IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:20
Czytam od pewnego czasu to forum,jest tutaj dużo fajnych ludzi i
informacji,ale skąd u niektórych tyle jadu i zawiści,nie mogę tego zrozumieć.
Obserwuj wątek
    • Gość: luzik Re: JAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:37
      no, no bez przesady może podasz jakieś konkrety
      • teletombola1 Re: JAD 21.11.06, 23:08
        Bez przesady?! Groszek dobrze mówi. Wystarczy trochę poczytać, ale to
        przypadłość niestety nie tylko tego forum :-(
        • Gość: Stańczyk Re: JAD - dziwna refleksja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:24
          Jad ? - dziwna refleksja. Przecież tu piszą żywi ludzie, z krwi i kości - nie
          spadli Oni z księżyca tylko chodzą po wspólnej ziemi. A ludzie są bardzo różni,
          szczegolnie gdy mogą odreagować anonimowo. Każde forum jest "obrazkiem" kraju w
          którym żyjemy a poziom forum wynika z kondycji i widzenia świata przez
          towarzystwo ktore tu wchodzi.
          Myślę że wiecej "Jadu" spływa codziennie z telewizji i niektórych gazet.
          • Gość: G_I Re: JAD - dziwna refleksja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:28
            To sie nazywa MATUSZENIE ;)
          • Gość: Groszek Re: JAD - dziwna refleksja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 01:12
            Refleksja nie tyle dziwna,co prawdziwa.O gazetach iTV nawet nie chce
            wspominać,ale żeby aż tyle jadu spływało!
    • Gość: ma_thro_na Re: JAD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 18:25
      a ja jestem tutaj od niedawna i jeszcze żadnego jadu nie widzę, najwyżej jakieś
      pierdoły.
      • Gość: kirił Re: JAD IP: *.smstv.pl 25.11.06, 23:11
        Gość portalu: ma_thro_na napisał(a):

> a ja jestem tutaj od niedawna i jeszcze żadnego jadu nie widzę, najwyżej jakieś
        >
        > pierdoły.

Od których nie umiejący nie brać do serca sobie czyichś komentarzy, zółć wylewa się strumieniami. Jacy ludzie, takie forum, dostęp do sieci mają naprawdę różni, normalni i dziwni ludzie - jak w życiu: oddychać nie zabronisz. Raczej:)
        • Gość: Groszek Re: JAD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:46
          Niby prawda,a jednak fałsz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka