kociak19 01.03.05, 15:24 nowe forum dla wszystkich "panikar" nie wiem czy się przyjmie, ale spróbuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: WITAM 01.03.05, 15:49 No kociak to ja wirtualnie szampanem w to forum: niech płynie w sieci świata )). Ciekawe czy się przyjmie, osobiście nie znam żadnej dziewczyny, która by choć raz takiej schizy nie miała, z piszącą włącznie . Coś takiego jest w naszej kobiecej psychice, że nawet jeśli szansa na ciążę jest zerowa to i tak się jej obawiamy i spodziewamy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 no cześć :-) 01.03.05, 15:57 a dziękuję, dziękuję. hahaha mam swoje forum!, mam swoje forum! sialalalala > raz takiej schizy nie miała, z piszącą włącznie . z piszącą NA CZELE, a nie włącznie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
renata661 Re: WITAM 01.03.05, 16:06 witaj i zycze powodzenia chociaż jestem już po urodzeniu dziecka, to postanowiłam tutaj wejść i napisać Wiem, że większość kobiet sie obawia, jak to będzie, boi sie bólu itp., ale jeśli ktoś spytałby mnie o mój najpiękniejszy dzień w życiu, to jest to dzień porodu, wtedy kiedy zobaczyłam mojego syna. Wtedy nie każda myśli o bólu tylko myśli o dziecku a emocje zrobią swoje, tak myslę Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 bo Twoja ciąża była planowana... 01.03.05, 16:09 o ile dobrze mi się wydaje... tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
renata661 Re: bo Twoja ciąża była planowana... 01.03.05, 16:31 nie i bardzo byłam niezadowolona kiedy okazało się, że jestem w ciąży. Przed wszystkimi udawałam, że jestem szczęśliwa, ale dopiero kiedy dziecko zaczęło ruszać się w brzuchu, nastawienie moje odwróciło sie o 180 stopni Odpowiedz Link Zgłoś
martulka83 Re: WITAM 01.03.05, 17:19 Hej, ze schiza ciazowa jestem na bierzaco :] Wczoraj powinnam byla dostac okres a tu do dzis dnia cisza, robilam przed chwila test i wyszla jedna kreseczka Mam nadzieje ze jestem w tych 98%, a nie 2% ktorym test pokazal nieprawidlowy wynik. Na 21 marca zapisana jestem do gin., poprosze o tabletki i moze wiecej schizy sie nie beda powtarzac :] Czy moze biorace tabletki tez je maja? Odpowiedz Link Zgłoś
bzyka_87 Re: WITAM 01.03.05, 18:56 ja także mogę się dołączyć, bo mam to za sobą i to 2 razy. nikomu nie życze. jak?? może to potem teraz świętujmy nowe forum, niech szampan się leje Odpowiedz Link Zgłoś
nat.alka Re: WITAM 01.03.05, 19:57 A jak! biorace tabletki też mają schizy! A po to grejpfruta zjadłaś, a bo w toalecie byłas przed upływem 4 godzin. Można się też schizować, że zima, mróz, a Ty nosisz tabletki w torbie co może im zaszkodzić. Mozna się schizować bo w "Rozmowach w toku" jakaś pani mówi, że wpadła na tabletkach i tysiące powodów jeszcze by się znalazło... Ja nawet gdy biorę co do sekundy każdą tabletkę, gdy wszystko zrobię jak należy, żadnych innych leków itp. to czekam na to krwawienie z odstawienia w wielkim napięciu...cóż, witam koleżanki zatem! Odpowiedz Link Zgłoś
domadoma Re: WITAM 01.03.05, 21:29 Witam. Też cierpię na te schizy... Gdy brałam tabletki też. Przez ostatni okres nie łykałam i dopiero miałam stresa. Raz w ogóle nie miałam okresu. 3 razy w zyciu byłam taka zrospaczona, że zrobiłam test. Całe szczęćie to tylko schizy. Od kilku dni znowu łykam pigułki. Jestem trochę uspokojona, ale mój face powiedział, że skoo już je łykam to nie będzie reagował na moje "schizy", więc przyłączam się do Was. Kobitka kobitkę zrozumie ^^ Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
yoza Re: WITAM 01.03.05, 22:29 witam, znam ten ból i rozumiem. Teraz (na bezpiecznie) jak czytam o roieniu testu przy 1 dniu spóźnienia to spokojnie stwierdzam, że to za wcześnie, a sama tak robiłam przy podejrzeniu, ze mogę się rozmnożyć Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: WITAM 01.03.05, 23:28 Witam ! jestem juz po... ale mam schizy poporodowe... Okres mi sie spoznia 2 tygodnie, moze powinnam kupic tescik ??? Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 no chyba nie... 02.03.05, 20:47 jak na mój gust organizm po porodzie "wariuje" i chyba nie wraca tak szybko jajeczkowania... Odpowiedz Link Zgłoś
tisha1 Re: WITAM 02.03.05, 14:23 Witam wszystkie schizujące! I proszę o przyjęcie mnie do tego zacnego grona Biorę tabletki ale panikuję równo. Przed tabletkami było jeszcze gorzej Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
libra72 Re: WITAM 02.03.05, 14:59 drogie schizy ! proponuje zmieńcie sobie tę schize na inną opcje bo jak widać niedorosłyście do macierzynstwa co to za pieprzenie ,jak tysiące par boryka się z problemem checi posiadania dzieci. jak masz problem z prezerw. i z wyborem odpowiedniego srodka dla siebie to marsz na edukacje seksualną albo do klasztoru ! troche wiecej szacunku dla tego tematu żegnam! Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 do libry72 02.03.05, 16:49 punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia... Ja mialam dziecko planowano i przez cala ciaze zastanawialam sie czy zyje... najchetniej codziennie robilabym usg. Jezeli nie podoba Cisie to forum to po prostu tu nie zagladaj. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi droga libra !! (i do schiz - bo jestem z wami !!) 03.03.05, 02:57 Odwal się ! Nikt się tu nie czepia niepłodnych par ! Więc niech może one nie czepiają się nas, dobrze ?? Trochę szacunku !! Rozumiesz, że ktoś bardzo chce mieć dziecko, tak ? A jesteś w stanie zrozumieć, że ktoś akurat TERAZ NIE CHCE, czy przekracza to Twoje możliwości pojmowania ?? A teraz ad rem : Biorę tabletki od ponad 5 lat. Tzn brałam, bo musiałam na chwilę odstawić. Ostatnia była w niedzielę. W środę troszku zabalowaliśmy z Kochaniem ... i tyle. No i teraz mam zonka. Ginekolog (mój chrzestny, sam mnie odbierał ) mówi, że po takim okresie antykoncepcji to nawet przez rok mogę mieć efekt anty utrzymany, no a z logiki obliczeń cyklu też wynika, że nijak w ciąży być nie mogę .. Niech się ktoś chłodniej nad tym zastanowi i mi coś powie, bo szajby dostanę ... Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 witamy, witamy 03.03.05, 09:42 organizm tak sobie nie wróci do "płodności" w 3dni. poza tym przez te 7dni, to pyle chyba jeszcze działają. nie martw się będzie dobrze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: witamy, witamy 03.03.05, 11:08 moja sasiadka odstawila kiedys piguly na miesiac bo jej gin kazal (brala 4-5 lat). Pierwszy strzal i gol - ma synka 6 letniego... Oj trzeba uwazac, trzeba, kazdy organizm inaczej reaguje. Pozdro, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 hihihi... 03.03.05, 20:04 ale mówiłam poważnie... teraz pigulki sa inne i nie trzeba robic przerwy jak zal;ecaja niektorzy ginekolodzy. Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
h_ania Re: WITAM 02.03.05, 21:09 ja sie wlasnie boje... teoretycznie szanse zerowe, ale chyba nie do konca,boje sie, mam nadzieje ze juz ne dluugo i niepotrzebnie (w wknd powinnam dostac okres...)trzymajcie kciuki.... Odpowiedz Link Zgłoś
adryan6 Kociak19 pomoz prosze!! 10.10.05, 21:19 Kochalem sie ze swoja dziewczyna w czwartek rano (tj. 22 wrzesnia 2005r.) - wieczorem dostalo okres (tak powinno byc wnioskujac z cyklu). Byla u mnie 7,8,9 biezacego miesiaca kochalismy sie przez te 3 dni czyli piatek sobota i niedziele bez zabezpieczenia ale konczylismy przed wytryskiem... Dzisiaj tj 10.10.2005 w dzien zaczela lekko krwawic a wieczorem wlasnie teraz caly czas leci jej obficie krew i bardzo boli ja brzuch. Co sie dzieje?? pomoz PROSIMY!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda187 dolacze i ja 04.12.05, 21:46 Tez potrzebuje sie wyzalic, kto inny mnie tak zrozumie jak wy, w koncu od tego jest to forum i przezywacie lub przezywalyscie to samo 12. dnia cyklu zrobilam dobrze reka mojemu facetowi, w tym czasie on nie dotykal okolic mojej pochwy, po tym rowiez nie, po zakonczonej akcji oboje umylismy rece. Jutro mam termin okresu, ale tak sie schizuje ze masakra ( Szanse sa chyba zerowe prawda ?????? Blagam, ja chce juz ten okres dostac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda187 brrr i znow 28.01.06, 22:31 Znow przesladuje mnie ta cholerna schiza. Kochalam sie tylko raz w tym miesiacu i to z prezerwatywa, ktora nie pekla, byl to 8 dzien mojego cyklu, dzis jest 28., powinnam juz miec krwawienie a tu nic .... buuuuu. Pomocy ! Blagam o jak najszybszy okres, mam nadzieje ze to zdarzy sie jutro ((( Odpowiedz Link Zgłoś