Dodaj do ulubionych

Internet z Interplus

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:21
Witam!
Mam prośbę do tych co mają internet z firmy Interplus aby przedstawili swoje
opinie na ich temat,a w zasadzie na temat działania internetu.Jaki jest
transfer ,czy np wieczorami spowalnia,czy często są przerwy w
dostawie.Wszystko co jest istotne.Dzięki za wszystkie odpowiedzi.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gregor Re: Internet z Interplus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 12:50
      Hej!
      No właśnie.Też poznałbym opinie użytkowników.
      Pozdro
    • Gość: funfeela Re: Internet z Interplus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 14:36
      firma interplus jest według mnie najlepsza firma zakładającą internet w
      Sosnowcu i nie tylko:)Transfer jest wystarczajaco szybki jednak czasami zdarza
      sie że zamula <lol> internet działa sprawnie bez żadnych zastrzeżeń. Jednak
      zdarzają się usterki ale zostaja naprawione przez Pana Prezesa Mariusza
      Mrożka :D w expresowym tempie :)Firma jest rewelacyjna polecam ją wszystkim
      przyszłym internautom:)
      • Gość: Adaś Re: Internet z Interplus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:28
        Z jaką prędkością ściągają się pliki tak średnio.Czy warto przejść z neostrady
        256 w cenie 128 na Internetplus?Pozdrawiam
        • Gość: gość na forum Re: Internet z Interplus IP: *.162.60.37.interplus.com.pl 22.06.14, 16:26
          Korzystam z usług inter plus drugi rok - abonament fiber plus optimum . Z usługi jestem
          zadowolony . Dostawca internetu solidny , niezwłocznie reaguje na zgłoszony problem , kontakt telefoniczny " zawsze osiągalny " . Przerwy w dostawie internetu w czasie dwóch lat były dwie -
          awarie na łączu , sprawnie usunięte . Usługodawca ceni swoich klientów i to jest zaleta nie
          często spotykana u innych dostawców . Moim zdaniem usługodawca godny polecenia .
          P.S. internet przesyłany kablem , szybkość zależy od wybranego abonamentu , ja korzystam ze 100 MB/sekundę - szybki internet . Informacje techniczne na stronie internetowej INTER PLUS .

• Gość: tepsiarz Re: Internet z Interplus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 14:44
      a jaki jest kontakt do tej firmy i czy dosyłają też internet przez WLAN / na
      jakie terytorium miasta ? /
      • Gość: *** Re: Internet z Interplus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:07
        PPUH "INTERPLUS" SC ul. Pawia 2 Sosnowiec 41-200 tel. (+48 032) 292 54 64 (+48)
        507 129 388 (+48) 502 609 814.
    • Gość: Thiele Re: Internet z Interplus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 15:50
      Mało kto ma coś do powiedzenia.Pewnie szajs albo mało użytkowników.Dzwoniłem to
      niby wszystko OK.Jeszcze się zastanowię.
    • Gość: KLIENT Re: Internet z Interplus IP: *.162.60.23.interplus.com.pl 29.04.13, 07:45
      Mam z nimi problem Tj. Gdzies od marca nie sa w stanie zdjagnozowac usterki na linii Router - Laptop i teraz TV (Internet jest tylko po podlaczeniu laptopa ) kazali wymienic router wymienilem i dalej to samo (Podobno kupilem za dobry router TP-LINK N-600) Mam z nimi sie spotkac jeszcze raz iustawic konfiguracje router - laptop i jezeli dalej bedzie to samo rozwiazuje umowe z ich winy - POWINNEM ZROBIC TO JUZ DAWNO
      • Gość: spiderr Re: Internet z Interplus IP: *.c201.msk.pl 10.10.13, 18:42
        A ja mam od 3 lat i jestem bardzo zadowolony,UPC doprowadzało mnie do szału swoją wiecznie zajętą infolinią a z chłopakami z Interplusa kontakt idealny. Zdecydowanie polecam!
        • Gość: lancuch61 Re: Internet z Interplus IP: *.162.60.4.interplus.com.pl 23.04.14, 22:44
          Witam . Mogę tylko i wyłącznie polecić
    • Gość: sos Re: Internet z Interplus IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.14, 12:09
      Ceny pakietów internetowych mają jeszcze za wysokie i to dużo za wysokie !! Jak zejdziecie do normalnej ceny to i pewnie będzie więcej chętnych
      • Gość: heniek Re: Internet z Interplus IP: *.162.60.27.interplus.com.pl 28.06.14, 19:17
        Powiem tak, czasami są problemy na łączu, korzystam z WLAN i zdarzają się spowolnienia, wysoki ping itp... Nie wiem czym to jest spowodowane bo najczesciej dzieje sie to w weekend, może za duże obciażenie, za dużo klientów ? Muszę zadzownic do nich i pogadać. Tak to jest okej.

A jak jest u was z WLAN ?
    • Gość: nick Re: Internet z Interplus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.17, 18:31
      Z firmą współpracowalem ponad 2 lata i bodajze raz mieli usterke (ktora w mega szybkim tempie naprawili). Teraz ponad 2 lata mam UPC (po przeprowadzce do Katowic gdzie Interplusa nie ma) i tez jestem zadowolony. Jesli w Kato bylby Interplus to z nimi (jak najbardziej) podpisalbym znowu umowe. Interplusa POLECAM bez 2ch zdań.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka