IP: *.play-internet.pl 04.06.12, 15:39
Witam,
zastanawiam się nad pojściem do jakieą szkoły policealnej. Ostatnio natknelam się na Centrum Edukacji Siódemka w Sosnowcu. Zastanawiam się jaki kierunek wybrać i czy faktycznie jest ona bezpłatna?
Obserwuj wątek
    • Gość: judyta Re: szkoła IP: *.telpol.net.pl 04.06.12, 21:46
      słyszałam o tej szkole. koleżanka tam chodzi tylko ze w innym mieście i bardzo sobie chwali. nauka jest całkowice za free.
    • Gość: catherine Re: szkoła IP: *.play-internet.pl 05.06.12, 14:28
      siemka, dzwoniłam tam ostatnio i rzeczywiscie wszystkie kierunki sa tam za darmo!!!!
      • Gość: Karolina Re: szkoła IP: *.play-internet.pl 06.06.12, 12:33
        hejka! zastanawiasz sie jaki kierunek wybrac? najlepiej taki w ktorym dobrze bys sie czuła i czy faktycznie bedziesz miec po nim prace. Według mnie dobra jest rachunkowość, ale ostatnio tez bardzo czesto slyszy się o BHP. Jesli szkola jest za darmo to wybieraj jakis kierunek i podnos kwalifikacje!!
        • goska_sc Re: szkoła 03.03.15, 10:35
          Cześć, słyszałam że często wybieranym kierunkiem jest administracja i bhp. Moja koleżanka zapisała się do szkoły Omega właśnie na administrację i uczy się całkowicie bezpłatnie w systemie zaocznym.
      • Gość: Karola Re: szkoła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.12, 16:23
        Siemka
        pewnie, że za free to jest chyba jedyna szkoła, która nie ma żadnych ukrytych kosztów
    • Gość: andrzej Re: szkoła IP: *.play-internet.pl 12.06.12, 10:57
      DOBRZE ZE WYBIERASZ SZKOLE POLICEALNA, BO LUDZIE WYBIERAJA SIĘ NA STUDIA A I TAK NIE MOGĄ ZNALEZC PRACY. JA BYM POLECAŁ SIODEMKE (BO SŁYSZALEM OD NIEJ OD ZNAJOMEGO) I BHP DLA KOBIETY I MEZCZYZNY JAK NAJBARDZIEJ!
      • Gość: Airwalker Re: szkoła IP: 93.175.81.* 16.06.12, 10:48
        Nie polcam "Siódemki". Słyszałem że w sali w której wykładają to wspaniałe BHP śmierdzi moczem i zgniłymi kartoflami. Fuuuuuuuuj.
        • 2roksi Re: szkoła 19.06.12, 14:22
          Airwalker w którym mieście tak jest? kto ci nagadal takich glupot bo ja sama chodze na BHP i sale sa super, fajnie wyposazone ogolnie wszyscy zadowoleni!!
          • Gość: belka Re: szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 17:22
            Ja chodzę na bhp do Omegi i mogę wszystkim polecić. Zapisałam się z kolegą i właśnie zaczynami ostatni semestr. Szkoła dba o poziom i uczą w niej bardzo fajni nauczyciele. Polecam wszystkim.
      • Gość: Kasia Re: szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.13, 15:06
        Ja bym poleciała omega edukacja na modrzejowskiej. Mają masę fajnych darmowych kierunków i zajęcia w weekendy. Można podjąć pracę i spokojnie sie uczyć. Moja siostra tam chodzi na florystke i sobie bardzo chwali.
        • Gość: bella Re: szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 16:23
          Ja też chodzę do Omegi, ale na weterynarię, nic nie płacę, a zajęcia są super. polecam ta szkołę:)
          • Gość: Ewa Re: szkoła IP: 93.175.86.* 04.08.13, 23:26
            Ja polecam ŻAK Sosnowiec - najlepsza szkoła w mieście :)
    • Gość: Florystka Re: szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.14, 12:28
      Ja chodzę do Omegi :) i w sumie jestem zadowolona, przynajmniej za nic nie płace, a z tego co się dowiadywałam, w niektórych szkołach są jakieś ukryte koszta;/
      • Gość: OLKA Re: szkoła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.14, 14:49
        Gwaracja bezpłatnej nauki jest tylko w Szkołach Żak!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka