Gość: kasia IP: *.chello.pl 29.04.10, 19:37 może ktoś może polecić dobrego i w miarę niedrogiego stomatologa. Sprawa bardzo pilna. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flexy Re: Implanty zębów, gdzie - PILNE!!!!!!!!!!! 01.05.10, 07:58 Paweł Namysłowski - 600 335 597, ma gabinet w Katowicach obok starego AWF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Implanty zębów, gdzie - PILNE!!!!!!!!!!! IP: *.net.stream.pl 03.05.10, 13:12 Dr. Danecka w Sosnowcu na ul. Teatralnej ma gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toy Re: Implanty zębów, gdzie - PILNE!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 03.05.10, 15:48 Śpiewająca stomatolog : róg Tysiąclecia i Piłsudskiego Dąbrowa Górnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
88i88 Re: Implanty zębów, gdzie - PILNE!!!!!!!!!!! 05.05.10, 10:56 Albo niedrogo, albo dobrze (technologia jest droga) JAk dobrze,ale drogo to dr.Danecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Implanty zębów, gdzie - PILNE!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.05.10, 13:59 dzięki za rady. Już znalazłam dr Artur Lech w Czeladzi. Nigdzie w okolicy taniej implantów nie znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
flexy Re: Implanty zębów, gdzie - PILNE!!!!!!!!!!! 06.05.10, 10:18 Tanio nie zawsze oznacza dobrze, zależy jeszcze co to ma być za implant, w miejsce którego zęba ma być wszczepiony, z jakiego materiału no i wszystko zależy od warunków"w jamie ustnej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Implanty zębów, gdzie - PILNE!!!!!!!!!!! IP: *.khw.pl 27.12.10, 08:47 Mam podobny problem... Zrobiłaś już tego implanta? I jak lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Implanty zębów, gdzie - PILNE!!!!!!!!!!! IP: 194.9.53.* 26.01.11, 13:27 Namysłowski z K-c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrju Re: Implanty zębów, gdzie - PILNE!!!!!!!!!!! IP: 212.244.185.* 22.07.13, 15:20 Może i masz rację, że nic tańszego nie znajdziesz. Pamiętaj, jednak że jest to na tyle istotna kwestia, że warto wydać na nią trochę więcej pieniędzy, ale mieć pewność, że jest realizowana przez profesjonalistów. Na Śląsku pod tym względem nie znajdziesz lepszych specjalistów niż ci, którzy pracują w www.hercka.pl/. Ta firma jest w Gliwicach ponad 20 lat, a ja chodzę do nich praktycznie tak samo długo. Wiem, że pracują tam najlepiej wykształceni specjaliści w Polsce i na przykład jako nieliczni wykonują zabiegi w znieczuleniu. Sam robiłem u nich implanty i nie żałuję ani jednej wydanej tam złotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjencik67 Re: Implanty zębów, gdzie - PILNE!!!!!!!!!!! IP: *.pool-182-52.dynamic.totbb.net 25.09.13, 15:33 Andrju ma rację. W przypadku usług, taniej zazwyczaj (choć nie zawsze) znaczy gorzej. Na implanty lepiej wydać trochę więcej niż potem borykać się z problemami. Herckich nie znam, więc się nie wypowiem, ale sam mogę napisać same dobre rzzeczy o klinice dr Daneckiej z Sosnowca, o której ktoś już wcześniej pisał. Leczę się tam od dłuższego czasu, a implant wstawiała moja żona i zabieg w znieczuleniu i bez traumatycznych przeżyć. Ładnie się zagoiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bibi w Dąbrowie IP: *.static.of.pl 12.11.13, 14:50 A ja polecam Dr.n med.Joannę Krukowską z Jomadentu w Dąbrowie Górniczej. Specjalista wysokiej klasy ale tanio nie jest. Na miejscu jest tomograf komputerowy , pracownia protetyczna - taka kompleksowa obsługa. Jak kogoś stać to warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik sosnowiec IP: *.server-1.biz 30.01.14, 11:29 jak kogoś stać to jak dla mnie TYLKO DANECKA. chyba cięzko spotkac rownie wykwalifikowanego dentyste, ja jestem zachwycony jakoscia uslug tej Pani i jej zespolu. implanty doskonalse pasuja i wygladaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Wiele osób w pewnym momencie swojego IP: 116.213.49.* 14.02.14, 13:51 To chyba nie miejsce na takie rozkminy. A w temacie, też jestem pacjentem dr M. Daneckiej i również polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herbi Re: Wiele osób w pewnym momencie swojego IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.14, 15:30 Czy ktoś wie ile takie cudo kosztuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Wiele osób w pewnym momencie swojego IP: *.telpol.net.pl 18.02.14, 19:58 właśnie czy ktoś mógłby podać orientacyjne ceny za implant? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qerra Re: Implanty zębów, gdzie - PILNE!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.14, 13:00 ja bym radziła tu zajrzeć - www.sawdent.pl - moja mama korzystała i była bardzo zadowolona, obsługa tez jest na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basss implanty IP: *.229.84.12.masterit.cz 12.06.14, 10:40 jak wyżej danecka.pl, sporo $$$ ale bez żadnych komplikacji i ładnie. a tak w ogóle to słyszałem, że wszystkie implanty są tytanowe, więc jakościowo w sumie takie same, ale trzeba zwracać uwggę na to z czego są zrobione inne elementy jak łącznik etc. raczej nie znam się na tym, implant mam jeden, ale warto podpytać swojego dentystę o wszystkie części takiego implantu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Implanty zębów, gdzie - PILNE!!!!!!!!!!! IP: *.quarto.pl 24.06.14, 17:03 Nachalna, bezczelna reklama !!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_kwiatek Re: Implanty zębów, gdzie - PILNE!!!!!!!!!!! 15.01.17, 17:15 Jestem z Chorzowa, jeździłam specjalnie do Częstochowy do Centrum Medor medor.pl znajoma mi poleciła, jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
polos2a Re: Implanty zębów, gdzie - PILNE!!!!!!!!!!! 06.12.18, 11:57 w Katowicach najlepszy to chyba jet Dental-med , osobiście polecam dentalmed.katowice.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś