misinka81 15.04.09, 08:07 podczas obiadu świątecznego była rozmowa o koncercie Depeche Mode (jedzie brat z bratem żony) i mi sie powiedziało, że ja bym wolała np. na Dianę Krall. A tu proszę: muzyka.onet.pl/0,1952237,newsy.html chyba się skuszę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ygd Re: koncert 15.04.09, 09:26 500zł za niższy parter to trochę przegięcie, a pewno i tak pierwsze rzędy już wykupione ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: koncert 15.04.09, 09:48 Kurcze, na stronie internetowej piszą, że sprzedaż od dzisiaj i nie można kupić :( Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: koncert 15.04.09, 10:47 Tutaj można shop.ticketpro.pl/event_detail.asp?evnt=3737 Ale jak pisałem wcześniej, sprawdź rozmieszczenie poszczególnych sektorów, moim zdaniem nie ma co wychodzić poza pierwszy, ewentualnie drugi. Niewiele się zobaczy po prostu, mi się udało kupić na Jethro Tull w pierwszym rzędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: koncert 15.04.09, 10:52 Zamówiłam i czekam na potwierdzenie wpłaty. Niestety nie kupię biletu za 500zł., a nawet jak niewiele zobaczę to mniejsza strata. Liczę na dobre nagłośnienie, bo bardziej mi zależy żeby posłuchać :) Jeszcze żeby to był facet to może i by się popatrzyło, a tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: koncert 15.04.09, 22:49 Dostałam potwierdzenie i czekam tylko na przesyłkę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jah.jah krowa w kolorach rasta 15.04.09, 23:21 rozpisujecie się tutaj droga misinko o wielkich koncertach to pomyśalem że swoje regionalne newsy wtrącę odnośnie koncertu który odbędzie się w klubie lalaminche 19 kwietnia o godzinie 19 zagra grupa grająca w kolorach rasta podobamisie wtrącilem się pomiędzy depechów Odpowiedz Link Zgłoś
jah.jah Re: krowa w kolorach rasta 16.04.09, 16:24 skoro już pozwalasz mi szwędać się po Twoim wątku to dodam że zagrają tamże dwa zespoly w kolorach jah jah ale nazwy tego drugiego nie pamiętam jak się więcej dowiem to znowu wskoczę w nie swój wątek :) żegnam pozdrowieniem rastafarai Odpowiedz Link Zgłoś