Gość: Hanys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 14:12 Ale mocie promocyjna oferta na Ople:-) Tyn Kadet je cołki szwarny dla goroli:-) Żech sie uśmioł.Takich wiców to downo żech nie widzioł:-) www.opel.sosnowiec.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gorolka z S-ca Re: Opel Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 12:58 ha ha ha też sie uśmiałam hanysie :)), twój komentarz 10/10 w połączeniu ze stronką the best :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca hanysów [...] IP: *.eranet.pl 05.02.08, 15:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalp z hanysa [...] IP: *.anonymouse.org 05.02.08, 16:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bercik Re: Opel Sosnowiec IP: *.anonymouse.org 06.02.08, 11:55 Ale te sosnowieckie gorole ciente.. Ino kiery Hanys doda sie tu posta, to zaroski wypierd..... . I to piszom tukej takie gorole co to w sosnowcu pirsze pokolynie,a uojca unemu granatym od kunia w kilecekiem oderwało, i stonkom na gruba albo na huta przywiozło. A takim Oplem jakby do grosfatra pod kielce pojechoł, to by trocha dziouch godoło że sie dorobił... Wiela tyn Opel stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Opel Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 13:49 pytosz wiela? jakieś 1000 hanysów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorolka Re: Opel Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 15:22 ha ha ha Bercik "mosz pra" jak to wy "godocie". ha ha ha gorolka tyż ze Sosnowca ale od pokoleń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiako Re: Opel Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 21:43 A mi sie podoba sosnowiecka "gwara": "złape, zrobe, wykąpe.." :) albo "co nieeee??" w ogóle wyciąganie ostatniej sylaby, szczególnie w pytaniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Opel Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 10:26 To nie sosnowiecka gwara tylko mowa nieuków i tłumoków ;) a wyciąganie przedostatniej i ostaniej sylaby w pytaniach nigdzie mnie tak nie ujęło jak właśnie na Śląsku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorwać hanysa [...] IP: *.anonymouse.org 08.02.08, 09:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś