Dodaj do ulubionych

Weterynarz -Sosnowiec

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:24
Mam chorego szczeniaka i szukam pilnie dobrego i sprawdzonego
weterynarza.Dajcie jakieś namiary
Obserwuj wątek
    • dangoj Re: Weterynarz -Sosnowiec 27.11.04, 19:21
      Kozielski okolice Partyzantów - małżeństwo
      • Gość: aga Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 28.11.04, 14:49
        kiedys dobrzy byli na łąkach na zagórzu ale znajoma juz ich nie poleca bo mówi
        ze juz tylko o kasie mysla a nie o leczeniu zwierzaków
        • cytryna76 Re: Weterynarz -Sosnowiec 28.11.04, 21:20
          Ja też polecam Kozielskich - dobrze leczą i nie trzeba wydać fortuny
          • pierozek_monika Re: Weterynarz -Sosnowiec 29.11.04, 09:49
            ja polecam ABACUSA na Moniuszki, niestety - nie są tani.
            Oprócz tego Molickich w Dąbrowie Górniczej - też niestety nie są tani, ale
            skuteczni - tak.
            • Gość: aga hej noi co z psiakiem??? IP: *.smstv.pl 31.12.04, 14:20
              zdrowy??
        • pierozek_monika Re: Weterynarz -Sosnowiec 29.11.04, 09:48
          rany tylko nie oni. U nich to jedynie można szczepić zwierzęta.
          Mój kot nie żyje przez moją głupotę, że poszłam z nim chorym do nich.
          Kot był chory a ja głupia zgodziłam się na operowanie go u nich (diagnoza przez
          obmacanie-roponacicze) bez USG, czy innych badań. Mówiłam im, że kot wymiotuje
          z krwią. Okazało się oczywiście po fakcie, że przyczyną złego samopoczucia nie
          bylo ropomacicze (pomylka, to był tłuszcz), tylko kot być może coś trującego
          zjadł (ciekawe co - nie mam trujących kwiatków, kot z domu nie wychodził) bo
          miał wybroczyny na żołądku (ciekawe jak je dostrzegli). Kot się z narkozy nie
          wybudził, umarł na moim łóżku. :((((
          • barthez_06 Re: Weterynarz -Sosnowiec 29.11.04, 13:38
            Przykre jest co piszesz. Mój kotek na szczęście tryska zdrowiem i nie musiałem
            jeszcze odwiedzać z nim weterynarza(poza szczepieniami oczywiście)
            • pierozek_monika Re: Weterynarz -Sosnowiec 29.11.04, 14:44
              bardzo przykre. Nigdy więcej nie będę leczyła zwierzęcia w lecznicy, która nie
              ma odpowiedniego sprzętu i odpowiednich warunków. Nie pozwolę już nikomu
              douczać się na moich zwierzętach.
              Mam w domu teraz dwie kotki i psa i jestem mądrzejsza o to wydarzenie, szkoda,
              że szarej kici już nie ma.

Leczcie zwierzęta tylko w dobrze wyposażonych lecznicach, bo wykonaniu badań.
              Wiadomo, że i lekarz może się pomylić, ale nietrafna diagnoza bez jakichkolwiek
              badań kosztowała życie mojego kota.
              • Gość: furia Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 30.11.04, 13:16
                dr Dziak-sosnowiec pogoń kolo kosciola Sw Tomasza.
                • kobieta_idealna Re: Weterynarz -Sosnowiec 30.11.04, 14:39
                  Też polecam dr Dziaka-przyjmuje na Orlej.
                  • Gość: mala Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: 81.219.117.* 04.12.04, 03:28
                    Polecam dr.Dziaka z Orlej postawił mojego psa na nogi. Bez rentgena postawił
                    diagnoze a w Katowicach w klinice wydałam mnóstwo kasy za leczenie z marnym
                    skutkiem.Powiedzieli mi ze mogę uśpić psa lub kupić mu wózek
                    inwalidzki.Naszczeście po leczeniu u dr.Dziaka pies chodzi i ma się całkiem
                    dobrze a było to 1,5 roku temu.
    • Gość: ja Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: router.ds* / *.us.edu.pl 18.12.04, 16:57
      polecam lecznicę na ul. Sportowej na pogoni w okolicach LO staszica i
      podstwówki nr 1 a dokładniej stadionu czarnyuch. Chodzę tam z pieskiem 14 rok.
      • Gość: Anna Nie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:59
        Nie polecam lecznicy na sportowej, ponieważ wykończyli mi tam papugę i kota,
        przez swoją mała wiedzę. Są tylko dobrzy, żeby iść do nich ze zwierzakiem
        zdrowym na szczepienie.
      • lena_zet Re: Tylko nie lecznica na Sportowej! 14.03.05, 10:49
        absolutnie nie!to najgorsza lecznica z jaką miałam do czynienia (znaczy moje
        zwierzaki).Wykryli u mojego psa ciążę urojoną i leczyli przez długi okres
        czasu.Ściągnęli ze mnie mnóstwo kasy.Jak suka mi zemdlała i zaczęła wypływać z
        niej krew, nie pojechałam do nich tylko biegiem do Kliniki Małych Zwierząt w
        Katowicach-Brynowie.I co się okazało?Bidulka miała ropomacicze :( ropa zalała
        jej już cały organizm, nie dawali jej żadnych szans...ale udało się :) w każdym
        razie uważam, że lecznica na Sportowej to nic innego jak tylko skupisko
        weterynarzy-amatorów.raz zgadną, raz nie.
    • Gość: Asia i Basia Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: 213.227.112.* 22.12.04, 11:31
      Jesli dobry weterynarz to tylko KOZIELSCY!! Tak jak oni dbaja i troszcza sie o
      losy zwierząt to nikt inny na świecie! Nigdy sie nie poddają i sa skuteczni.
      Inni załamywali ręce i chcieli spisać psa na straty, a Kozielscy dali radę!!
      Dziękujemi Im za to i serdecznie ich pozdrawiamy :)
      • pierozek_monika Re: Weterynarz -Sosnowiec 22.12.04, 11:54
        Też ostatnio słyszałam dobrą opinię o tej lecznicy, uratowali od śmierci
        jednego jamniczka, którego chciano uśpić po niewłaściwym i nieskutecznym
        leczeniu w będzińskiej lecznicy.
    • Gość: luk Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: 195.117.203.* 22.12.04, 12:18
      polecam lecznice na ul. Sportowej, dojazd od al.Mireckiego
    • Gość: beata Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 16:28
      Gdzie dokładnie przyjmują Kozielscy?
      • cytryna76 Re: Weterynarz -Sosnowiec 31.12.04, 00:29
        Ul. Struga bodajże 16, taka uliczka za Zus -em, boczna od 1 Maja. Lecznica
        znajduje się w domu, na niskim parterze. Pan weterynarz może do najmilszych w
        obejsciu nie nalezy, ale leczy skutecznie i to najwazniejsze.
    • Gość: ines20 Re: Weterynarz -Sosnowiec IP: *.gwiazda.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 12:32
      Czy ktoś orientuje się, jak nazywa się weterynarz, który prowadzi hodowlę
      owczarków szkockich collie?To chyba było małżeństwo,ale nie jestem pewna :|
      Danych nie mam, a chciałam jechać z moim pieskiem.Proszę o szybką odpowiedź,
      jeśli ktoś wie.
      • lena_zet Re: Weterynarz -Sosnowiec 14.03.05, 10:45
        no to właśnie są Kozielscy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka