Gość: Gzdziora IP: *.vc.shawcable.net 04.08.04, 21:40 Mam do WAS-POWAZNE-PYTANIE-Czy-SOSNOWIEC-to -BANDA TEPYCH OWIEC-?????- Gzdziora- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOROL Re: Mam do WAS-PYTANIE-?????? IP: *.a.002.pth.iprimus.net.au 12.08.04, 11:24 Ta Gzdziora to bzdziora i zasluguje na dobry wpie.... ale jak ktos to powiedzial,durni nie sieja sami sie rodza,a szkoda ! Odpowiedz Link Zgłoś
zigia Re: Mam do WAS-PYTANIE-?????? 12.08.04, 11:45 tak , to banda durnych skretynialym osło- baranów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikawanda Re: Mam do WAS-PYTANIE-?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:44 wstyd się włączć w tę rozmowę, ale podpis juz świadczy z kim mamy doczynienia- widocznie w poprawczakach mają dostęp do internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykaj Re: Mam do WAS-PYTANIE-?????? 13.08.04, 02:27 Gość portalu: Gzdziora napisał(a): > Mam do WAS-POWAZNE-PYTANIE-Czy-SOSNOWIEC-to -BANDA TEPYCH OWIEC-?????- > Gzdziora- Coż z intelektem u Ciebie nietęgo, ale pracuj nad sobą. Od kiedy to owce sa tępe ? Masz duże braki w nauczaniu podstawowym. Spoko, da się temu zaradzić, po wakacjach wracaj do szkoły i pilnie się ucz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level Re: Mam do WAS-PYTANIE-?????? IP: *.fwfin.fwc.com 13.08.04, 10:52 Serdeczne gratulacje dla gzdziora. Zostałes debilem miesiąca sierpnia. Zapraszamy do udziału we wrześniowym konkursie. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykaj Re: Mam do WAS-PYTANIE-?????? 13.08.04, 10:54 Gość portalu: Level napisał(a): > Serdeczne gratulacje dla gzdziora. Zostałes debilem miesiąca sierpnia. > Zapraszamy do udziału we wrześniowym konkursie. Pani w szkole może sie pogniewać, jak zobaczy co gzdziora wysmarował:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eine1984 Unikać.. 13.08.04, 10:56 pstrykaj napisał: > Gość portalu: Level napisał(a): > > > Serdeczne gratulacje dla gzdziora. Zostałes debilem miesiąca sierpnia. > > Zapraszamy do udziału we wrześniowym konkursie. > Pani w szkole może sie pogniewać, jak zobaczy co gzdziora wysmarował:))) Najlepiej unikać przedstawicieli takich niszy umysłowych... Odpowiedz Link Zgłoś