Dodaj do ulubionych

GETIN - jaki kierunek

25.11.05, 21:10
Co myślicie o getinie? pójdzie w górę ? dzisiaj obrona 4,89 ....
Obserwuj wątek
    • Gość: Miłosz Re: GETIN - jaki kierunek IP: *.gdynia.mm.pl 25.11.05, 21:45
      ... down do 4,4zł ... na 100%
      • Gość: Greg Re: GETIN - jaki kierunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:04
        Na giełdzie nic nie ma na 100% - to jest absolutnie pewne!
      • rosomak15 Re: GETIN - jaki kierunek 26.11.05, 10:07
        Gość portalu: Miłosz napisał(a):

> ... down do 4,4zł ... na 100%

ale na jakiej podstawie - to wynika z AT???
        Pytam bo mam tego troche i nie wiem co dalej
        • Gość: amigo Re: GETIN - jaki kierunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 11:50
          Nie mam w portfelu.Mam setkę argumentów dlaczego nie kupować tego banku a tylko
          jeden dlaczego trzymać - Czarnecki (baaaardzo mocny), choć i tu zadałbym
          pytanie czy uposażonymi w jego ubezpieczeniu na życie:-) są akcjonariusze
          spółki i czy jego polisa odzwierciedla wpływ nazwiska tego wybitnego biznesmena
          na postrzeganie wartości firmy którą zarządza. Powinna być uwzględniona w
          bilansie jako wartość niematerialna.... - więc i ubezpieczona... dla dobra
          akcjonariuszy. Oczywiście kwestia polisy na życie jest tu symboliczna.
          W kategoriach ryzyko/zysk: zeszłotygodniowe pomysły na ograniczanie udzielania
          kredytów hipoteczno-dewizowych mocno zwiększa ryzyko na tej spółce - już i tak
          wysokie. Dynamizm rozwoju kusi jednak obietnicą zysków.
          Specyficzna spółeczka. Nie dla mnie.
          pozdro
          • Gość: ll Re: GETIN - jaki kierunek IP: *.icpnet.pl 27.11.05, 03:09
            Jesteś głupi - kup se PKOBP
    • Gość: WrześniaJestOK Re: GETIN - jaki kierunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 11:57
      Ten banck tocuś nie tak. Kolo zwiął kredyt pod mieszkanie w poznaniu o wartości
      60 tys - 95 000kredytu.. Żadnych zabezpieczeń. Nie sprawdzali jaką ma umowe o
      prace - 4mce do konca haha. Jak takie są wsysztkie ich kredyty to się szybko
      wypie... Albo ci spredawcy z "miasta" są tacy głupi.
      Lechia Górą
      • Gość: ll Re: GETIN - jaki kierunek IP: *.icpnet.pl 27.11.05, 14:43
        Ale będą mieli za pół darmo mieszkanie ty głupi baranie
        • Gość: harry GETIN - moim zdaniem powolny spadek do 4.4-4.5 IP: *.77.classcom.pl 27.11.05, 18:09
          a potem systematyczne wzrosty zgodnie z długim już trendem wzrostowym.
          • rosomak15 Re: GETIN - moim zdaniem powolny spadek do 4.4-4. 28.11.05, 12:07
            Gość portalu: harry napisał(a):

> a potem systematyczne wzrosty zgodnie z długim już trendem wzrostowym.

dzisiaj wzrosty!!! chodzi po 5 zł nawet 5.05 - getin wrócił na prostą up !
            • Gość: soros Re: GETIN - moim zdaniem powolny spadek do 4.4-4. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 12:12
              To wygląda cały czas na korektę wzrostu. Spójrz na obroty - mizerne na wzroście
              (chyba, że do końca sesji nagle zaczną rosnąć). A i wykres zaczyna wyglądać na
              korekcyjny czyli powolny spadek i szybka korekta spadku w górę po czym znowu
              powolny spadek....itd.
              • rosomak15 Re: GETIN - moim zdaniem powolny spadek do 4.4-4. 28.11.05, 12:29
                no tak - ale jeśli ktoś kupuje po 5,05 raczej nie liczy na spadek do 4,4 w ciągu
                kilku sesji. Z drugiej strony jak ktoś sprzedaje nie liczy na szybku wzrost ;)))
                • Gość: Terefereqq na polnoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 10:21
                  Na razie mario mial racje i na zielono. Sam nie zamieram sprzedawac choc
                  krakanie da sie slyszec. Jak myslicie do kad zmierza w dluzszej perespektywie?
                  pozdrawiam.
                  • Gość: golfer Re: na polnoc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.05, 16:32
                    Zmierza ku północy - to wiemy wszyscy.
                    Za rogiem czai się 6 PLN. Następnie są wyniki roczne i nowa emisja. Od wyników
                    rocznych i warunków nowej emisji zależy wysokość pułapu jaki osiągnie na
                    wiosnę. Liczę, że coś tam zarobię, a Kazik Marcinkiewicz nie pie..ie mi z
                    tego 19% tylko sobie odpuści.
                    • Gość: w Re: na polnoc IP: *.icpnet.pl 02.12.05, 17:37
                      Jak ku.. emisja? czy Ciebie pojebało?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka