06, 21:04 Właśnie spozywam wybrane przez Emila, a zasponsorowane przez klemensa. Pycha. Szkoda tylko, że Sponsora Maximusa tu nie ma :(((( A tak na to liczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Wino wieczorową porą :)) 26.11.06, 21:42 misinka81 napisała: > Sponsoring się szerzy ;) O jeee. Pyszne. Pogram na nerwach tym, którzy nie moga :) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Wino wieczorową porą :)) 26.11.06, 21:48 No niekoniecznie tak bym to ujęła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Wino wieczorową porą :)) 26.11.06, 21:06 No tak siedzą, popijają a tu człowiek rano do roboty... Na zdrowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Wino wieczorową porą :)) 26.11.06, 21:43 oxylog napisał: > No tak siedzą, popijają a tu człowiek rano do roboty... > Na zdrowie ! A dziękuję, zdrowie w jak najlepszej formie. Gorzej z głową ;) Ja też rano mam kierat. ALe żyje się tylko raz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Szampan wieczorową porą :)) 27.11.06, 09:00 Bez triumfalizmu nocą wypity a taki zdradziecki. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Co tu robić wieczorową porą :)))) 30.11.06, 22:44 Wyraźnie spadła aktywność wieczorową porą większości bywalców forum. Choroba jaka, czy co? Czego tacy smutni i niemi siedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Co tu robić wieczorową porą :)))) 01.12.06, 23:28 tramwajsiedlecki napisał: > Wyraźnie spadła aktywność wieczorową porą większości bywalców forum. Choroba > jaka, czy co? Czego tacy smutni i niemi siedzą? Niektórzy zostali poprostu odcięci od okienka na świat. Dlatego podczas wizyt na Mylnej moga tylko nadawać. Żesz człowieka zabrakło i forum pada. Sa szanse, że podgonię jednak wieczorne pogawędki. Na dzień dzisiejszy pozdrawiam z Mylnej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Co tu robić wieczorową porą :)))) 01.12.06, 23:40 > Wyraźnie spadła aktywność wieczorową Albo tolrancja spada na .... Niektórzy mówią, że to 3 stadium... Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Co tu robić wieczorową porą :)))) 01.12.06, 23:54 Oh, Teofano obchodzi andrzejki w Mylnej z jednodniowym poślizgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Co tu robić wieczorową porą :)))) 01.12.06, 23:56 Albo to są dwudniowe andrzejki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Co tu robić wieczorową porą :)))) 01.12.06, 23:56 A zaraz będą trzydniowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Co tu robić wieczorową porą :)))) 01.12.06, 23:59 W takim razie wejdzie bezkolizyjnie w barbórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Co tu robić wieczorową porą :)))) 02.12.06, 00:00 I zahaczy o Mikołajki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Co tu robić wieczorową porą :)))) 02.12.06, 00:03 Nie rozpędzajmy się, Teofano to odpowiedzialna istotka. Mimo że na Mylnej nie musi podejmować mylnych decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Co tu robić wieczorową porą :)))) 02.12.06, 00:06 >Mimo że na Mylnej nie musi podejmować mylnych decyzji. No wiesz, ja kiedyś z Mylnej zmyliłem drogę ku domowi... Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Co tu robić wieczorową porą :)))) 02.12.06, 00:08 Ale dopiero po wyjściu. Dopóki tkwiłeś w Mylnej, nic Ci się na pewno nie myliło. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Co tu robić wieczorową porą :)))) 04.12.06, 15:00 > Nie rozpędzajmy się, Teofano to odpowiedzialna istotka. Mimo że na Mylnej nie > musi podejmować mylnych decyzji. A czasami potrafię przyszaleć nie patrząc na konsekwencje. Mówię o piciu ;) Staram , ale jeszcze jakoś trzymam fason ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Co tu robić wieczorową porą :)))) 02.12.06, 16:31 Ach, jaka szkoda...minęłyśmy się jeden dzień :( Ja byłam w czwartek. Nawet dostąpiłam zaszczytu uścisku ręki właściciela, chociaż on raczej nie wiedział, że ja to ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 02.12.06, 11:53 teofano1 napisała: > Niektórzy zostali poprostu odcięci od okienka na świat. Dlatego podczas > wizyt na Mylnej moga tylko nadawać. Żesz człowieka zabrakło i forum pada. > Sa szanse, że podgonię jednak wieczorne pogawędki. Na dzień dzisiejszy > pozdrawiam z Mylnej :)) Teofano, nie trać nadzieji. Nowowybrany prezydent obiecał w kampanii wyborczej, że zapewni mieszkańcom Siedlec bezpłatny dostęp do internetu. I jak powiedział, on wie, jak to zrobić. Odrobinka cierpliwości. Serdecznie uściskuję. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 03.12.06, 22:11 Bazylissa kawę pić przestała? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 04.12.06, 15:05 odcięli jej łącze :( Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 07.12.06, 09:51 niunianiu napisała: > odcięli jej łącze :( Złodzieje? Na złom? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 07.12.06, 09:54 nie wiem dochodzenie trwa, pierwsi podejrzani przesłuchani, ale uzyskanych informacji nie podaję do publicznej wiadomości ze względu na dobro śledztwa, o wynikach poinformuję wkrótce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 07.12.06, 09:58 Dziękuję za wyczerpującą informację i Mikołajka. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 07.12.06, 10:15 ależ proszę bardzo, fajny Mikołajek to prezent od kumki, a czy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=53445607&a=53445683 dobrze leży, nie uciska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 12.12.06, 16:28 niunianiu napisała: > nie wiem dochodzenie trwa, pierwsi podejrzani przesłuchani, ale uzyskanych > informacji nie podaję do publicznej wiadomości ze względu na dobro śledztwa, > o wynikach poinformuję wkrótce ;) Jakoś to śledztwo się przeciąga, a opinia publiczna pozbawiona jest informacji. Niunianiu, Ty coś wiesz, czy zwodzisz jedynie? Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 13:30 No to jak to jest? Już nikt nie pija kawy wieczorową porą? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 13:46 teosia zniknęła, a oto dowód: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=49665091&a=52908175 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=52916231&a=52919996 szkoda ..... ech Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 13:52 To, że zniknęła, to wiemy. Dlaczego jednak nie wraca? Przecież juz mamy prezydenta od darmowego internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 13:58 prezydenta mamy, ale internetu nie! teraz na czasie są parkingi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 14:02 Internet na parkingach? Nowość na skalę europejską! Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 14:11 a może tak kino pod chmurką .... Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 14:14 Co zrobić, żeby przywrócić Teofano na internetu łono? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 14:18 wybłagać u Emila stałą miejscówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 14:20 Jeżeli możesz? Koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 14:24 nie obiecuję, ale kto wie ;) a kto się skontaktuje z Teosią? Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 14:37 Chyba .... Bambii. On jest jej najbliższy. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 14:40 tak, ale Skorupiaczek też zniknął :( Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 14:44 Skorupiaki nie znikają, tylko wchodzą w skorupę i stamtąd podglądają toczące się życie. Niechybnie niebawem wychybnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 14:48 a wtedy już nie będzie: mało nas, mało nas do ............ forumowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 14:51 i mamy stówkę :) raks się ucieszy, że forum żyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 14:57 Wątek Teofano wchodzi w drugą setkę. Jej(niby) nie ma, ale jej duch ochoczo dokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 14:59 nie tylko jej nie ma. Z tych nieobecnych ciałem, a raczej słowem, wyszłaby dłuuuuuuuuugaśna lista coś na kształt książki telefonicznej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 15:03 Ktoś Ci się tak spontanicznie przypomina? Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 15:09 Niech zgadnę - Bambii i Izaza Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 15:11 i tak i nie, z Bambiim miałam przyjemność, ale z Izazą(zem) nie, o ile dobrze pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 15:14 To nie zgadłem. Któż więc nam znikł bezpowrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 15:20 teosia - jako pierwsza bambii - jako drugi martini kacperek111 goldzmulow oliwka mariano_d razowiec siedlczanin11 siedlczanin13 siedlczanin14 mlody965 . . . . pomożesz/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 15:22 dorzucam jeszcze horusa8 Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.12.06, 15:38 Po zastanowieniu przypomina mi się brat-szczepana, muchawka, a z dawniejszych np. zadziwiające zniknięcie oliwki, zamilkł baad i wspomniana izaza, odeszła ciocia brygida i wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 29.12.06, 13:20 Dzis niektórzy się przebudzili z poświątecznej drzemki. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 29.12.06, 13:26 zauważyłam, jak się ucieszyłam, że żyje i ma się dobrze,bo wkońcu coś wyklikał, to się pyta jeszcze "a co miałem nie żyć?", a ja się tylko bałam, że upitraszą go w skorupce i postawią na stole, gdzieś między opłatkiem a kluchami z makiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 29.12.06, 13:32 Te obawy były akurat płonne. Obserwował życie z ukrycia. Ważne, że inni też wracają. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 29.12.06, 13:34 forum zaczyna żyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 29.12.06, 14:06 > forum zaczyna żyć ;) Ja zacznę żyć w połowie stycznia (praca niestety), na razie dogorywam - i to tylko dzięki mocnej kawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 29.12.06, 14:15 no to powodzenia i www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1609_2005-0171.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 30.12.06, 18:22 Jaka piękna kawunia! Po chińsku, albo po japońsku? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 30.12.06, 23:19 A ja tam dzis testuję jakość herbaty na Mylnej, też wieczorowa porą :) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 31.12.06, 00:16 A to niespodzianka. Herbata zamiast kawy? Teofano znów w necie? Koniec świata (tzn. roku)! Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 31.12.06, 00:38 klemens.klemens napisał: > A to niespodzianka. Herbata zamiast kawy? Lubie sobie poeksperymentować :) >Teofano znów w necie? Okazjonalnie, wizyta na Mylnej.Ale sa duże szanse, że niedługo znów bedę straszyć 24 godziny na dobę:) >Koniec świata > (tzn. roku)! Eeee tam koniec świata. Normalnie wiyta na Mylnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 31.12.06, 00:41 > Eeee tam koniec świata. Normalnie wizyta na Mylnej :) Wizyta nie wizyta, ale fajnie, gdy ktoś taki na forum zawita. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 10.02.07, 02:02 Czy kawunia wieczorową porą jeszcze kiedyś tu wróci? Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 31.12.06, 00:18 > raks się ucieszy, że forum żyje ;) tylko ja??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 31.12.06, 00:21 Niunianiu musi coś na temat wiedzieć, bo jakżeby inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 31.12.06, 15:46 jasne klemsiu, wiem wiem ;) raksu był niepocieszony, że nas mało, o tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=54504962 Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Herbatka znów wieczorkiem... 03.01.07, 23:41 ..... na zwodniczej ulicy. Ehhhh, to znaczy mikeć nałóg :) Ale4 lubie go i nie mam najmniejszego zamiaru się go pozbywać :DD Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Herbatka znów wieczorkiem... 16.01.07, 19:42 Ehh, jednak herbata wygrywa z kawą. To chyba starośc. :) Nie ma co żałowac. Dobra herbata nie jest zła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Herbatka znów wieczorkiem... 16.01.07, 19:49 Z melisą? Z powodu wrażeń? Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Herbatka znów wieczorkiem... 16.01.07, 20:03 O tej porze roku herbata tylko z konfiturami. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Herbatka znów wieczorkiem... 28.01.07, 11:16 klemens.klemens napisał: > O tej porze roku herbata tylko z konfiturami Ewentulanie z szarlotką wasnej roboty. Mmmmm pycha. Tylko później kilka centymetrów w krągłościach stawia opór przy upychaniu ich w spodniach. Trudno.... trzeba nosić spódnice. ;) Eeeeh, ostatnie miejsce dostępu do sieci mi zaniknie. :( Może kiedyś znów się uaktywnię. Jak TPsa przestanie być takim zdziercą. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Lody, lody, lody... 28.01.07, 16:41 Duża porcja lodów i spacer po sypkim śniegu. Och ta TPsa .... wredna. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Lody, lody, lody... 12.02.07, 11:51 Lody suuperrr. Były ;). Co do TPSy. Nałogowcem sieciowym nie jestem, to żadne tam delirium mnie nie trzepie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Lody, lody, lody... 12.02.07, 12:46 Warszawskie niech nie zaszkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Lody, lody, lody... 20.02.07, 12:36 krzycho1252 napisał: > Warszawskie niech nie zaszkodzą. Nawet nie próbowałam, bo nie wiadomo czy nie z plastiku. :) W Warszawie najlepiej podoba mi się moment kiedy z niej wyjeżdżam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Lody, lody, lody... 20.02.07, 13:05 teofano1 napisała: > W Warszawie najlepiej podoba mi się moment kiedy z niej wyjeżdżam. :) z pewnością pomyslę tak samo po czwartkowym wyjeździe na samą myśl o wyjeździe do stolicy mam dreszcze brrrrrr szara, brudno i głośno ech jak trzeba to ...... się nie chce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Lody, lody, lody... 20.02.07, 13:27 Ja jadę w następny poniedziałek i tak przez tydzień, aż do wyczerpania się funduszy podróżniczych. Co do brudu, smrodu i prędkości mam podobne odczucia. Ochyda ble. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Lody, lody, lody... 20.02.07, 13:52 to u mnie będzie szybciej po bólu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 20.02.07, 14:15 Dziewczyny przesadzacie. Warszawa wprawdzie to nie Paryż, ale za to nasza stolica kochana. Teofano, podrzucam Ci adresik na małą odsapkę po wizycie w archiwum. Dąbrowskiego 69 www.neifiori.pl/site.php?id_menu=6 Taka inna Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 25.02.07, 00:10 Postaram się skorzytać. wiesz, moje odczucia może są takie, ze ja typ taki małomiasteczkowy jestem, wiejski wręcz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 25.02.07, 19:53 > że ja typ taki małomiasteczkowy jestem, wiejski wręcz ;) Polecił a mógł zaprosić. Wielkomiejski on chyba jest. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 25.02.07, 23:26 Chętnie by zrobił, gdyby tam był. Miejsce warte odwiedzenia, polecam Tobie Krzychu też. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 28.02.07, 22:06 Chyba jednak wizyty w stolicy ogranicze do ulicy Długiej. Bo po ostatniej eskapadzie skończyło się na ogladaniu numerów seryjnych sedesu. Tak mnie ta wyprawa zemdliła. Bywa ludzie na rózne rzeczy uczulenia maja. A coi do zaproszenia klemensa on tego nie zrobi. Bo tak jakoś widzę, że on takiś jakiś nieśmiały wzgledem kobiet ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 01.03.07, 13:58 Teofano, co tak na nutkę molową? Żyj i odżywiaj się zdrowo, nad smutasów przedkładaj kompanię wesołą, nie uczulaj się na ludzi i rzeczy, bo to z migreny nie wyleczy, no i wierz w człowieka - choćby to był tylko mężczyzna - nigdy nie wiadomo, co nas jeszcze w życiu czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 03.03.07, 19:45 Eee tam nutka molowa. Niestety stolica mi nie słuzy. I tyle z szybkiej psychoanalizy ;). A jeździć na dzień dzisiejszy muszę. Jak zaczna się eskapady muszko najdroższa ;) do Lublina to wtedy bedzie słychać na całym forum me radosne ryki :D Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 13.04.07, 15:24 Tia Warszawa już mi nie straszna. Już ja albo ona mnie obłaskawiłam/a :) Żeby tradycji jednak się stało zadsoś w końcu jestem Polką ;-) to jazda pociągami osobowymi to koszmar. Przystają w szczerym polu kiedy chca, jada krokiem upojonego weselnika.Ehhhh nie może byc idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 16.04.07, 09:16 > Tia Warszawa już mi nie straszna. Już ja albo ona mnie obłaskawiłam/a :) > Żeby tradycji jednak się stało zadsoś w końcu jestem Polką ;-) A więc jednak stało się, Warszawa już je Ci z ręki. Kobiety są nieobliczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 16.04.07, 10:15 "Kobiety są nieobliczalne." Bardzo mi się podoba Warszawa u stóp Teofano. Cała Warszawa- dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 19.06.07, 10:12 Najdłuższe dni w roku. Wieczoru nie ma. Noc krótka. Kawa. Poranek o trzeciej. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 19.06.07, 22:15 A gzdie jest Teofano? Bez niej nie ma mowy o kawuni wieczorową porą, nawet gdy tego wieczoru nie ma, i noc krótka, i poranek o trzeciej, i .... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 19.06.07, 22:26 westwind2 wyżej napisał: "A więc jednak stało się, Warszawa już je Ci z ręki. Kobiety są nieobliczalne" Teraz to może już i Lublin? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 19.06.07, 22:33 Masz rację, zapomniałem o tej niechęci Teofano do Warszawy, z którą się jednak potem trochę polubiła. Od nienawiści do miłości tylko jeden krok, wszak to uczucia tej samej natury. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 23.06.07, 12:41 tramwajsiedlecki napisał: > Masz rację, zapomniałem o tej niechęci Teofano do Warszawy, z którą się jednak potem trochę polubiła. Polubiłam,jak sobie wytyczyłam jedyną słuszną trasę od dworca śródmieście na ulicę Długą. ;) >Od nienawiści do miłości tylko jeden krok, wszak to uczucia tej samej natury. Z tą miłością do stolicy to może nie,ale na trzeźwo jest już do przyjęcia :D Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 23.06.07, 12:42 krzycho1252 napisał: > Teraz to może już i Lublin? Tak teraz Lublin już siędoczekać nie mogę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 23.06.07, 12:36 tramwajsiedlecki napisał: > A gzdie jest Teofano? Bez niej nie ma mowy o kawuni wieczorową porą, nawet gdy > tego wieczoru nie ma, i noc krótka, i poranek o trzeciej, i .... Ależ perełko jestem. :-) Tyle, że zimne wyliczenia ekonomiczne odcięły mnie od okna na świat. Pije kofeinę o późnych porach jak zwykle, z tym, że zamiast szaleć na forum, to wróżę sobie z kart tarota. Szyję kreację wyjściową na wesele brata. Tańczę do upadłego (talia musi być we właściwym miejscu na imprezę ;). Z czasu zrobię wypad na Mylną, ale ostatnio bardzo rzadko,chyba, że ettee mnie namówi do złego i poplotkujemy sobie przy półsłodkim. Wot,nudny zywot. :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 25.06.07, 11:07 > i poplotkujemy sobie przy półsłodkim. Wot,nudny > zywot. :) Przy słodkim mmniej nudny. Po Wa-wie Siedlce to oaza spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 23.06.07, 12:30 krzycho1252 napisał: > Najdłuższe dni w roku. Wieczoru nie ma. Noc krótka. Kawa. Poranek o trzeciej. Witam w klubie szanownego pana. Ostanio też oglądam wschody słońca. Się troszku pracy zebrało. Po wizytach w AGADzie musze rozszyfrować swoje notatki.A to karkołomna rzecz jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 25.06.07, 11:14 Na pociechę z tych nocy krótkich albo wstawania wczesnego mam jazgot ptaków za oknem w ciągu dnia nieosiągalny. I rozszyfrowanie tych notatek z "akt dawnych" łatwe nie jest w takie upały. A kiedy jest? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 27.06.07, 20:24 >I rozszyfrowanie tych notatek z "akt dawnych" > łatwe nie jest w takie upały. A kiedy jest? Łatwe kiedy się ładnie pisze. I robi wszystko na bieżąco. A z systematycznością u mnie jest marnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 27.06.07, 21:31 > Łatwe kiedy się ładnie pisze. Piszesz ładnie. > A z systematycznością Zostaje możliwość własnej interpretacji a to może być odkrywcze i świeże. Na taką dowolność, pozwolić mogą sobie pisarze i profesorzy (z poczuciem humoru). Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 27.06.07, 21:35 > Piszesz ładnie. A skąd wiesz? Po ładnie wygenerowanych trzcionkach przez komputer:) A co do pisania. Masz kilka linijeczek do poczytania w skrzynce. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 10.07.07, 10:41 > Masz kilka linijeczek do poczytania Kilkanaście. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 16.08.07, 17:23 O kawie wieczorową porą pamiętałem najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 16.08.07, 19:03 krzycho1252 napisał: > O kawie wieczorową porą pamiętałem najwięcej. Jakieś niespełnione marzenia? Czy cuś? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 17.08.07, 09:30 ..."naga kofeina i gorzka czekolada" zasmakowała nocą. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 17.08.07, 10:26 krzycho1252 napisał: > ..."naga kofeina i gorzka czekolada" zasmakowała nocą. Tylko ostrożnie, by nie zaszkodziła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 19.08.07, 00:20 Nocne pogwarki rodaczek i rodaków przeniosły się na porę przedpołudniową, tak jakby. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 19.08.07, 00:54 Eeee tam. Ja nadal wieczorami strasze. co prawda zdradzam forum na rzecz mojego drugiego miejsca pobytu w jedynym słusznym miejscu :) Ale już wróciłam i czaruje mam nadzieje, że z dobrym skutkiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kawunia wieczorową porą :)))) 21.08.07, 20:32 Buuu i znów popijam ją sobie sama. Towarzystwo forowe się gdzieś rozpełzło. Trudno, popijając kofeinę w jedynym słusznym kubku (w misie) przenosze się na forum dla pudernic. Odpowiedz Link Zgłoś