Gość: ja IP: *.net.stream.pl 12.03.11, 14:56 Witam czy ktoś korzystał z tego gabinetu stomatologicznego na Klimontowie? Jakieś opinie o lekarzach i cenach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zibi Re: badent IP: *.xdsl.centertel.pl 30.06.11, 15:02 Oj przydarzyło się z musu (NFZ już zamknęli a ból był). Prywaciarznie tani bo nie mają umowy z NFZ-tem - ale już nie zmienię Fachowców Niby miło rzeczowo, ale u wyrwi kiełka o fachowość chodzi, a ta w połączeniu z techniką w ich gabinetach - powala. I jak się zorientowałem po 4 wizytach, to koszty za tą pracę i podejście w porównaniu do konkurencji są bardzo OKi. Chyba się przywiązałem czego Ci życzę. Odpisz jak było i nie łam nic, bo nawet jak znieczulają to nie wiadomo kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: badent IP: *.welnowiec.net 11.08.11, 21:09 taaa, plomby na jedynkach po roku popękały, a 6a dobrze zaplombowana ale po 2 latach chodzenie po ścianach - już niestety wyrwana. Ceny na poziomie dolnej górnej półki, wykonanie niekonieczne - leczyła kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
merecha007 Re: badent 10.04.17, 09:25 Do dentysty na ulicy Gacka poszedł mój chłopak z bolącym zębem do wyrwania. Wyrwali, ale niestety coś poszło nie tak i ząb, a raczej jego brak bolał jeszcze bardziej. Przetrzymał jakoś weekend i pojechał w poniedziałek "na otwarcie" o 8.30. Powiedział, że coś się niedobrego dzieje i chce żeby go przyjęli i dali jakiś antybiotyk. Przyjęli z wielką, wielką łaską choć to oni spieprzyli sprawę. Dostał informację, że do nich nawet z bolącym zębem trzeba się umówić :/ słabo, bardzo słabo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: badent IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.17, 20:34 Idź do dentysty na Piłsudskiego koło Lidla. Od 15 lat tam chodzę. Było tak, że ze względów wyższych musiałam iść dwa razy gdzieś indziej. No i wracam tam, bo trzeba było na nowo łatać. Kto zagląda mi w plomby to mówi, że bardzo dobrze zrobione. Czy tanio? odpowiem, że w normie. Ale lepiej zrobić raz a dobrze, niż chodzić po kila razy z jedną plombą. Odpowiedz Link Zgłoś