Gość: QBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:18 Z tego co sie orientuję dywidenda miał być wypłacana we wrzesniu...JAk to sie miało odbywać i czy juz wypłacali dywidende, bo jakos cicho na ten temat na forum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paolo Re: Dywidenda PKO BP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:36 Jak miałeś akcje PKO BP ok. 15 września (już nie pamietam, kiedy dokładnie nabywało się prawo do dywidendy) to pierwszego września na twój rachunek maklerski wpłynęło 1 zł za każdą akcję minus 19% podatku, czyli 81 gr. Sprawdź to w historii finansowej swojego rachunku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Dywidenda PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:10 A jeśli ja nie zakładałem rachunku w biurze maklerskim to gdzie ta kasa miła wpłynąc??Zakładałem lokate bezpośrednio w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
malvo Re: Dywidenda PKO BP 17.09.05, 11:20 Jeżeli zakładałes lokatę w banku tzw lokate prywatyzacyjną i nie podałes numer konta to idziesz do tego banku i tam w okienku wypłaca ci pieniadze(dostepne sa juz od 1 wrzesnia,warunkiem było posiadanie akcji PKO bodajze dnia 16 sierpnia) Odpowiedz Link Zgłoś