Dodaj do ulubionych

Forex raz jeszcze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 15:54
Założyłam sobie konto demo na www.gcitrading.com . Czy ktoś z Pąnstwa ma
jakieś doświadczenia z tą platformą. Wydaje się szybka, lecz są tam rzeczy
które mnie zastanawiają. Nie wiem też jak jest z wiarygodnością tej firmy.
Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: Forex raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 14:28
      Witam ponownie.Mam Też pytanko do korzystajacych z Oandy. Kiedy złożyłam kilka
      zleceń tego samego typu np EUR/GBP buy, ale z róznymi cenami, bo w odstępach
      kilkuminutowych, Oanda posklejała mi te zlecenia i nie miałam później dostępu
      do poszczególnych zleceń w celu modyfikacji. A zapomniałam wpisać stop lossu. Z
      mojego punkt widzenia byłoby pożądane odrębne listowanie każdego zlecenia. Czy
      to jest normalne działanie tej platformy, czy może ja ustawione mam coś nie
      tak? Będę wdzięczna za odpowiedź.
      Pozdrawiam

Mimi
    • Gość: Mimi Re: Forex raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 22:53
      No cóż, przykro mi, że nikt nie chce mi odpoweidzieć. Nie załozyłam odrębnego
      wątku w celu zdobycia sławy, tylko tak wydało mi sie prościej.
      • Gość: sasan Re: Forex raz jeszcze IP: *.atg / 81.210.16.* 20.04.04, 19:42
        Nie przejmuj się co do odpowiedzi.
        Jest to cos nowego.
        Proponuję TMS. www.tms.pl
        Demo odpaliłem jest ok.działa czytelnie. każdy zakup jest z oddzielna pozycją.
        Jak kupisz EUR/USD 10 razy po 50 000 w ciągu 5 minut, to będziesz miała 10
        pozycji.
        Dla mnie też jest to ważne.
        Co do platformy Tms,to chyba jest ona najbardzuej czytelna.
        zamierzam podjąć współpracę,zwłaszcza że obnizyli kapitał do 10 000 PLN.
        Warto spróbować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka