Dodaj do ulubionych

Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service

IP: *.cable.smsnet.pl 01.11.10, 19:27
Posiada ktoś może usługę cyfrowej telewizji tej kablówki? Jestem ciekaw jak sprawa wygląda z analogiem. Jest możliwość zostawienia go w innych telewizorach? ile płaci się wtedy za analog? Dziękuję z góry za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service IP: *.cable.smsnet.pl 07.11.10, 18:05
      w tej firmie analogową telewizje masz gratis na pozostałe odbiorniki telewizyjne dopóki będą nadawać telewizję analogową.
      • Gość: Doczu Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service IP: *.cable.smsnet.pl 05.01.11, 19:33
        Potwierdzam powyższą wypowiedź.
        Przy wykupieniu TV cyfrowej analogowa zostaje.
        • Gość: . Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service IP: *.cable.smsnet.pl 10.01.11, 20:42
          Dzięki za odp. Mam już cyfrową telewizję od października i tak jak jest napisane analog pozostaje za darmo. Ogólnie jestem zadowolony tylko brakuje niestety kanałów Polsatu (News, Film, Play, Cafe), a od października nic nowego nie wprowadzono, a pojawiły się TVP Seriale, FOX, wciąż testują Wojna i Pokój. Wszelkie maile (wysłałem już chyba trzy) pozostają bez odpowiedzi.
          • Gość: . Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service IP: *.cable.smsnet.pl 10.01.11, 20:43
            Od listopada miało być. :)
            • Gość: Marcin Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service IP: *.mediasystems.pl 25.11.11, 15:52
              Ta firma jest żenująca. Mam z nimi umowę na 2 mbit/s, jakiś czas temu podnieśli pakiet minimalny do 5 mbit/s ale UWAGA stali klienci, ci już "złapani" nie będą mieli podniesionej prędkości internetu. Polecam TelPol albo UPC tam wszelkie zmiany na lepsze są aplikowane od razu dla wszystkich.

SatMont Service to jakaś kpina. Rezygnuje z tego gówna.
              • Gość: b Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.11, 16:16
                Zgada się 2mb to żenująca prędkość. Ja mam 50 w UPS tylko, że za każdą zmianę (czy wymieniają moduł czy nie) trzeba płacić 50 zł. Mam tą kablówkę od początku jej wejścia na nasz rynek i to dopiero jest żenujące. Tak w UPS traktują stałych klientów. Pozdrawiam
              • Gość: clasyk Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service IP: 79.175.246.* 22.09.12, 21:14
                kochany tu nie ma możliwości wyboru sat mont serwis jest monopolistą do 2020 roku mają wyłąCZNOŚĆ NA Nadawanie w tej spółdzielni ,nie mam tvp hd choć płace abonament,ale do czasu umowe mam do stycznia
                • shatmach Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service 22.09.12, 21:48
                  To nieprawda. Na pewno nie wszędzie ma wyłączność. Stream (obecnie należąca do grupy Multimedia) które przed laty występowało pod nazwą Ask Stream (sam miałem tam wtedy internet) nadal udostępnia internet i telewizję kablową na Gwiezdnej, Katowickiej, Kieleckiej, Koszalińskiej, Lubelskiej i Zielonogórskiej. Tak przynajmniej wynika z ich strony internetowej www.stream.pl/dostepnosc_1_110.html?kod Co do TVP HD no to jeśli wykupisz droższy pakiet no to będziesz go miał. Niestety to jest kanał dodatkowo płatny. Wszędzie. Podobnie zresztą jak TVP Sport czy TVP Seriale.

Co do samej kablówki to jestem umiarkowanie zadowolony. Owszem jest dużo kanałów, ale brakuje tych PODSTAWOWYCH które obecnie są nadawane za darmo naziemnie w Naziemnej Telewizji Cyfrowej. Nie ma (oficjalnie) TTV, nie ma Pulsu 2, ATM Rozrywka, TV6.Wciąż brak kanałów z grupy Polsat (Cafe, Play, Film).
                  • Gość: reko Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service IP: *.cable.smsnet.pl 05.10.12, 09:05
                    Witam, przecież TVP HD jest w każdym pakiecie HD! www.smsnet.pl/dokumenty-do-pobrania/lista-dostepnych-programow/
                    TVP Sport w każdym pakiecie cyfrowym , przeskanujcie jeszcze raz listę kanałów w dekoderze
                    Co do kanałów z mux'a obiecują że niedługo je wprowadzą, zobaczymy.
                    • shatmach Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service 03.12.12, 00:22
                      Jestem mile zaskoczony. W grudniu dodadzą Polsat HD oraz kanały Polsatu o których pisałem, ze ich brak tzn. Polsat Play, Polsat Cafe, Polsat News i Polsat Film. Jak dla mnie bomba! Poza tym dołączą Puls 2, ATM Rozrywka, TTV, TV6 i Polo TV, czyli kanały które są dostępne naziemnie cyfrowo. Poza tym TVN24 HD. Wielki plus za takie zmiany. Więcej tutaj www.smsnet.pl/dokumenty-do-pobrania/lista-dostepnych-programow/
                      • Gość: ReKo Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service IP: *.cable.smsnet.pl 07.08.13, 09:16
                        Pojawiły się kolejne kanały między innymi Orange Sport (nareszcie) ! lista.
                • Gość: yoo Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service IP: *.cable.smsnet.pl 25.07.14, 16:50
                  Ta firma to kompletna kpina!
                  Dzwoniłem 4 razy żeby się umówić na podłączenie do sieci Internet.
                  Niestety monterzy pracują tylko w dni robocze do 15:00! To jakiś żart?
                  No trudno. Dzwoniłem 4 razy żeby się umówić i za każdym razem w proponowanych terminach nie mogłem wziąć urlopu więc 4 terminy dość odległe nie zostały umówione.
                  Za 5 razem udało się umówić (za 5 dni!).
                  Wziąłem z trudem urlop, jednak żaden instalator się nie pojawił, żadnego telefonu, żadnej informacji (mieli nr komórki).
                  Zdenerwowany, zadzwoniłem z pytaniem czy sobie żarty robią na co pan mi wmawia, że dzwonili ale nikt nie odbierał telefonu.
                  Nie mam żadnych nieodebranych połączeń, żadnych smsów o próbie połączenia.
                  O umówionej godzinie byłem w domu, grzecznie czekałem na instalację a nikt się nie zjawił.
                  Co się dziwić. Na kilka odpowiedzi e-mail które wysłałem 4 mies. temu czekam do dziś :)
                  Strach pomyśleć co będzie jeśli wystąpi awaria. Będę czekał nie wiadomo ile, będę zmuszony wziąć urlop a i tak nikt się nie zjawi.

Podłączam się do innej sieci choć Internet 128Mbps i warunki najbardziej mi u nich odpowiadały, ale NIE CHCĘ MIEĆ NIC DO CZYNIENIA Z NIEPOWAŻNYMI LUDŹMI. ZDECYDOWANIE ODRADZAM, KLIENT DLA NICH NIE JEST WAŻNY.
                  • shatmach Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service 27.07.14, 10:16
                    Przecież z IP wynika, że jesteś podłączony do ich sieci... Ja tam nigdy nie miałem problemów z awariami. Kiedyś to się zdarzały i owszem, ale wystarczył telefon i się zjawiali jeszcze tego samego dnia. Teraz bardzo sporadycznie to się zdarza. Trzeba wziąć pod uwagę, że mamy sezon wakacyjny i pewnie monterzy też się urlopują. Do tego w ostatnich dniach przenoszą siedzibę, są zapowiedziane przerwy nocne w dostarczaniu usług więc pewnie monterzy są jeszcze bardziej zajęci.
                    • Gość: Zag Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service IP: *.cable.smsnet.pl 14.08.14, 11:52
                      Jeśli chodzi o internet z sat mont service to jest bliski perfekcji. Brat ma internet z mni telecom i jest tragedia. Do infolinii się nie da dodzwonić, za każdym razem, jak jest burza to pojawia się awaria, która trwa nawet do tygodnia.
                      Jak pomyślę o sat mont service to uważam, że należy im się nagroda ; )
                  • Gość: Jacek Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service IP: *.smsnet.pl 28.08.14, 22:38
                    Absolutnie NIEpoważny wpis,
                    • Gość: Jacek Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service IP: *.smsnet.pl 28.08.14, 22:51
                      SMS32Net jest the best, życzę wam wszystkim takiego internetu jak w SMS
                    • Gość: sam Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service IP: *.cable.smsnet.pl 22.09.14, 23:18
                      Jakość odbioru jest bardzo zła, kanały HD gorzej działają od analogowych. Często się zacinają szczególnie kanały sportowe. Z. nazwy są HD bo jakość słaba nawet na nowym telewizorze, dopiero teraz widać kiepską jakość. Nie polecam.
                      • shatmach Re: Cyfrowa kablówka Sat-Mont-Service 23.09.14, 10:12
                        Kup sobie lepszy telewizor. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka