kosma01 05.10.07, 19:53 jaki zespół polecicie na wesele??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k9003 Re: zespół na wesele 07.10.07, 10:25 służę pomocą : EFEKT lub VADERS lub SONET i ........ tyle Odpowiedz Link Zgłoś
karolciasuzi1 Re: zespół na wesele 07.10.07, 14:37 Zawsze jest lepiej jak ktoś poleci bo np.: słyszał na tzw. żywca. Odpowiedz Link Zgłoś
magenta77 Re: zespół na wesele 08.10.07, 09:45 Polecam zespół PASSAT z Białej. moim zdaniem bezkonkurencyjni (nasi goście byli zachwyceni). Odpowiedz Link Zgłoś
kosma01 Re: zespół na wesele 08.10.07, 11:43 o tym passacie słyszalam ale skoro jest tak dobry to pewnie i niezla kase bierze...? Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg_z_krainy Re: zespół na wesele 08.10.07, 16:09 Po co sie pytasz o dobry zespół a potem piszesz > o tym passacie słyszalam ale skoro jest tak dobry to pewnie i niezla kase bierz > e...? zastanów się czy chcesz zespół dobry czy tani bo jedno z drugim się wyklucza. A jak chcesz mieć dobrze i taniej niż zespół to weź prezentera. Odpowiedz Link Zgłoś
kosma01 Re: zespół na wesele 09.10.07, 13:28 no sory ale jak niektóre zespoły biorą ok 4000 to uwazam ze to lekka przesada. a skoro passat az tyle nie chce to pewnie zadzwonie. Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: zespół na wesele 09.10.07, 13:51 Warto i 5000 zapłacić jeśli zespół będzie faktycznie dobry, w końcu wesela często się nie robi... a chyba przyjemniej będzie wszystkim, jeśli zabawa będzie dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
magenta77 Re: zespół na wesele 09.10.07, 10:04 PASSAT jak na mój gust bierze normalną stawkę - my we wrześniu płaciliśmy 1900zł. Wiem że biorą od 1900 do 2200, w zależności od terminu, miejsca i jeszcze kilku bliżej nieokreślonych czynników. Jak na poziom który reprezentują to nie jest to wygórowana cena a zadowolenie państwa młodych i gości gwarantowane. Znam jeszcze jeden rewelacyjny zespół - ale oni biorą min. 3500zł :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kosma01 Re: zespół na wesele 09.10.07, 13:26 do Ciebie już dzwoniłam ale masz już niestety zajęty termin :-( Odpowiedz Link Zgłoś
radzak Re: zespół na wesele 23.11.07, 07:58 jezeli nie zespol , to moze DJ??? posiadam duze doswiadczenie w prowadzeniu tego typu imprez . poza dobieraniem muzyki jest w tym wszystkim akcent wodzireja . chodzi mi tutaj o oczepiny itp. jezeli ta propozycja wyda sie sensowna prosze o kontakt . 506-503-765 Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jackson Re: zespół na wesele 23.11.07, 17:18 Popieram. Nie wiem dlaczego wszyscy Nowozency uparli sie na zespol, skoro w przwazajacej wiekszosci wypadkow zespoly i tak nie graja "na zywo". Pol biedy jesli wokalisci potrafia troche spiewac, gorzej sprawa wyglada jesli sluchamy piosenki i dopiero sie orientujemy (albo i nie) co oni spiewaja. Wedlug mnie lepiej wziac zaslyszanego/znanego/poleconego prezentera muzyki i bawic sie przy oryginalnych wykonaniach wczesniej ustalonego repertuaru. Zaspol wezmie wiecej pieniedzy ale za co...? Osobiscie polecam Piotrka Szupłaka "Studio Bass" - nie wiem jak teraz sie nazywa Jego formacja - slyszalem i wierzcie mi, ze wesele nie bedzie gorzej poprowadzone jak przez zespol... Ale kazdy ma swoje preferencje... Odpowiedz Link Zgłoś
karolciasuzi1 Re: zespół na wesele 23.11.07, 18:44 Znam wiele zespołów ,które może nie do końca grają na żywo ,ale maja pojęcie o muzyce bo potrafią wyjść na środek z cyją saxem i tamburynem i odegrać oraz odśpiewać np.; biesiadę. Potrafią również super śpiewać co jest ważne w zespole na wesele. Więc nie ma co wszystkich wrzucać do jednego worka. Niektórych wokalistów i wokalistek bardzo przyjemnie się słucha. Uważam że i Dj i Zespół mają rację bytu i ani jednego ani drugiego nie ma co negować . Tak jak napisałeś: każdy ma inne lub swoje preferencje. Odpowiedz Link Zgłoś