Dodaj do ulubionych

uwaga na firmę DARGAZ!!!!!!!!!

IP: *.mmj.pl 07.05.10, 15:50
Ludzie uwaga na firmę DARGAZ sosnowiec zuzanny 11 to oszuści!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tumanek Re: uwaga na firmę DARGAZ!!!!!!!!! IP: *.cus.pl 07.05.10, 18:11
      Podaj szczegóły jak to Cię oszukali ?
    • Gość: niezadowolony Re: uwaga na firmę DARGAZ!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.11, 16:33
      Oszuści i partacze - omijajcie ten warsztat z daleka.
      • Gość: pablito Re: uwaga na firmę DARGAZ!!!!!!!!! IP: *.open.pl 16.05.11, 09:26
        ja też przestrzegam przed tym zakładem!!!! zakładałem gaz rok temu, w sumie wszystko było ok przez kilka miesięcy aż do czasu jak samochód zaczął nierówno chodzić, zadzwoniłem żeby się umówić na jakiś przegkląd a właściciel najpierw się na mnie wydarł prze telefon a później powiedzieł zdiagnozował sprawę przez telefon i powiedział że to wina świec i kabli. dałem samochód do obejrzenia innemu gościowi i jak zobaczyłw jaki sposób jest zainstalowana instalacja złapał się za głowę. OMIJAĆ Z DALEKA DZIADÓW!!!!!!!
    • Gość: witold z firma dargas ok IP: *.play-internet.pl 13.02.14, 08:36
      Ludzie jak swinie ,przyprowadzaja auto gdzie zamiast blachy jest lakier i szpachla.Silniki z ktorychch mozna na maksa uzyskac 30KM ,a potem placz ze obroty faluja,ze mocy niema,wiadoma winny mechanik co zakladal instalacje,lub wymieniał klocki hamulcowe.Ile złośći trzeba miec żeby takie posty pisać.
    • Gość: witold z firma dargaz ok IP: *.play-internet.pl 13.02.14, 08:37
      Ludzie jak swinie ,przyprowadzaja auto gdzie zamiast blachy jest lakier i szpachla.Silniki z ktorychch mozna na maksa uzyskac 30KM ,a potem placz ze obroty faluja,ze mocy niema,wiadoma winny mechanik co zakladal instalacje,lub wymieniał klocki hamulcowe.Ile złośći trzeba miec żeby takie posty pisać.
      • Gość: awet Re: firma dargaz ok IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.14, 17:15
        Partacze jestescie i tyle, a nie pisac na ludzi ze swinie. Brac sie do pozadnej roboty a jak nie potraficie to zamknac interes

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka