szczota12 21.10.10, 08:55 Szukam psa shih tzu do krycia mojej suczki ( bez rodowodowa). tel.510056323 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flexy Re: Shih tzu. 21.10.10, 10:49 Po co chcesz rozmnażać psa bez rodowodu? Mało to kundelków w schronisku siedzi?? Poczytaj www.forum.kobiet.pl/nie-rozmnazaj-wysterylizuj-nie-kupuj-psa-bez-rodowodu-t137105.html chcesz żeby potomstwo twojego psa tak skończyło? Odpowiedz Link Zgłoś
szczota12 Re: Shih tzu. 21.10.10, 15:59 Nie chcę zarabiać na psie-chcę dopuścić moją sunie ze względu na ciąże urojone i jej chęć posiadania potomstwa. Wszędzie trafiają się ludzie ogarnięci chęcią zysku nawet wśród psów zrzeszonych w związkach kynologicznych. Mój pies wcale nie należał do tanich ( 450 złotych )na droższego nie było mnie stać a kupując go kierowałam się głównie tym ,że ma włosy nie sierść która może uczulać moje alergiczne dzieci. Nie zamierzam oddawać szczeniaków w niepewne ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
flexy Re: Shih tzu. 22.10.10, 17:58 450zł za shih to mało...a nie dużo... A co zrobisz jak suka będzie miała powikłania przy porodzie? i będzie to koszt u weta na pewno wyższy niż 450zł czyli wartość twojego psa? a jak szczeniaki urodzą się i będą wymagały natychmiastowej pomocy weta? będą miały np.przepuklinę i trzeba je będzie operować? co będzie jak stracisz sukę przy porodzie? stać cię będzie odchować i opiekować się psimi oseskami 24h na dobę? wiesz, nie musisz mi odpisywać na te pytania, sama sobie na nie odpowiedz... a tłumaczenie że suka chce mieć młode... cieczkę urojoną to będzie miała i po pięciu porodach, nic na to nie poradzisz w taki sposób - jedyne wyjście to sterylizacja! Odpowiedz Link Zgłoś