bizi23 02.07.11, 18:16 Witam. Od niedawna zainteresowałem się giełdą i mam zasadnicze (dla mnie) pytanie: jak matematyka jest wykorzystywana w giełdzie i czy można posłużyć się nią w inwestowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odpowiadam_za_smolensk Re: Giełda, a matematyka 03.07.11, 09:03 Proste, musisz mieć dobry generator liczb losowych i wygrywasz! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekk13 Po co ci matematyka? 03.07.11, 20:27 Szczęście to połowa sukcesu, bo nie wiadomo jaki kurs będzie jutro, Odpowiedz Link Zgłoś
alinka102 Re: Giełda, a matematyka 03.07.11, 23:43 bizi23 napisał: > Witam. > Od niedawna zainteresowałem się giełdą i mam zasadnicze (dla mnie) pytanie: jak > matematyka jest wykorzystywana w giełdzie i czy można posłużyć się nią w inwes > towaniu? matematyka wykresowa i procentowa Odpowiedz Link Zgłoś
muszu155 Re: Giełda, a matematyka 04.07.11, 16:02 Teraz to raczej szklana kula lub doktorat z psychologii owczego pędu i spekuły może ci pomóc, matematyka średnio (podstawowa wystarczy). Odpowiedz Link Zgłoś