Dodaj do ulubionych

EUROWYBORY - GLOSUJCIE NA GORZELIKA

11.06.04, 18:01
Jako mieszkancy woj. slaskiego, a mimo to jakos slabo slascy jego mieszkancy,
mozecie wykazac swoja chec stania sie prawdziwymi Slazakami i odpowiednio
zaglosowac.

Nalezy rowniez wydrukowac plakaty i rozwiesic po calym Zoguymbiu!
www.raslaska.org/ras/mat/plakat/plakat1.doc
Z wyciagnieta w pozdrowiniu reka -
Arni:))
Obserwuj wątek
    • liwo1 Re: EUROWYBORY - GLOSUJCIE NA GORZELIKA 11.06.04, 20:47
      ?????
      • michaelus (n/t) zgłasam na forum abuse 11.06.04, 21:21

• arnold7 Re: (n/t) zgłasam na forum abuse 11.06.04, 21:34
          michaelus napisał:

>

Zgłasaj:))
          • Gość: mitre Arnold debilu spadaj czym predzej volksdeutschu IP: *.telpol.net.pl 11.06.04, 22:17
            ale gdzie masz sie podziac skoro niemcy gardza takimi slazakami z Podola jak
            ty? buehehehehehe
            • arnold7 Re: Arnold debilu spadaj czym predzej volksdeutsc 11.06.04, 22:36
              Gość portalu: mitre napisał(a):

> ale gdzie masz sie podziac skoro niemcy gardza takimi slazakami z Podola jak
              > ty? buehehehehehe

Bardzo inteligentna wypowiedz, prosze o wiecej:))
              • quickstarter Re: Arnold debilu spadaj czym predzej volksdeutsc 11.06.04, 22:38
                Pomaga ci to w leczeniu kompleksów arnoldzie? Jeśli tak to chętnie pomożemy.
                • quickstarter Re: Arnold debilu spadaj czym predzej volksdeutsc 11.06.04, 22:39
                  Ale z tą Ukrainą to przecież prawda - nie zaprzeczaj. Wstydzisz się własnych
                  korzeni?
                  • arnold7 Re: Arnold debilu spadaj czym predzej volksdeutsc 11.06.04, 22:42
                    quickstarter napisał:

> Ale z tą Ukrainą to przecież prawda - nie zaprzeczaj. Wstydzisz się własnych
                    > korzeni?

W pierwszym rzucie, 2500 lat temu. To powod do dumy wiesniaku:))
                    • quickstarter Re: Arnold debilu spadaj czym predzej volksdeutsc 11.06.04, 22:47
                      Chyba 50 lat temu. A czy to powód do dumy to nie wiem ale chyba rodzice
                      nauczyli cię języka ojczystego i po ukraińsku mówisz biegle?
                      • arnold7 Re: Arnold debilu spadaj czym predzej volksdeutsc 11.06.04, 23:07
                        quickstarter napisał:

> Chyba 50 lat temu. A czy to powód do dumy to nie wiem ale chyba rodzice
                        > nauczyli cię języka ojczystego i po ukraińsku mówisz biegle?

Jak godom w piyrszym rzucie, to 2500 lot tymu. A nawet jak niy, to niy s
                        kielyckigo wiesniaku. Jedz do Lwowoa prymitywie, zalozonego bes ksiyncia
                        slonskigo, i porownej ta architektora s tom ze waszego kongresowkowygo zadupia.

Pyrsk Gorole ze altrajchu!

• quickstarter Re: Arnold debilu spadaj czym predzej volksdeutsc 11.06.04, 23:20
                          A gdzie leży ta Lwowoa???
                          • arnold7 Re: Arnold debilu spadaj czym predzej volksdeutsc 11.06.04, 23:39
                            quickstarter napisał:

> A gdzie leży ta Lwowoa???

Tyn Lwow wsioku s Kongresowy:))
                            • quickstarter Re: Arnold debilu spadaj czym predzej volksdeutsc 12.06.04, 00:06
                              Cytowałem twoją wypowiedż potomku kozaków zaporowskich ale rozumiem że to
                              przekracza możliwości twego pojmowania.
                              • arnold7 Re: Arnold debilu spadaj czym predzej volksdeutsc 12.06.04, 00:10
                                quickstarter napisał:

> Cytowałem twoją wypowiedż potomku kozaków zaporowskich ale rozumiem że to
                                > przekracza możliwości twego pojmowania.

Pewnosc to cecha glupa wsioku.
                                Ale zabawa trwa:))
                                • quickstarter Re: Arnold debilu spadaj czym predzej volksdeutsc 12.06.04, 00:25
                                  Z uwagii na to iż nie doczekam się z tej wymiany zdań z downem (bo nie można
                                  tego dyskusją nazwać) sensownego zdania z twej strony będę ignorował twe
                                  przygłupawe wpisy człowieku bez krzty honoru. Znów deszczyk? buehehehehe
          • michaelus :-O 12.06.04, 00:34
            arnold7 napisał:

> Zgłasaj:))

Dobrze, że to tylko literówka. Do seplenienia mi daleko.

Ale rzeczową dyskusję przegapiłem.
            • arnold7 Re: :-O 12.06.04, 00:37
              michaelus napisał:

> arnold7 napisał:
              >
              > > Zgłasaj:))
              >
              > Dobrze, że to tylko literówka. Do seplenienia mi daleko.

Przeca wiym:))

>
              > Ale rzeczową dyskusję przegapiłem.

Rzeczowa? Nie przeceniaj ziomka:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka