Gość: anarchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 18:32 Słyszałem, że na Wyszyńskiego mieszka straszne menelstwo, czy to prawda? Jakie najgorsze ulice jeszcze znacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: ELEMENT IP: 213.216.86.* 28.01.04, 22:22 wiesz co puknol bys sie w glupi leb. nie wiem gdzie mieszkasz ale czy bylo by ci fajnie jak ktos na forum sypnol byc ci ze na twojej ulicy mieszkaja menele!!! osobiscie nie mieszkam na tej ulicy ale mam tam kumpla ktory menelem nie jest.owszem jest kilka osob ktorzy do chluby tej ulicy nie naleza ale to nie zanczy ze zaraz wszyscy. pozatym w dziszejszym sosnowca na kezdej ulicy znajduje sie jakis element na jednej ulicy w wiekszym stopniu na innym w mniejszym ale bez przessady odrazu straszne menelstwo. a pozatym co to za debily temat na forum. moge powiedzec ze jedna z najgorszych ulic jaka zanam jest twoja ulica bo mieszka na niej taki debil jak ty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalashnikov Re: ELEMENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 21:57 Na wyszyńskeigo nie mieszka menelstwo tylko mafia Menelstwo mieszka na Hugo Kołontaja M.Maliny-dzielnica walcownia Środula - BAraki tam możesz spotkać qpe meneli życze miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
michaelus Re: ELEMENT 09.05.04, 22:37 Gość portalu: kalashnikov napisał(a): > Menelstwo mieszka na (...) M.Maliny-dzielnica walcownia Czyli jestem menelem, bo na M.Maliny mieszkają menele. Owszem jest tu kilku takich co piją, ale zajmują oni sobie jedną ławeczkę w parku i tam przesiaduję. Na mieszkańca nie ma tu więcej meneli niż na Zagózu, Środuli, Pogoni... Nie lubię takich uogólnień, szczególnie gdy się tyczą mojej okolicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa;) Re: ELEMENT IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 12.05.04, 23:12 W ZagóRZu;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa;)cd. Re: ELEMENT IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 12.05.04, 23:14 Nie lubię takich błędów, szczególnie gdy sie tyczą mojej okolicy;) Odpowiedz Link Zgłoś
michaelus Re: ELEMENT 12.05.04, 23:41 Nie wiem czemu, ale forma "na Zagórzu" nie wydaje mi się niepoprawna. Może to dlatego, że ode mnie na Zagóze jest pod górkę? Odpowiedz Link Zgłoś