Dodaj do ulubionych

Żaneta Chojnacka-oszust na Allegro

IP: *.versanet.de 06.11.10, 12:55
Oszukał/a wiele osób i jak teraz widzę to juz ponad rok działa na Allegro.Czy ktoś wie coś o tej osobie? Przestrzegam

żaneta chojnacka
pascal market żaneta chojnacka
MODRZEJOWSKA 24 F
41-200 sosnowiec
taniasprzedaż
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Żaneta Chojnacka-oszust na Allegro IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.10, 18:18
      Ja się niestety spotkałam z tą firmą i mam zdecydowanie złe wspomnienia.
      Kupiłam na allegro walentynkowy zestaw do founde.
      Odbiór osobisty w Siemianowicach Śląskich, znaleźć to miejsce - tragedia. Zero kontaktu, a portier w pobliskiej fabryce powiedział, że firma akurat tego dnia przeniosła się.
      Parę dni później znalazłam w bramie na Modrzejowskiej nowy punkt Pascal Market. Rzeczy w środku były - ale wszystko pozamykane, nawet w godzinach pracy. Może miesiąc, półtorej od zamówienia udało mi się tam kogoś spotkać i odebrałam sprzęt.

Absolutnie zgadzam się, że to oszust/-ka i również przestrzegam.
      • Gość: xxxx Re: podajcie NICK z allegro IP: *.chello.pl 06.11.10, 20:20
        będzie łatwiej ;)
        • Gość: Aga Re: podajcie NICK z allegro IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.10, 21:11
          Kupowałam u użytkownika o nazwie THIGERmarket24.
          • Gość: renata Re: podajcie NICK z allegro IP: *.versanet.de 06.11.10, 22:30
            To zmieniaja nazwe bo ja kupowalam u tania sprzedaż
            do Aga: a czy zechcialaby Pani skontaktowac sie ze mna na maile
            • Gość: Aga Re: podajcie NICK z allegro IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.10, 22:37
              Nie ma sprawy ;)... 01aga@wp.pl
            • Gość: Nieznany Re: podajcie NICK z allegro IP: *.chello.pl 17.11.10, 21:04
              To całkiem dwie inne firmy
        • Gość: Lisa Re: podajcie NICK z allegro IP: *.centertel.pl 21.10.11, 12:11
          Ja kupowałam z nicka Kids2010 (buciki Gucio i paputki skórzane). Zapłata w dniu wygrania aukcji (przez Płacę z Allegro), potem ponoc był problem z producentem (to akurat możliwe) i wysylka się opóźnila, na co ja wyraziłam zgodę, natomiast kiedy po dwóch miesiącach przesyłki nie było wyslalam maila z zapytaniem; pani twierdzila ze paczkę wyslala; poprosilam o skan nadania (zeby chociażby zweryfikować prawidłowość zaadresowania) ale go nie otrzymałąm, ale uzyskalam zapewnienie, ze pani Żaneta złoży reklamację na poczcie i da znać jak tylko się sprawa wyjaśni. Oczywiscie mimo kilku kolejnych maili nie było w tej sprawie żadnej odpowiedzi do dzisiaj. Utopiłam 190 zł.
    • Gość: renata Re: Żaneta Chojnacka-oszust na Allegro IP: *.versanet.de 06.11.10, 22:34
      nick to chyba nic nie da bo ja kupowalam u tania sprzedaz adres ten sam czyli zmieniaja nazwe
      Do Aga: czy chcialaby Pani sie ze mna skontaktowac na meila?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka