pubing 02.02.07, 02:12 Witam wiecie może czy w siedlcach otwierają się jakieś nowe lokale? proszę o wszelkie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
westwind2 Re: Nowe puby, bary, pizzerie 02.02.07, 17:24 Dla ułatwienia można wymienić istniejące. Wtedy okaże się, które są nowe, a które stare. Odpowiedz Link Zgłoś
allowishus Re: Nowe puby, bary, pizzerie 02.02.07, 18:05 tak. na 3go maja w miejscu zwonionym przez brudasów z tłustymi włosami co przenieśli się do Shame a Lot'a powstaje jakiś wykwint alternatywny, gdzie mam nadzieję, że za barem będą stali bardziej przyjaźni BRAMAN niż w innych kamienicach całuski Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sza Re: Nowe puby, bary, pizzerie 03.02.07, 09:27 zazwyczaj barmani są mili, ale taką mają pracę, że co nie których muszą sprowadzać na ziemię:) Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Nowe puby, bary, pizzerie 04.02.07, 18:25 to bylo do allowishusa oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Nowe puby, bary, pizzerie 04.02.07, 18:24 No tos sie popisal,na pewno wrodzona Qltura i przyjaznoscia do innych...Rozumiem ,że ty chodzisz w nienagannie skrojonym,zawsze czysciutkim i nieprzepoconym dresiku,a wlosy ci sie nie przetluszczaja bo masz je zgolone na łyso?I ty oczekujesz od kogos wiekszej "przyjaznosci"???Zacznij od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Nowe puby, bary, pizzerie 07.02.07, 14:20 Ze słabej reakcji wynika, że nic nowego się nie szykuije. Odpowiedz Link Zgłoś
wzorrowy Re: Nowe puby, bary, pizzerie 08.02.07, 15:50 Najlepszy jest "atak" z zaskoczenia. Myślę więc, że tego należy spodziewać się w kwestiach knajpianych nowości. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Nowe puby, bary, pizzerie 08.02.07, 15:52 Chyba coś wiesz, ale nie powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wzorrowy Re: Nowe puby, bary, pizzerie 08.02.07, 16:13 wiem tyle, że zbyt długo to trwa i mam nadzieję, że będzie miało jakiś wymierny skutek. i wcale nie jestem w gorącej wodzie kąpany. Odpowiedz Link Zgłoś