norbiii122 29.10.19, 12:51 Co radzicie teraz zrobić mając kredyt frankowy? Postawić na prawnika, czy dalej płacić te tak wysokie raty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yolant0912 Re: Frankowicz - jakie kroki podjąć 29.10.19, 12:54 Też się zastanawiamy bo jeszcze wiele lat przed nami, a już i tak ledwo dajemy sobie radę ... Odpowiedz Link
olaf1198 Re: Frankowicz - jakie kroki podjąć 29.10.19, 13:00 Trudny temat, mieliśmy takie zapewnienia od banków a jak się okazało ich słowo nic nie znaczyło. Pewnie sami się w to nie wpakowali tka jak my! Odpowiedz Link
bastek123 Re: Frankowicz - jakie kroki podjąć 16.02.21, 20:24 Mnie pomogła kancelaria z Warszawy. Specjalizują się w tych sprawach. Może warto skontaktować się z nimi, jeśli potrzebujesz pomocy. Ich strona pzadwokaci.pl/. Odpowiedz Link
bogdan1976 Re: Frankowicz - jakie kroki podjąć 17.02.21, 13:05 Dużo moich znajomych ciągle czeka na wyrok SN na 25.03.2021 r. teraz to miesiąc nie robi im różnicy. Może do tego czasu zaproponują jakieś sensowne ugody ? W każdym razie ja już mam pozew złożony. Jakby ktoś był ciekaw to korzystałem z pomocy kancelarii adwokackiej Tekst linku i mogę polecić. Odpowiedz Link
splata-kredytu Re: Frankowicz - jakie kroki podjąć 11.08.21, 10:59 Szukasz pomocy w temacie spłaty kredytu frankowego? Pomagamy wyjaśniać sytuację bankową naszych klientów. Wejdź na naszą stronę FrankCare.pl, a następnie skontaktuj się z nami. Przeprowadzamy darmową analizę każdej sprawy, a co ważne, nie pobieramy żadnych opłat wstępnych. Odzyskaj to, co nadpłaciłeś i śpij spokojnie! Odpowiedz Link
miron14 Re: Frankowicz - jakie kroki podjąć 10.09.21, 09:55 polecam kancelarie gdzie zleciłem mój pozew frankowy - www.blach-kancelaria.pl/oferta/uniewaznienie-kredytow-frankowych/ Odpowiedz Link
mt861214 Re: Frankowicz - jakie kroki podjąć 10.11.21, 00:59 Polecam Kancelarię: brembor-kancelaria.com Odpowiedz Link
milku90 Re: Frankowicz - jakie kroki podjąć 28.11.22, 13:02 Moim zdaniem warto się zająć tym kredytem frankowym. Inflacja nie jest zbyt przyjemna, od nowego roku będzie tylko gorzej. Ja bym walczyła, chociaż o przewalutowanie, tak by ta rata przestała rosnąć w końcu... bo w tej chwili po prostu topnieją ci pieniądze... Tutaj przeczytasz wszystkie najważniejsze informacje o kredycie frankowym przy inflacji. Odpowiedz Link