Gość: heloł Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.opera-mini.net 02.10.13, 20:20 brawo za witacze i flagę Zagłębia! srajlesia von za Brynice!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.bb.sky.com 02.10.13, 20:27 Ludzie przestancie wybierac tych, na ktorych kaza Wam glosowac skorumpowane partyjki. Taki wybor to zaden wybor. Wybierzcie kogos z Was i rozwalcie wreszcie te kliki. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 20:56 Terlecki zgadzam się z tobą lewicowy prez,K.azio jest związany z całym zagłębiowskim klerem i chyba mu kler już nie pomoże w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamci Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: 5.174.5.* 03.10.13, 04:36 wypie...ć tę partyjną mafię: miastu są potrzebni ludzie, którzy postawią na kulturę i prawdziwe potrzeby mieszkańców, a nie na tanie populistyczne zagrywki: PO to partia "elity" a nie mas. karierowicz to onegdaj była poważna obelga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.162.60.17.interplus.com.pl 03.10.13, 08:21 jamci przestań naganiać na Adamca.Większość sosnowiczan nie chce aby z miasta zrobić gigantyczną SM Hutnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekły pies Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.via.zamek.net.pl 03.10.13, 09:33 Sosnowiec ma jakiegoś pecha do kandydatów na prezydenta. Kiedy mam już dość obecnego i chciałbym coś zmienić pojawia się wydaje ciekawa opcja - Maciej Adamiec. Gdybym nie mieszkał w Hutniku to może zdawało by mi się że to dobry kandydat. Ale on będzie jeszcze gorszym wcieleniem Górskiego, do tego jego zaplecze polityczne to same miernoty. Sprzeda wszytko tak jak w Hutniku! A do tego takie draństwo: Sprzedał wszystkie najlepsze i największe parkingi na osiedlu(wszystkie wzdłuż Rydza Śmigłego) podobno na prośbę(SIC!) mieszkańców. Nie znam jeszcze ani jednej takiej osoby. Parkingi mają być płatne, choć nawet w centrum miasta jak na razie można to robić za darmo. Po drugiej stronie ulicy od lat jest płatny wydzielony parking Parkowanie pod własnymi mieszkaniami ma nas podobno kosztować 150 zł miesięcznie a WSZYSTKO TO NA PROŚBĘ MIESZKAŃCÓW!!! Jakim prawem podczas walnego o sprzedaży decydowali jacyś idioci z BMC czy Kieleckiej podczas gdy z tych parkingów korzystają wyłącznie mieszkańcy bloków z Gwiezdnej! Draństwo i chamstwo! Jeśli tak mają wyglądać rządy Adamca w Sosnowcu to zadzwonię do każdego znajomego i namówię by oddali głosy na kogoś innego. Polecam Aktualności TVP Katowice tak od 9 minuty i 25 sekundy. Ludzie pod blokami mówią że sobie nie życzą a ten z głupawym uśmiechem mówi do kamery że to na ich prośby! www.tvp.pl/katowice/informacyjne/aktualnosci/wideo/30-czerwca-1830/11619232 Może tym ktoś się zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
panibiedroniowa Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden 03.10.13, 12:05 Co do Adamca-pełna zgoda.Dodam do tego jeszcze bardzo ciekawe wzmożenie inwestycyjne w Hutniku,którego przyczyn można się domyślać( co odważniejsi na forach wprost o tym piszą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuuuu Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.ip.gronet.pl 03.10.13, 12:23 fundusz remontowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSM Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: 77.253.226.* 03.10.13, 12:39 a kiedy remonty w SSM? stare bloki na Piastów i Kilińskiego STRASZĄ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 12:50 Ja podziwiam, jak świetnie zorganizowany jest Adamiec. Ma swoich klakierów, osiłków i wszyscy działają z dużym zaangażowaniem. Miał zdecydowanie najlepszą, nowoczesną kampanię podczas poprzednich wyborów. To się docenia. Jeżeli jest dobrym organizatorem to może i będzie lepszy niż sprawdzony gospodarz? Nikt go jeszcze za rękę nie złapał. Rządzi jak król absolutny w Hutniku, ale może dobrze? Jeżeli powtórzy poprzednią kampanię to może wygrać. Ludzie już nie chcą PO a i czas Kazimierza G. chyba przeminął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.ip.gronet.pl 03.10.13, 13:25 Nowoczesne metody Adamca to lyse karki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamci Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.13, 13:42 gonzo: zanim coś napiszesz naucz się czytać! nie widać nikogo, komu zależy na ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z S-ca Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.cable.smsnet.pl 03.10.13, 14:21 No to mamy zarąbisty wybór: Górski, Chęciński i Adamiec. Wybór między złem a mniejszym złem. Strach iść na wybory. A iść trzeba,bo znowu matoły zagłosują na "sprawdzonego gospodarza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matoł Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.ip.gronet.pl 03.10.13, 14:31 wyprowadź sie lepiej z Sosnowca ośle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonąca łajba Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 17:18 Obstawiam frekwencję na poziomie 8%. Wygra ten komu się uda skrzyknąć rodzinę i kolegów. Już wszyscy skreślili to "miasto". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nio Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: 93.175.75.* 03.10.13, 17:31 a nie mówiłem że Sosnowiec to pustynia intelekualna a reszta to żeby nie praca i dawane mieszkania to by tu ich nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonąca łajba Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 17:51 Inteligencja stąd ucieka, to fakt pl.wikipedia.org/wiki/Jacek_Majchrowski W Sosnowcu żeby zostać radnym wystarczyło w ostatnich wyborach dostać 400 głosów więc jak ktoś pracuje w szkole, szpitalu na uczeni to ma dużo znajomych i duże szanse na wybór. Ale co to ma wspólnego z prawdziwą demokracją, interesem miasta, przyszłością to trudno powiedzieć, tu chodzi żeby się załapać nachapać i móc nadymać że się jest radnym/prezydentem. Ja tam na pewno na głosowanie nie pójdę, wstyd w tym brać udział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boboo Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: 79.175.231.* 03.10.13, 20:00 już widzę tą frekwencję na wyborach przy takich kandydatach sprawdzony Blaszany Kazio może spać spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosno Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.13, 22:16 Boboo. Trafiles w 10. Sila Gorskiego jest slabosc/przecietnosc jego kontr kandydatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kornik Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.opera-mini.net 04.10.13, 00:38 Działają z dużym zaangażowaniem czyli za pieniądze z Hutnika. Jak obejrzałem filmik na temat sprzedaży parkingów to myślałem że mi kapcie spadną. W czasach gdy brak miejsc parkingowych gość sprzedał parkingi z których od lat korzystali mieszkańcy. Znajomy który tam mieszka mówił mi że ludzie są oburzeni i niema żadnej zgody na płatne parkingi. Zresztą kto słyszał żeby na zwykłym blokowisku większość stanowiły płatne miejsca parkingowe. Ma gość tupet. Nie daj boże żeby on się dorwał do władzy. To już lepszy Chęciński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terlicki Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.yolau.net 04.10.13, 08:52 "a nie mówiłem że Sosnowiec to pustynia intelekualna" Najlepszym tego potwierdzeniem jest budowa bary papieskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @do kornik Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 10:35 Jak by byli oburzeni to by poszli na walne zebranie, a skoro nie poszli to wyraźnie ich to wali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.13, 10:58 www.twojezaglebie.pl/na-kisielewskiego-miejsc-postojowych-brak-wiec-powstanie-parking-platny/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagórze Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 13:00 Ja tam będę głosować na Adamca i nie interesuje mnie to co piszą jego polityczni przeciwnicy na różnych forach żeby wywołać zamieszanie i popłoch wśród czytających. Kandydaci niezależni od partyjnych układzików to jedyna alternatywa dla miast i gmin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.ip.gronet.pl 04.10.13, 15:13 niezależni tylko z nazwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spectator Re: Arkadiusz Chęciński kandydatem PO na prezyden IP: *.162.60.6.interplus.com.pl 04.10.13, 16:03 Chęciński to POparaniec i jakim prawem nosi na Patelni flagę z godłem naszego ZAGŁĘBIA. Jak słucham w TVP Katowice tych bzdur jakie wygaduje na temat Stadionu Śląskiego i jego dobrej kondycji za kadencji PO to mi się chce na niego zwymiotować. Pokazuje się na Ludowym w szaliku Zagłębia bo zależy mu tylko na głosach wyborczych ale nie ma się co martwić bo przy takiej frekwencji 500 osób to wielu na niego nie zagłosuje. Liberał pierd.....ny !!! Jak był mecz z Wisłą i wojewoda Łukaszczyk jego kolega partyjny zamknął trybunę dla gości i było 5000 kibiców na Ludowym to na meczu się nie pojawił bo się bał reakcji na te idiotyzmy jego partii PO. Mam nadzieję, że go nie wybiorą !!! Adamiec to gó...any karierowicz. Jeszcze pamiętam jak biegał po Auchan z plakietką SLD i był przydupasem K. Górskiego więc o czym my mówimy? Adamiec ma czerwoną farbą zaznaczony życiorys i jak chcecie komuny ciąg dalszy w tym zasranym Czerwonym Zagłębiu to macie co dziś zastaliście. Liczą się tylko inteligentni i zaangażowani kandydaci a takich w Sosnowcu nie widzę !!! Wybory jak zwykle będą pewnie sfałszowane jeśli będzie mała frekwencja. Dziwię się jeszcze ludziom w Sosnowcu, że po 10 latach rządów tego nikczemnika i złodzieja K.G. nikt nie wpadł na pomysł aby przeprowadzić referendum i ogłosić wcześniejsze wybory. Jak ktoś jest do dupy to tak powinno być co roku. Odpowiedz Link Zgłoś