Gość: nona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:24 Mam chorego szczeniaka i szukam pilnie dobrego i sprawdzonego weterynarza.Dajcie jakieś namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dangoj Re: Weterynarz -Sosnowiec 27.11.04, 19:21 Kozielski okolice Partyzantów - małżeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 28.11.04, 14:49 kiedys dobrzy byli na łąkach na zagórzu ale znajoma juz ich nie poleca bo mówi ze juz tylko o kasie mysla a nie o leczeniu zwierzaków Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna76 Re: Weterynarz -Sosnowiec 28.11.04, 21:20 Ja też polecam Kozielskich - dobrze leczą i nie trzeba wydać fortuny Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Weterynarz -Sosnowiec 29.11.04, 09:49 ja polecam ABACUSA na Moniuszki, niestety - nie są tani. Oprócz tego Molickich w Dąbrowie Górniczej - też niestety nie są tani, ale skuteczni - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Weterynarz -Sosnowiec 29.11.04, 09:48 rany tylko nie oni. U nich to jedynie można szczepić zwierzęta. Mój kot nie żyje przez moją głupotę, że poszłam z nim chorym do nich. Kot był chory a ja głupia zgodziłam się na operowanie go u nich (diagnoza przez obmacanie-roponacicze) bez USG, czy innych badań. Mówiłam im, że kot wymiotuje z krwią. Okazało się oczywiście po fakcie, że przyczyną złego samopoczucia nie bylo ropomacicze (pomylka, to był tłuszcz), tylko kot być może coś trującego zjadł (ciekawe co - nie mam trujących kwiatków, kot z domu nie wychodził) bo miał wybroczyny na żołądku (ciekawe jak je dostrzegli). Kot się z narkozy nie wybudził, umarł na moim łóżku. :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: Weterynarz -Sosnowiec 29.11.04, 13:38 Przykre jest co piszesz. Mój kotek na szczęście tryska zdrowiem i nie musiałem jeszcze odwiedzać z nim weterynarza(poza szczepieniami oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Weterynarz -Sosnowiec 29.11.04, 14:44 bardzo przykre. Nigdy więcej nie będę leczyła zwierzęcia w lecznicy, która nie ma odpowiedniego sprzętu i odpowiednich warunków. Nie pozwolę już nikomu douczać się na moich zwierzętach. Mam w domu teraz dwie kotki i psa i jestem mądrzejsza o to wydarzenie, szkoda, że szarej kici już nie ma. Leczcie zwierzęta tylko w dobrze wyposażonych lecznicach, bo wykonaniu badań. Wiadomo, że i lekarz może się pomylić, ale nietrafna diagnoza bez jakichkolwiek badań kosztowała życie mojego kota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furia Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 30.11.04, 13:16 dr Dziak-sosnowiec pogoń kolo kosciola Sw Tomasza. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_idealna Re: Weterynarz -Sosnowiec 30.11.04, 14:39 Też polecam dr Dziaka-przyjmuje na Orlej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: 81.219.117.* 04.12.04, 03:28 Polecam dr.Dziaka z Orlej postawił mojego psa na nogi. Bez rentgena postawił diagnoze a w Katowicach w klinice wydałam mnóstwo kasy za leczenie z marnym skutkiem.Powiedzieli mi ze mogę uśpić psa lub kupić mu wózek inwalidzki.Naszczeście po leczeniu u dr.Dziaka pies chodzi i ma się całkiem dobrze a było to 1,5 roku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: router.ds* / *.us.edu.pl 18.12.04, 16:57 polecam lecznicę na ul. Sportowej na pogoni w okolicach LO staszica i podstwówki nr 1 a dokładniej stadionu czarnyuch. Chodzę tam z pieskiem 14 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Nie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:59 Nie polecam lecznicy na sportowej, ponieważ wykończyli mi tam papugę i kota, przez swoją mała wiedzę. Są tylko dobrzy, żeby iść do nich ze zwierzakiem zdrowym na szczepienie. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Tylko nie lecznica na Sportowej! 14.03.05, 10:49 absolutnie nie!to najgorsza lecznica z jaką miałam do czynienia (znaczy moje zwierzaki).Wykryli u mojego psa ciążę urojoną i leczyli przez długi okres czasu.Ściągnęli ze mnie mnóstwo kasy.Jak suka mi zemdlała i zaczęła wypływać z niej krew, nie pojechałam do nich tylko biegiem do Kliniki Małych Zwierząt w Katowicach-Brynowie.I co się okazało?Bidulka miała ropomacicze :( ropa zalała jej już cały organizm, nie dawali jej żadnych szans...ale udało się :) w każdym razie uważam, że lecznica na Sportowej to nic innego jak tylko skupisko weterynarzy-amatorów.raz zgadną, raz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia i Basia Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: 213.227.112.* 22.12.04, 11:31 Jesli dobry weterynarz to tylko KOZIELSCY!! Tak jak oni dbaja i troszcza sie o losy zwierząt to nikt inny na świecie! Nigdy sie nie poddają i sa skuteczni. Inni załamywali ręce i chcieli spisać psa na straty, a Kozielscy dali radę!! Dziękujemi Im za to i serdecznie ich pozdrawiamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Weterynarz -Sosnowiec 22.12.04, 11:54 Też ostatnio słyszałam dobrą opinię o tej lecznicy, uratowali od śmierci jednego jamniczka, którego chciano uśpić po niewłaściwym i nieskutecznym leczeniu w będzińskiej lecznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: 195.117.203.* 22.12.04, 12:18 polecam lecznice na ul. Sportowej, dojazd od al.Mireckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 16:28 Gdzie dokładnie przyjmują Kozielscy? Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna76 Re: Weterynarz -Sosnowiec 31.12.04, 00:29 Ul. Struga bodajże 16, taka uliczka za Zus -em, boczna od 1 Maja. Lecznica znajduje się w domu, na niskim parterze. Pan weterynarz może do najmilszych w obejsciu nie nalezy, ale leczy skutecznie i to najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines20 Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: *.gwiazda.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 12:32 Czy ktoś orientuje się, jak nazywa się weterynarz, który prowadzi hodowlę owczarków szkockich collie?To chyba było małżeństwo,ale nie jestem pewna :| Danych nie mam, a chciałam jechać z moim pieskiem.Proszę o szybką odpowiedź, jeśli ktoś wie. Odpowiedz Link Zgłoś