Dodaj do ulubionych

LAPTOP GRATIS -inwestującym na FOREX

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 19:15
Szanowni Państwo

Uprzejmie informuję, iż od jutra firma Easy-Forex rozpoczyna promocję
wręczania na własnośc wysokiej klasy laptopów każdemu, nowemu klientowi,
który
założy rachunek w wysokości min. 50 tys $.

Czas promocji jest ograniczony do 15 MARCA !!!

Osoby zainteresowane promocją proszę o kontakt

Radosław Budnicki
broker wprowadzający EASY-FOREX
radoslaw_budnicki@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: FOREX INWESTOR DZIĘKI ZA LAPTOP!!! PRZYŚLIJCIE GO ZARAZ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:28
      Jako inwestujący na FOREX, cieszę się, że Firma Easy Forex postanowiła mnie
      docenić i ufundować mi laptop. Jest to zapewne wyraz szacunku, jakim Wasza
      firma darzy moje znane powszechnie sukcesy na tym rynku. Już wkrótce będzie o
      mnie nie mniej głośno niż o słynnym ograniu przez Soros'a Bank of England w
      1992 r.

"Laptopów Ci u nas dostatek, ale i ten przyjmiemy na znak przyszłego
      zwycięstwa" (copyright - Władysław Jagiełło, z zawodu Król Polski)- przyjmuję
      go więc za dobrą wróżbę i zapowiedź moich wielkich przyszłych inwestycji, o
      których głośno będzie w świecie.

Jeśli Easy Forex w przyszłości zechce również ufundować: Mercedesa 500 SL,
      rezydencję nad jeziorem z 20 ha parkiem oraz mały odrzutowiec do wyłącznej
      dyspozycji, polecam swą skromną osobę jako nad wyraz godnego dożywotniego
      powiernika rzeczonych dóbr. Jednocześnie obiecuję że w zamian będę wszędzie
      gdzie to tylko możliwe reklamował firmę Easy Forex jako wielkiego sponsora i
      bezinteresownego, wielkiego darczyńcę.
      Szczegółowe warunki ww. reklamy, czynionej przez moją skromną osobę możecie
      Państwo omówić z moimi prawnikami przed zawarciem ostatecznej umowy.

Przesyłkę z laptopem (co najmniej Gericom, Toshiba lub coś lepszego) proszę
      kierować na adres:

Adam Eulenspiegel
      ul. Zniweczenia Wrażych Knowań 42
      wieś Naiwniaki Lubelskie
      99-568 poczta Wyżnie Wrony
      powiat wodolejski
      woj. zakarpackie

• Gość: FOREX INWESTOR I CO Z TYM LAPTOPEM? NIE DOTARŁ!!!! (nt) :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:05
    • Gość: ble Re: LAPTOP GRATIS -inwestującym na FOREX IP: 62.29.248.* 22.02.05, 14:57
      Te 50 tys. $ to wystarczy wpłacić, czy trzeba je też stracić? Bue he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka