74rr 06.06.09, 19:14 Czy ktoś może polecić dobrych fachowców do budowy domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambii Re: Murarze- budowa domu 08.06.09, 06:50 A zapytam sie jeszcze , ile kosztuje szacunkwo budowa w stanie surowym otwartym na terenie i okolicach Siedlec ? Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: Murarze- budowa domu 03.11.09, 13:36 dobre pytanie, nawet bardzo dobre pytanie ja myślałem, że znam dobrego fachowca, dopóki nie zobaczyłem jak naprawdę pracuje. z litości nie podam jego namiarów Odpowiedz Link Zgłoś
mar74r Re: Murarze- budowa domu 04.11.09, 19:52 Stan surowy bez więźby dachowej płacę 25 tys Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Murarze- budowa domu 04.11.09, 20:24 a jaki dom: piętrowy czy z użytkowym poddaszem? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Murarze- budowa domu 04.11.09, 21:28 możesz dać namiary na priv :) Odpowiedz Link Zgłoś
marsed Re: Murarze- budowa domu 04.11.09, 22:51 Właśnie kończę budowę stanu surowego otwartego, z wykonawcy jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Murarze- budowa domu 05.11.09, 08:29 poproszę kontakt na priv, cenę też możesz podać :) Odpowiedz Link Zgłoś
marsed Re: Murarze- budowa domu 05.11.09, 10:33 wejdź na forum muratora, jest tam grupa budujących z Siedlec i okolic, dużo więcej informacji możesz uzyskać, ofert na wykonawstwo pewnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Murarze- budowa domu 05.11.09, 10:48 jesteś zadowolony ze swojej ekipy ale namiarów nie dasz to po co w ogóle się odzwyasz, takie głupie "wiem ale nie powiem sama se znajdź" FOCH ! Odpowiedz Link Zgłoś
marsed Re: Murarze- budowa domu 05.11.09, 12:11 Ale jesteś nerwowa:) Przyjedź na budowę, zobaczysz czy jakość prac Ci odpowiada i porozmawiasz z wykonawcą. Zapraszam. Niestety nie jestem upoważniony do rozdawania namiarów na niego. Co do ceny, to ogólne podanie kwoty za stan surowy nie posłuży do dobrego porównania poziomu cen. Bez znajomości projektu, powierzchni domu, stopnia jego skomplikowania naprawdę trudno stwierdzić czy dana kwota podana przez wykonawcę jest atrakcyjna czy też nie. Wydaje mi się że lepsze do porównań jest podanie ceny za m2 z podaniem zakresu prac. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Murarze- budowa domu 05.11.09, 15:30 marsed napisał: > Ale jesteś nerwowa:) trochę dzisiaj tak > Przyjedź na budowę, zobaczysz czy jakość prac > Ci odpowiada i porozmawiasz z wykonawcą. Zapraszam. chcesz się pochwalić domkiem, rozumiem, to w takim razie poproszę namiar na ten domek :D > Niestety nie > jestem upoważniony do rozdawania namiarów na niego. to niech cię upowazni, z takim podejściem to facet nie zarobi > Co do ceny, to > ogólne podanie kwoty za stan surowy nie posłuży do dobrego > porównania poziomu cen. Bez znajomości projektu, powierzchni domu, > stopnia jego skomplikowania naprawdę trudno stwierdzić czy dana > kwota podana przez wykonawcę jest atrakcyjna czy też nie. Wydaje > mi się że lepsze do porównań jest podanie ceny za m2 z podaniem > zakresu prac. a to to tak w całęj rozciągłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej chwat Re: Murarze- budowa domu IP: *.budimex.pl 03.12.21, 10:58 zapytaj kierownika budowy z Siedlec masz numer 505-219-227 Odpowiedz Link Zgłoś
weegree Re: Murarze- budowa domu 09.06.16, 14:22 Oferujemy pracę dla MURARZY w Belgii. Praca od zaraz. Atrakcyjne wynagrodzenie. Bezpłatne zakwaterowanie i ubezpieczenie. Umowa polska. Wymagane: doświadczenie w zawodzie. CV prosimy przesyłać na adres: info@weegree.com Odpowiedz Link Zgłoś