Gość: poszkodowani IP: *.mmj.pl 07.05.10, 15:50 Ludzie uwaga na firmę DARGAZ sosnowiec zuzanny 11 to oszuści!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tumanek Re: uwaga na firmę DARGAZ!!!!!!!!! IP: *.cus.pl 07.05.10, 18:11 Podaj szczegóły jak to Cię oszukali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: uwaga na firmę DARGAZ!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.11, 16:33 Oszuści i partacze - omijajcie ten warsztat z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablito Re: uwaga na firmę DARGAZ!!!!!!!!! IP: *.open.pl 16.05.11, 09:26 ja też przestrzegam przed tym zakładem!!!! zakładałem gaz rok temu, w sumie wszystko było ok przez kilka miesięcy aż do czasu jak samochód zaczął nierówno chodzić, zadzwoniłem żeby się umówić na jakiś przegkląd a właściciel najpierw się na mnie wydarł prze telefon a później powiedzieł zdiagnozował sprawę przez telefon i powiedział że to wina świec i kabli. dałem samochód do obejrzenia innemu gościowi i jak zobaczyłw jaki sposób jest zainstalowana instalacja złapał się za głowę. OMIJAĆ Z DALEKA DZIADÓW!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witold z firma dargas ok IP: *.play-internet.pl 13.02.14, 08:36 Ludzie jak swinie ,przyprowadzaja auto gdzie zamiast blachy jest lakier i szpachla.Silniki z ktorychch mozna na maksa uzyskac 30KM ,a potem placz ze obroty faluja,ze mocy niema,wiadoma winny mechanik co zakladal instalacje,lub wymieniał klocki hamulcowe.Ile złośći trzeba miec żeby takie posty pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witold z firma dargaz ok IP: *.play-internet.pl 13.02.14, 08:37 Ludzie jak swinie ,przyprowadzaja auto gdzie zamiast blachy jest lakier i szpachla.Silniki z ktorychch mozna na maksa uzyskac 30KM ,a potem placz ze obroty faluja,ze mocy niema,wiadoma winny mechanik co zakladal instalacje,lub wymieniał klocki hamulcowe.Ile złośći trzeba miec żeby takie posty pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awet Re: firma dargaz ok IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.14, 17:15 Partacze jestescie i tyle, a nie pisac na ludzi ze swinie. Brac sie do pozadnej roboty a jak nie potraficie to zamknac interes Odpowiedz Link Zgłoś