IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 19:24
nie kupujcie w Neonecie-w przypadku reklamacji czeka was droga nie do
przebycia,bedziecie uwazami za intruza i szlag was trafi,zanim sie dogadacie
Obserwuj wątek
    • Gość: SPRAWIEDLIWY Re: neonet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.02.09, 09:07
      MASZ RACJE TO JEST ZAISTE DZIADOWSKA FIRMA POPIERAM
      • zombi19552op.pl Re: neonet 24.10.13, 12:46
        GORZEJ TO JEST DZIADOSTWO NIE FIRMA ALE JA NIE ODPUSZCZĘ , CZYM MAM SIĘ DENERWOWAĆ WALCZĘ Z DZIADOSTWEM DO SKUTKU ALE WIEM ŻE TAM JUŻ NIGDY NIC NIE KUPIĘ POZDRAWIAM DZIADÓW Z NEONET
        • Gość: Bogusław Re: neonet IP: *.promax.media.pl 02.11.13, 11:05
          NEONET to DZIADOSTWO 24.09.2013 oddalem do reklamacji tableta do 02.11.2013 NIC się nie dzieje OMIJAJCIE sklepy NEONET z DALEKA OSTRÓW Wlkp. ul. Aleja Słowackiego. Obsługa DNO nikt nic nie wie, tylko skasować pieniążki i szybko pożegnać klienta
          • Gość: marcin Re: neonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.14, 07:33
            wedluug mnie bardzo dobry sklep zakupilem tam tv i jestem bardzo zadowolony z obslugi a co warzniejsze ceny polecam neonet
            • Gość: marcin Re: neonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.14, 07:52
              wedlug mnie rowniez najlepszy sklep rtv agd na rynku polecam neonet
            • Gość: Gonia505 Re: neonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.14, 07:34
              Super sklep!!! Ja kupiłam tam dużo sprzętu, ostatnio czajnik, sokowirówkę i patelnię. Profesjonalna obsługa, sprzęt bezawaryjny, naprawdę polecam
            • fg2002 Re: neonet 08.08.15, 01:52
              A mi, przed laty, sprzedali mi telewizor analogowy, tłumacząc że jeszcze nie ma cyfrowych programów i że nikt cyfrowych nie kupuje, nawet nie mają na stanie. A następnego dnia widziałem że sprzedają cyfrowe. - Podobnie sprzedali mi odtwarzacz DVD, wskazując jednak odwrotnie - że wszyscy ten odtwarzacz kupują, bo ma wszystkie gniazda. A potem okazało się, że nie ma USB, które już stawało się najważniejsze (telewizor już je miał). - Naprawdę wrodzone ale profesjonalne chamstwo.
        • Gość: oni dziady Re: neonet IP: *.play-internet.pl 14.07.15, 19:29
          Znajdź Polsce dobry Neonet tak ich szkole żeby robić wariata
    • 88i88 Re: neonet 24.02.09, 08:36
      ...ale każdą,nawet dziadowską firmę obowiazuje przepisy prawa.
      a w sosnowcu mamy panią Rzecznik Praw Konsumenta.
      Warto się do niej zwrócić z problemem :
      www.um.sosnowiec.pl/default.aspx?docId=301
    • Gość: dorota Re: neonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.13, 14:03
      wyjatkowo arogancka reakcja na reklamacje,po 5 miesiacach wygralam-ale juz nigdy w tej firmie
    • Gość: inet Re: neonet IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.14, 17:07
      Obsługa raczej niezbyt ogarnięta i obycia z klientami to też nie mają. Towar kupiłem ostatecznie online.Jeśli chodzi o reklamację to dodzwonić się było ciężko ,jednak wszystko załatwione sprawnie. Sprzęt miałem wymieniony na nowy bez zbędnego gadania i odwołań. Ogólnie polecam
    • Gość: ja Re: neonet IP: *.siedlce.vectranet.pl 21.02.14, 11:21
      Miałem problem z myszka komputerową zamówioną przez Internet. Neonet przysłał po nią kuriera, po kilku tygodniach dostałem zwrot pieniędzy. Zero problemu w przypadku rekalmacji produktu.
      • wulqan Re: neonet 18.03.14, 12:29
        tani sklep,miła obsługa,rzeczy dobrej jakosci
        nie ma do czego przyczepić
        (odnosnie sklepu na 3 maja w Scu)
    • Gość: 12 Re: neonet IP: *.dynamic.mm.pl 21.02.14, 11:29
      Jesteś żałosny, wszystkie pochwalne opinie z jednego ip.
    • gonia505 Re: neonet 27.05.14, 11:46
      Ja kupuję u nich od dawna i nigdy nie miałem żadnych problemów, zawsze byłem fachowo obsłużony, doradzili mi. Sprzęt mają znanych, dobrych firm i działa mi bez zarzutu. Polecam Neonet.
    • Gość: ja Re: neonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.14, 13:30
      nie warto kupować ja zakupiłem nowy gps w domu okazało się że jest zepsuty dano go do serwisu pszyszedł z serwisy też zepsuta gdy chciałem nowy powiedziano ze nie idzie czekam na powrót 3 tyg
      • Gość: Tomanek Re: neonet IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.14, 19:53
        Kupiłeś zepsuty gps a kto go wyprodukował Neonet ?
    • Gość: Monika K. Re: neonet IP: *.play-internet.pl 30.06.14, 22:58
      Kupujemy tam z rodzinką już kolejny sprzęt dodam że mam na myśli ten neonet w samym centrum nie daleko urzędu miasta na ul 3 maja, wszystko ok, czy to wymiana czy też zniżki :) gwarancja też pozytywnie rozpatrywana :) jak dla mnie miła obsługa i bez problemów a sprzętów tam zakupionych mamy w domku 7 :)
    • arturo1200 Re: neonet 14.09.16, 10:37
      to prawda ja też kupiłem zepsutą pralkę i o wymianie na nową nie było mowy. Na naprawę czekam już miesiąc i za każdym razem jak do nich dzwonie to nikt mi nie umie odpowiedzieć kiedy ją naprawią.Kierownik ze sklepu w Dąbrowie Górniczej jak słyszy że dzwonie do nagle musi gdzieś wyjechać .W biurze obsługi klienta traktują mnie jak intruza zwłaszcza pani jest arogancka i nic nie wie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka