Dodaj do ulubionych

The Secret

13.02.07, 06:50
Czy ogladaliscie ten film? Ciekawy jestem Waszych wrazen.
osiagacz.info/w-skrocie/filmy/film-the-secret.html
Obserwuj wątek
    • prosument1 Re: The Secret 14.02.07, 02:44
      "Plik nie dostępny.Spróbuj póżniej".Mam tylko taki komunikat.Jeżeli ściągnąłeś ten film wcześniej to może wrzuć go na jakiś upload np.rapidshare.
      • romek744 Re: The Secret 14.02.07, 09:44
        Kurcze też nie moge ściągnąć. Ale ja to jestem imbecyl techniczny, może nie
        potrafię? Szkoda, bo widzę, że film bardzo fajnie zrealizowany, z wykopem, tak
        jak lubię. Na początku myślałem, że to jakiś nowy Kod Leonarda. No, ale warto
        by było go obejrzeć z dokładnym zrozumieniem, a ja niestety rozumiem co drugie
        słowo :)
        romek
        • prosument1 Re: The Secret 14.02.07, 12:23
          Znalazłem inny link.Na razie działa.Jest podzielony na dwie części i ma napisy po hiszpańsku.
          www.thescienceofgettingrich.biz/
          A tu napisy po polsku
          osiagacz.info/secret.txt
          • prosument1 Re: The Secret 14.02.07, 12:44
            Film znalazłem jeszcze na emule w wersji DVDRip.Bardzo dobra jakość.
            • jkw2 Re: The Secret 15.02.07, 14:12
              Czy udalo sie Wam juz zobaczyc?
              Gdyby byl jakis problem mam go na plycie.
              • cytiia Re: The Secret 29.06.07, 21:24
                prosze was ludzie, dlaczego dajecie się omamiać peudo doniesieniami, widziałam
                film, mam zdrowe podejście do MLM, nie potepiam, nawet odwrotnie, tylko dziwię
                sie jak można dawać się tak ogłupiac, sukcesu w MLM nie zawdzięczycie temu że
                nagle się zaprzecie i będziecie sobie wmawiać zę siła waszej woli zdziała
                cuda, jeśli coś sprzedacie to tylko i wyłącznie ciężka pracą, to determinacja w
                osiąganiu celu wraz z systematyczną pracą pozwola osiągać wyniki, nie tylko w
                MLM ale i w "zwykłej" pracy, dodawanie ideologii do pracy polegajacej na
                sprzedaży niec nie zmieni, trzeba ruszyć cztery litery i pracować, i wierzyć we
                własne siły, a tak na marginesie, jeśli potrzebujecie tego typu produkcji do
                nadania sesnsu waszej pracy to przykro mi bardzo ale za dużo nie zarobicie i
                poszerzycie grono niezadowolonych byłych członków struktór MLM razem z którymi
                skandować będziecie hasła jakim to złodziejskim firmom daliscie sie omamić

pozdrawiam
                • jkw2 Re: The Secret 30.06.07, 20:26
                  Skad takie wnioski w stosunku do nas?
                  Pytanie dotyczylo wrazen z filmu a nie jakiej ideologii w mlm.
                  Widze ze to ty odkrylas sekret, a inni go nie znaja.
                  Badz tak mila i nie krytykuj nas bo nas nie znasz i nie wiesz co i jak robimy.
                  Krytyka filmu owszem jak ci sie nie podoba. O to chodzilo w pytaniu.

• cytiia Re: The Secret 30.06.07, 23:26
                    przykro mi że sie nie zrozumieliśmy, nie krytykuje was. tak sie sklada ze
                    mielam mozliwosc obserwacji pracy kilku struktur mlm stad wyciagnelam wnioski,
                    wybacz ale moim zdanie wiara w cudowne przepisy zawarte w ksiazkach
                    typu "potega podswiadomosci" czy filmach typu "sekret" do niczego
                    konstruktywnego nie prowadzi.
                    • jkw2 Re: The Secret 01.07.07, 12:32
                      Cudownych przepisow nie ma - i tu sie zgadzam.
                      Co do autorow takich jak Joseph Murphy rowniez.
                      Nie jest chyba podparte niczym twierdzenie, ze wystarczy marzyć wizualizowac
                      itp. czyli oczekiwac sukcesu bez umiejetnej pracy.
                      Jestem zdania, ze moga to byc bardzo niebezpieczne techniki prowadzace wlasnie
                      do frustracji i czesto zyciowej porazki.
                      Ale z drugiej strony marzenie podparte realnymi celami i systematyczna praca
                      musi doprowadzic do sukcesu.
                      Z kazdej rzeczy jaka ogladamy lub czytamy mozemy wyciagnac przydatna dla nas
                      nauke, tylko potrzeba wiele rozsadku, aby nie dac sie wmanipulowac, wlasnie w
                      super metody czesto nie majace wiele wspolnego z rzeczywistoscia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka